כבר הגבתי מראש כמעט לכל ההודעה הזאת
עכשיו אני בעיקר חוזר על דברים שכבר אמרתי:

"אם אתה חושב שאני לא מתחשב בבקשות שמפנים אליי (למרות שאם היית קצת חכם היית מבין שעצם הדיון הזה קיים על מנת לענות על מה שהתבקשתי להוכיח את האפשרות שיש אלוהים)"
אנשים ביקשו ממך כמה וכמה פעמים לתאר את האובייקט שלך, ואתה מסרב. אנשים ביקשו ממך כמה וכמה פעמים להמשיך ב"הוכחה" שלך לגבי מעמד הר סיני, ועזבת אותה באמצע. ביקשתי ממך לנסח את השאלה שלך בלי המילה "מחשב" והתעלמת.

"אני מודיע לך מעכשיו שאם לא תזנח את הסגנון המזל הדיון הזה יסתיים. אם תדבר בכבוד תקבל את מלוא תשומת הלב."
אני לא רוצה תשומת לב. אני רוצה שתענה למה שאני ומשתתפים אחרים שואלים אותך, ואת זה אתה לא עושה בלי קשר ל"סגנון המזל הדיון"(?).

"אמרתי לך בצורה ברורה מאוד שאתה שאתה סובר שייתכן מאוד בהחלט שהאובייקט שלי נוצר בצורה אקראית" מה? זאת טעות סופר, או שאתה... לא יודע, התייאשת ומנסה צורת שכנוע על-מודעת[1]?
" ועכשיו אתה אומר שאתה לא יודע מה האובייקט שאני מדבר עליו?" לא, את זה אמרתי כבר קודם. כמה פעמים.

"אם אתה לא עומד לטעון שמחשב הוא מלאכותי בהגדרה כמו חבריך אז הסוגריים הללו מיותרות." עובדה שלא, כי זה מאפשר לך לומר " למה האפשרות שהמחשב המשוכלל הזה" במקום "למה האפשרות שחפץ שדומה...". מהבחינה הזאת, זה אולי המשפט הכי לא מיותר שכתבתי כי נראה שזה בין המשפטים הבודדים שהבנת והפנמת.

"למה האפשרות שהמחשב המשוכלל הזה שמצאתי יכול להיווצר ללא יד מכוונת ואילו מחשבים רגילים לא יכולים להיווצר ללא יד מכוונת?"
יש סיכוי שהמחשב שאתה מתאר נוצר ללא יד מכוונת כי אתה לא נותן מספיק מידע כדי להחליט לכאן או לכאן.
מנגד, אני כן יודע מה זה מחשב רגיל, ועל מנת שמחשבים רגילים יווצרו ללא יד מכוונת יש צורך שכמעט כל המקורות מהם אני שואב מידע יטעו אותי באופן מכוון ומסונכרן, כאשר לאף אחד מהם אין אינטרס לעשות זאת.