יש פה עוד מישהו שמעוניין רק בסקס ללא חדירה ועם גירוי הדגדגן?

waspaloy

Member
יש פה עוד מישהו שמעוניין רק בסקס ללא חדירה ועם גירוי הדגדגן?

יש לי העדפות מיניות דיי מוזרות, אני לא מעוניין בסקס רגיל עם חדירה אלה בלעשות את זה כמו לסביות עם האישה ולהתמקד בעיקר בלעשות לה נעים עם גירוי הדגדגן ולגרום לה לגמור.
וזה דיי בעייתי בשבילי כי רוב הנשים נהנות בעיקר מלענג את הגבר ולהרגיש מושכות מכך שהוא מזיין אותן.
עוד משהו שהופך את זה לבעייתי בשבילי זה העובדה שאני לא מצליח למצוא זוגות שעושים את זה ככה או פורנו בוא זה נעשה ככה בין גבר לאישה וזה מבאס להיות(או להרגיש) היחיד שאוהב את זה ככה.
הדבר הכי קרוב לזה זה "עדויות" לכך מהספר "The Hite Report: A Nationwide Study of Female Sexuality" שמצאתי חלקים מימנו בגוגל שם יש עדויות מנשים שעושות את זה ללא חדירה בזמן שהגבר עושה להן ביד או משפשף את הביצים או הזיין שלו בדגדגן שלהן, ואפילו אחת כזאת שטוענת שהיא שוכבת על הגב של הבן זוג שלה ומשפשפת את הדגדגן שלה על הישבן שלו.
עוד משהו שמצאתי זה הסרטון הזה
[URL]http://www.xvideos.com/video1545906/reverse_tease_and_denial_[/URL]

רק שיהיה ברור אין לי שום בעיה עם הזיין, לא בזיקפה ולא בגודל.

תשמע,

ההעדפות שלך מגניבות ואני בטוחה שתמצא בחורות שיהיו באותו הראש.
אבל אני ממש לא מסכימה איתך לגבי הפרשנות שלך של ההעדפות של הנשים שכן אוהבות חדירה. ההנאה מתחושת המלאות וההרגשה שהגבר שלך בתוכך היא לדעתי המרכזית ולא כל מה שכתבת..
&nbsp
תהנה ובהצלחה!

waspaloy

Member
נשים מחפשות בעיקר הנאה פסיכולוגית מוגבלת של לענג את הגבר

ולהרגיש מושכות, ועובדה שרבים מהן ממשיכות לתחזק את האשליה של "אורזמה מחדירה" אצל הגבר ולעשות מיזה איזה פרויקט חלל(למרות שזה סתם בלתי אפשרי) בזמן שאפילו ילדה קטנה יכולה לגלות לבד שכל מה שהיא צריכה בשביל לגמור זה לשפשף את הדגדגן(שהוא בעצם זיין לא מפותח) ולהינות הרבה יותר מלהרגיש זיין בתוך הכוס.
&nbsp
גם גברים יכולים להינות מחדירה אבל גם אלה שנהנים מיזה יעדיפו לגרות את הזיין(לאונן או לזיין) במקום סתם לדחוף משהו או מישהו לתחת שלהם בשביל להינות. כי הזיין/דגדגן הוא מקור ההנאה המינית של כולנו.
&nbsp
&nbsp

הנה אתה עושה את זה שוב..

אפשר לגמור מחדירה ואפשר לגמור מגירוי של הדגדגן.
זה לא סותר או מבטל.
&nbsp
והתיאוריה שלך שזה לא אפשרי לגמור מחדירה היא חסרת בסיס.
&nbsp
מי אתה שתחליט בשביל מישהי/ו ממה הוא נהנה יותר???
&nbsp
תפסיק לכעוס ככ, תבין שאנשים אוהבים כל מיני דברים ותמצא מישהי בראש שלך.
זה הכל

waspaloy

Member
האורגזמה מחדירה היא מיתוס וזה לא רק ידוע אלה גם מוכח מדעית

[URL]http://aplus.com/a/apparently-the-g-spot-is-a-myth?[/URL]
נשים יכולות לגמור רק עם הגרסה הנשית של הפין-הדגדגן.
ולא שצריך בכלל מחקר כזה או אחר כדי לדעת את המובן מאליו שאורגזמה מחדירה היא מיתוס, העובדה הזאת מוסתרת על ידי השקרים והצורה המעוותת בה החברה מתייחסת אל מיניות אצל נשים.
הינה מאמר בנושא שנכתב על ידי אישה ב1970 והרבה לפני המחקר הזה
[URL]http://www.cwluherstory.org/myth-of-the-vaginal-orgasm.html[/URL]
הוא לא רק מצביע על העובדה בנוגע לאי קיומה של אורגזמה מהואגינה אלה גם על הסיבות בגללן המציאו כל מיני שקרים הזויים בנושא.

ואם הגמירה מחדירה היא

קומבינציה של לחץ על הדגדגן מבפנים ומבחוץ (חיכוך של האגן+לחץ של הזין על קצות העצבים הפנימיים של הדגדגן)- זה משנה לך?
&nbsp
אני באמת לא מבינה למה אתה יוצא למלחמה על משהו שהוא העדפה מינית אישית.
סבבה לך שאתה לא נהנה מחדירה- אבל יש אנשים שלא מרגישים כמוך..

waspaloy

Member
על מה את מדברת? אי אפשר להפעיל לחץ על הדגדגן מחדירה

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3175415/
המחקר טוען במפורש שאין שום קשר אנטומי בין הדגדגן לנרתיק ושהזיין לא יכול לבוא במגע(או לגרות מין הסתם) את הדגדגן או חלק פנימי כלשהוא "The male penis cannot come in contact with the venous plexus of Kobelt (situated until the angle of the clitoris) or with the roots of the clitoris (which do not have sensory receptors or erogenous sensitivity) during vaginal intercourse "
ולמעשה גם מציין שלחלקים הפנימיים של הדגדגן אין רגישות ארוגנית או רגישות תחושתית בכלל.

ואי אפשר לגרות את הדגדגן עם האגן, בטח שלא עם תנועות אחורה קדימה.
תפסיקי לחפש נוסחת קסמים לקשקוש הבלתי אפשרי הזה שקוראים לו אורגזמה מחדירה. המחקר/כתבה ציינו מפורשות שאפשר "לגמור עם חדירה" רק עם מצרפים את האצבע שתגרה את הדגדגן ונמנע מלציין מסיבות מובנות(בניגוד לכותבת המאמר שהראתי לך) את העובדה שיש אחוז קטן של נשים(אלה שטוענות שהן גומרות מחדירה) שפשוט משקרות או פשוט מבולבלות ולא יודעות למה לקרוא אורגזמה ומה לא.
וכן אפשר למצוא נשים ששואלות מה זה אורגזמה ואם הן הרגישו אותה מתישהו בסקס.

פיזיולוגיה זה לא העדפה מינית אישית.

מה שתגיד מותק

אני מתנצלת שאני גומרת ככה מגיל 5 (שזה גיל שקשה מאוד להגיד שהושפעתי בו מפורנו ושטיפות מח גבריות..)

waspaloy

Member
לא רוצה להישמע מזלזל אבל מה זה הבולשיט הזה?

גמרת מחדירה בגיל 5? מה פתאום ילדה בת חמש דוחפת לעצמה דברים/זיין לכוס? אני לא יודע מה הרגשת אבל זה בטח לא אורגזמה.

Sharoman

New member
אני בהחלט מסוגל להבין את התסכול שלך

ושתדע שמגיעים לפה המונים כמוך.
כאלה שלא מצאו את מבוקשם, שמצואים רק את מה שלא רוצים.
כאלה שלא מוצאים אחרים שחושבים כמוהם וכבר לא בטוחים אם הם עצמם בכלל בסדר.
אני יכול להבטיח לך שמתסכל ככל שה יהיה כרגע תבין מאוחר יותר שזה עדיף פי אלף מונים על פני חיים בזוגיות ללא מספקת מבלי באמת לדעת מה רוצים.

ואילו הייתי במקומך הייתי נזהר בלקרוא לדגדגן זין לא מפותח.
במיוחד לאור מה שקרה בפעם הקודמת שמישהוא עשה את זה

Sharoman

New member
גם לדעתי ההעדפות שלך נהדרות

ואין לי ספק שתמצא לא מעט נשים שיהנו מהן.
אני חושב אבל שאתה מגיע ממקום קצת שלילי, משום שעד עכשיו לא הצלחת למצוא מישהיא שתעריך את זה מספיק.
זה באמת יכול להיות דיי מתסכל.
אני יכול להגיד לך שיש המון סוגים של פורנו ברשת, אבל הרוב פונה אל ההמונים, ובעיקר לקהל גברי.
מנסיון אני יכול להגיד לך שכבר לא מעט זמן שאני מחפש בגוגל ובאתרי קטגריות מוצלחים שמצאתי במשך השנים, סרטים בהם הגבר יורד לאישה עד לאורגזמה, ואני נורא מתקשה למצוא סרטים כאלה באיכות טובה.
לרוב המעשה יהיה קצר, לא מושקע, ללא תקריב, ומזוייף כ"כ שאין טעם לצפות בו.
מעטים אם לא בודדים המקרים בהם באמת מצאתי משהוא ששווה צפיה.
הבעיתיות בחיפוש סרטים כאלה היא שאים סרט שמתמקד רק בזה, אז גם אם יש כמה סצנות בסרטון כזה או אחר אתה עדיין לא יכול להבטיח שהשם שניתן לאותו סרטון, באותו אתר ישקף את זה.
ההמלצה שהיא בכל הנוגע לפורנו היא פשוט לחפש לפי קטגוריות, ושיהיו כמה שיותר רחבות.
לגבי בת זוג, כשתמצא מישהיא שמספיק טוב לך איתה תהיה בטוח שהיא תדע להעריך את ההעדפות שלך במלואן :)

waspaloy

Member
לא קיבלתי הודעה במייל ורק עכשיו אני רואה את התגובות

יש מלא מדיה של פורנו של פטישים נדירים שלא פונים אל רוב האנשים ורק לחלק מאד קטן שלהם אבל יש להם שם ומקום ואתרים/קטגוריות משלהם בזמן שאצל רוב האנשים "לענג את האישה" נתפס כמשהו מזויף בוא האישה צועקת כשהיא מקבלת זיין ענקי בין הרגליים בזמן שכל זה קורה בעיקר בתור "תצוגת ביצועים" של הגבר.
&nbsp
כל הצורה בה נשים יכולות להינות ממין נתפס באופן מעוות ומזויף וזה משפיע על סקס באופן כללי ולא רק בפורנו. אני לא חושב שאני מגיע ממקום שלילי אם זה מרגיז אותי כי זה הרס לי את הסקס עם חברה לשעבר ולמעשה עם כל בת זוג נוספת שתהיה לי בעתיד.

Sharoman

New member
באיזו צורה לדעתך זה הרס לך את הסקס?

חשוב לזכור שפורנו, בדרך כלל, לא נעשה בצורה תיעודית אלא מבויימת.
אני לא חושב שיש מישהוא שעבר את גיל 9 ועדיין חושב שברוס וויליס יכול באמת לקפוץ מגגות של גורדי שחקים או מטוסים, לפוצץ טרוריסטים במשך 3 ימים רצופים בלי לאכול, לשתות, לישון, לנוח, או אפילו לקבל טיפול רפואי והכל בשכר של שוטרים בניו יורק.
מד שני, אין לי ספק בכלל שרוב האנשים מאמינים ששחקני פורנו הם זייני על, שמסוגלים לגרום לאישה שנולדה עם חזה סיליקון משום שהוא נראה הכי טבעי שיש, לגמור 14 פעם ב 10 שניות.
תנסה לצפות פעם בראיונות עם כוכבות פורנו, או בקטגוריה של מאחורי הקלעים.
אני לא מאמין שתצטרך יותר מ 5 דקות בשביל לעבור לפורנו homemade "אמיתי".

waspaloy

Member
אני מדבר על דברים שקיימים גם בחיים האמיתיים וגם בפורנו

כל העניין הזה בנוגע לאיך הגבר "מספק אישה" כשהוא חופר לה בוואגינה עם הזיין שלו זה משהו שהגיע אל הפורנו מהחברה עצמה ולא להפך. תעשיית הפורנו פשוט לקחה דברים קיימים והקצינה אותם קצת זה הכל.

Sharoman

New member
אבל...

זה בדיוק מה שאמרתי :)
פורנו מבוסס על גירוי, בדיוק כמו פרסומת.
הרי גם בפרסומות אנחנו לא מצפים מהמוצר לפעול בדיוק בצורה שבה הוא מוצג.
אבל משום מה אנחנו מצפים מסקס להראות בדיוק כפי שהוא מוצג בפורנו.
לכן אתה כצופה אמור לבצע איזשהוא סינון פנימי ולהבין שלא כל מה שרואים בפורנו הוא נכון.
כמובן שכמו רוב אוכלוסיית העולם המערבי, פורנו נגיש לך יותר מהדבר האמיתי וממנו אתה לומד.
אז יהיו טעויות, אבל חשוב ללמוד מהן ולא לחזור עליהן.

למעלה