חביבי, נראה לי שאתה סובל משיגעון גדלות
בוא אני אסביר לך משהו: אם אתה לא שותה, לא מעשן, כובש את היצרים שלך, לא מכור למזון עם חומרים טעם וריח, לא מזיין בחורות אקראיות, זה מעיד על סגנון החיים שלך ועל החינוך שלך ולא על היותך אלוהי.
אולי במקום לציין בכל הודעה שנייה שלך שאנחנו מסכנים, חומריים ושטחיים, תוכיח לנו שאתה לא כזה? מה עשית כל כך אלוהי שאתה חושב שאתה יכול לבוא ולשפוט אחרים?
אם חומריות בעיניך זה כלום, למה שלא תתרום מהחסכונות שלך למשפחות חסרות יכולת? מה עם דוגמא אישית? הא שכחתי, האלוהות שלך מסתכמת רק במילים. כמה פעמים קראת למשתמשים פה צבועים ובעלי מוסר כפול? מתי בפעם האחרונה הסתכלת במראה?
האם יצאת פעם עם אישה מכוערת? ואני זוכר היטב שברברת על חשיבות היופי החיצוני. אתה עדיין חושב שאתה לא שטחי?
אני לא יודע מי אתה חושב שאתה - גורו או אדם עם רוח אלוהית - אבל ברור לי שאינך יודע דבר. אתה רואה בעצמך לא פחות מאיש שבא להושיט יד ולגאול את האנושות, למרות שאין לך שום ראיות לדברים שאתה מאמין בהם. בנוסף, למרות שלא מצאת הוכחות להשערות שלך, שאותן אתה תופס כאמת גמורה, אתה בא לבקר חולי, עוני, חללים ואת נספי השואה. אתה עדיין חושב שאתה אדם רוחני? אם היית קורא ביתר דיוק את הדברים שכתבה רוברסול92, היית מבין שהיא חותרת להטלת ספק, מה שאתה כמובן לא עושה, או ליתר דיוק עושה רק בכיוון אחד - מטיל ספק בטיב המדע, אבל לא בכוונות אלוהיות.
אז מה גורו, אתה עדיין חושב שאתה לא מקובע?