Geralt of Rivia
New member
העונה הכי חלשה של MKR
כל הדברים הרעים שהיו במינון נמוך בעונות הקודמות מוקצנים בעונה הזו. נראה שהמון דברים, כולל ה-Elimination house המיותר, מוכתבים על ידי צרכי פרסום וחסויות (וואו, הפרסום של Coles בוטה בעונה הזו). ניכר המשך הסטת הפוקוס מריאליטי שאוכל עומד במרכז שלו לריאליטי גנרי שעוסק בריבים, רומנים ומוזרויות של המשתתפים, וזה משפיע מאד גם על הרמה (מביך שקיבלו לתוכנית מישהו שמצהיר שהוא לא יודע לבשל). העריכה איומה והפרומואים די הורסים את המשך הפרק. והאובססיה של פיט לצ'ילי נהיית בלתי נסבלת, בעיקר כי המשתתפים (אתה תשים לב לזה יותר ויותר ככל שעונה תתקדם) זיהו אותה אז הם פשוט דוחפים צ'ילי בכל דבר. זה בסדר כשמבשלים מנות ממטבחים אסייתים למשל, אבל במטבחים שלא אמורים להיות משופעים בצ'ילי, כמו האיטלקי והרוסי, זה צורם.
אבל הכי גרוע הוא הליהוק. אין העונה שום דבר שמתקרב לאיימי וטייסון מעונה 8 או וויל וסטיב מעונה 6. הרמה מאד נמוכה והאוכל פשוט משעמם. השופטים בעונה הזו מחלקים עשיריות מאד בקלות ולא מעודדים את המתמודדים לאתגר את עצמם, וזה לא מעניין לראות שוב ושוב איך צולים תירס עם גבינה וצ'ילי (על הברביקיו שכנראה מעניק חסות) או איך מכינים מוס שוקולד שילד בן 5 יכול להכין ושמים אותו בגביע עם תותים.
יש רק שני זוגות בעונה הזו שמכינים אוכל מעניין: הרוסיות והוייטנאמיות. אבל גם שם אין בשורה גדולה.
בגדול, התוכנית העונה מרגישה כאילו בהפקה שלה לא הבינו מה עשה אותה כל כך מוצלחת ומצליחה בעונות הקודמות. או שאולי הם הבינו בדיוק ואני זה שלא מבין. בעבר היא נראתה כמו איזה אמצע בין הצעקנות והגרנדיוזיות של ריאליטיז אמריקאיים לבין המקצוענות והאיפוק, המופרז לעתים, של ריאליטיז בריטיים. חבל שהיא הולכת לכיוון האמריקאי ומייצרת רצון עז לראות עונה של master chef professionals הנהדרת ולהזכר איך דברים נראים כשהאוכל במרכז.
כל הדברים הרעים שהיו במינון נמוך בעונות הקודמות מוקצנים בעונה הזו. נראה שהמון דברים, כולל ה-Elimination house המיותר, מוכתבים על ידי צרכי פרסום וחסויות (וואו, הפרסום של Coles בוטה בעונה הזו). ניכר המשך הסטת הפוקוס מריאליטי שאוכל עומד במרכז שלו לריאליטי גנרי שעוסק בריבים, רומנים ומוזרויות של המשתתפים, וזה משפיע מאד גם על הרמה (מביך שקיבלו לתוכנית מישהו שמצהיר שהוא לא יודע לבשל). העריכה איומה והפרומואים די הורסים את המשך הפרק. והאובססיה של פיט לצ'ילי נהיית בלתי נסבלת, בעיקר כי המשתתפים (אתה תשים לב לזה יותר ויותר ככל שעונה תתקדם) זיהו אותה אז הם פשוט דוחפים צ'ילי בכל דבר. זה בסדר כשמבשלים מנות ממטבחים אסייתים למשל, אבל במטבחים שלא אמורים להיות משופעים בצ'ילי, כמו האיטלקי והרוסי, זה צורם.
אבל הכי גרוע הוא הליהוק. אין העונה שום דבר שמתקרב לאיימי וטייסון מעונה 8 או וויל וסטיב מעונה 6. הרמה מאד נמוכה והאוכל פשוט משעמם. השופטים בעונה הזו מחלקים עשיריות מאד בקלות ולא מעודדים את המתמודדים לאתגר את עצמם, וזה לא מעניין לראות שוב ושוב איך צולים תירס עם גבינה וצ'ילי (על הברביקיו שכנראה מעניק חסות) או איך מכינים מוס שוקולד שילד בן 5 יכול להכין ושמים אותו בגביע עם תותים.
יש רק שני זוגות בעונה הזו שמכינים אוכל מעניין: הרוסיות והוייטנאמיות. אבל גם שם אין בשורה גדולה.
בגדול, התוכנית העונה מרגישה כאילו בהפקה שלה לא הבינו מה עשה אותה כל כך מוצלחת ומצליחה בעונות הקודמות. או שאולי הם הבינו בדיוק ואני זה שלא מבין. בעבר היא נראתה כמו איזה אמצע בין הצעקנות והגרנדיוזיות של ריאליטיז אמריקאיים לבין המקצוענות והאיפוק, המופרז לעתים, של ריאליטיז בריטיים. חבל שהיא הולכת לכיוון האמריקאי ומייצרת רצון עז לראות עונה של master chef professionals הנהדרת ולהזכר איך דברים נראים כשהאוכל במרכז.