צריכה עזרה דחופה!!!

pandy

New member
צריכה עזרה דחופה!!!

אני שבועיים וחצי לפני החתונה אתמול אמא שלו שלא ממש מעורבת בחיים שלנו "זימנה" אותו לפגישה בארבע עיניים אחרי שלוש שעות הוא חזר אפוף סודיות ומבולבל אחרי ששכנעתי אותו הוא סיפר שדיברו עלינו , הוא מבולבל וחושב שהכי נכון שניפרד מה אני עושה עכשיו???

jif

New member
הוא פרט לך יותר מזה?

אם כ"כ קל לשכנע אותו להיפרד ממי שעומדת להיות אשתו, אז אולי לעשות את זה עכשיו מאשר אחרי החתונה. בכל אופן, כדאי לך לדבר איתו יותר לעומק כדי לדעת על מה מדובר.

שש שבע

New member
מה קרה?

את יכולה לספר לנו דברים נוספים על היחסים ביניכם? איך עברה תקופת החב5רות לפני החלטה על החתונה? איך יחסים שלך עם אמא שלו? בכל מקרה, אולי עוד יתברר שאבא שלך הוא גם האבא שלו? אל תתלי את הדברים בעצמך, תנסי להוציא ממנו את מה שאמרה לו, אפילו תוציאי לו את השפן הזה שאולי אמא שלו בגדה באב שלו עם אבא שלך ואתם בעצם אחים. תראי, לזה הוא לא יוכל להבליג ויספר לך הכל. בהצלחה, ותעדכני אותנו.

רג11

New member
זה לא דמיון.

זה מהחיים.... גם בסדרת "משחק החיים": רואים את זה....

pandy

New member
אז ככה..

הוא לא התלהב לשתף אותי בשיחה ואמר שהם דיברו על החיים אחרי לחץ שלי הוא הוסיף שדיברו גם עלי, עלינו היא יזמה את הפגישה אחרי ששבוע שעבר היא שמעה בטלפון מריבה ביננו - הטלפון היה פתוח שלא בכוונה באותה מריבה אמרתי לו שאם כך הוא מתנהג אלי ואם הוא לא אוהב אותי ולא יכול להגיד שהוא רוצה אותי אז אני עוזבת, כי לא רוצה לחיות עם מישהו שלא רוצה אותי וחי בספק היא כנראה נלחצה ממה ששמעה וחוץ מזה שכנראה עשתה בירור מעמיק גם "נתנה לו על הראש" והסבירה לו איך צריך להתנהג הוא שאין לו עודף ביטחון עצמי, שואל את עצמו מאתמול איך הוא יתחתן איתי אם הוא לא טוב בשבילי וחי בפחד שאם דברים לא יסתדרו אני פשוט אקום ואעזו אותו דברים יצאו מפרופורציה - אני שם לצידו במשך 10 חודשים שהוא מובטל, תומכת, עוזרת, מקשיבה, מרימה אותו למעלה בימים קשים, מעודדת כשרע לו, יוזמת, משתדלת לשפר ולתקן ולגשר על החיכוכים שיש ביננו והוא אומר שלדעתו מערכת יחסים צריכה להיות זורמת ושקטה בלי חיכוכים ומריבות ובטח שלא בדברים הקטנים של היומיום

mariana

New member
ברצוני לומר לך שהוא טועה

גם אני נמצאת במערכת יחסים של לפני חתונה עוד חודשיים והמבריבות בינינו הם הכי גדולות מאי פעם ואת יודעת על מה??? על שטויות יומיומיות. וגם הוא אומר לי שזוגות שרבים לא מתאימים ולצריכים להיפרד, הוא כנראה לא מבין שאם זוג מתכוח אז סימן שאכפת לנו אחד מהשני סימן שאנחנו אוהבים אחד את השני זה שהוא בא וזורק עלייך את הכדור ואומר אנחנו לא מתאימים ומחליט לפרק את החבילה שועיים לפני אז זה אומר דרשני, כנראה הבחור מבולבל זה קורה. כנראה אמא שלו השפיע עליו אני חושבת שהכי טוב זה לקחת אותו לשיחה ולנער אותו כמו שצריך ולעזוב אותו עם החחלטה שלו שיחשוב על זה כמה ימים ואז תראי מה הוא החליט לעשות אם עצמו אם הוא העדיף שלא אז את צריכה להיות חזקה ולעבור את זה. בהצלחה

עציון

New member
למה כולם רבים לפני החתונה?

האם בגלל ההכנות? בגלל כסף? בגלל שבעצם לא מתאימים? בגלל לחצים מצד ג'? מה קורה בזמן האחרון?

mariana

New member
עציון אני חושבת שזה הכל

קצת בגלל הלחץ וקצת בגלל שלפני החתונה עולים כל מיני אסואציות שאולי אנחנו לא מתאימים וכאלה אבל זה עובר אחרי החתונה יש את הרגיעה שהכל מאחורינו, ואני חושבת שגם רבים בגלל ההכנות שלא מחולקים באפון שווה. זה לא ריב זה יותר ויכוח

geni1

New member
תסבירי לו...

שגם הזוג הכי מתאים - רב לפעמים. שני אנשים שונים , עם דעות שונות , מחליתים לחיות ביחד - ברור שיהיו מריבות. יכול להיות שאתם בלחץ לפני החתונה וזה משפיע עליכם... יכול להיות גם שחברך לא מספיק בוגר כדי להתחתן , והוא הסכים להתחתן כתוצאה מלחץ ממך או ממשפחתו ... בכל מקרה , המריבות הכי גדולות בין בני זוג בשנים הראשונות - עד שלומדים לכבד אחד את השנייה . שיהיה בהצלחה!

לפני נישואין

תמיד יש לחץ ומתח ואולי טוב עושים החרדיס שחודש לפני הנישואין הזוג לא נפגש רק מדבר מדי פעם בטלפון. כדי למנוע מהמתח והחרדה ליצור מצב כמו שנוצר אצלך. רצוי שתרגעו תחילה ומאוחר יותר תשוחחו על מה שקרה ואולי תרגיעו גם את אמו חמותך

שש שבע

New member
טוב, לו אני אמא של חתן

גם אני הייתי תופסת את הבן שלי לשיחה על "עובדות החיים", בעיננו האמהות הילדים שלנו תמיד צריכים הדרכה. אם בכל זאת רוצה להתחתן, בסדר, אם לא, אז סלאמאת. אם הוא לא בטוח עדיף עכשיו מאשר שעה אחרי החופה, כי גם זה קורה, מתחתנים ואז העסק מתפוצץ.

1שרהשיר

New member
גם זוגות נשואים רבים לפעמים

זה לא אומר שבגלל זה לא מתאים לאנשים לחיות בזוגיות. ממרום שנותיי הוותיקות בנישואין, טרם הכרתי זוגות שלא רבים ומתווכחים. הפתרון אם להינשא או לא? נתון לאותם בני זוג. הם צריכים ללבן את הדברים איש עם רעהו, ללבן הייטב. להחליט בעצמם על תוואי חייהם. נכון שבד"כ הורים תומכים בילדיהם, ומפרגנים להם, אך כל מקרה ומקרה לגופו, כל זוג צריך לסדר לעצמו את שביל חייו. בכל אופן שיהיה לכם בהצלחה ובמזל-טוב.

למעלה