הי לכולם,
מחפשת לפרוק...אפשר ?

hillti

New member
הי לכולם, ../images/Emo123.gif מחפשת לפרוק...אפשר ?

טוב, אז אני בטוחה שכן
אז ככה: אח שלי בעלי בבלגן עם אישתו, כבר חודשיים הם בקושי מתקשרים (הרקע הוא שהם גרים כבר 3 שנים אצל ההורים שלה, במטרה לחסוך לבית, הביאו ילד ("על הדרך") ומאז...לא רואים את המעבר באופק(היא לא עובדת כבר יותר משנה ) אחרי שסיימתי את כל הסוגריים - אפשר להמשיך מכיוון שהוא לא מדבר עם אף אחש מהמשפחה שלה (איפה שהם גרים), אז הוא עשה לו מנהג חדש, משבוע שעבר כל יום אחרי העבודה שלו (22:30 בלילה) הוא מתייצב אצלנו !! בהתחלה הוא עוד היה מתקשר להגיד , אבל משבוע שעבר הוא פשוט מצלצל באינטרקום (!!!) "אני פה" ועולה !! לא חוצפה ???????????? אז: פעם פעמיים שלוש...קורה (?!) אבל כל יום ???? בלי טלפון ?? ואל תשכחו שהוא מגיע רעב, וכאב לי הלב עליו (בכל זאת הוא מסכן...) אז ב- 23:00 בלילה אני קמה ומכינה לו לאכול ! עד יום רביעי לא אמרתי מילה ואז שראיתי שזה נהייה הרגל - אמרתי לבעלי שיגיד לו שלפחות ירים טלפון לפני שהוא בא !! יום חמישי הוא שוב הגיע אבל לחצי שעה - אז לא אמרתי כלום ! טוב, אני רוצה לראות את התגובות עד עכשיו, ואח"כ אני ימשיך (הבוס שלי צריך להגיע ובקושי עשיתי משהו...) אז מה הייתם עושות/אומרות

hillti,בעלך בהחלט צריך

להציב לאחיו את הגבול. את לא בעונש כי יחסיו עם אישתו ובני ביתם רעוע...

לדעתתי

שבעלך ורק בעליך יגיד לו בצורה ישירה שאי אפשר להגיע כל יום. ובשעות כאלו,,, נכון שהמצב קשה אבל בכל זאת זו בחירה שלו לגור אצל החמה שלו לא? למרות שאם עינין זמני אז תבליגי לא יקרה כלום.

hillti

New member
מצד אחד זה נכון, מצד שני הבן אדם

כל כך בבלגן בחיים, ההורים שלה ההורים שלו - אשתו (המטומטמת) הבן שלו... שאפילו אני לא מסוגלת להתעצבן על בעלי שהוא לא עושה כלום !

כמה זמן את חושבת

שתוכלי לשאת את חוסר הנוחות הזו??? לברוח אליכם לא פותר לו כלום! רק דוחה את הקץ ... בכל אופן,כל הכבוד לך על ההבנה למצבו וביצוע הארוח כהלכה.

איזו בעאסה, אני הייתי מתה מ ../images/Emo46.gif

אין לאנשים בושה בפנים? בשעות אלה אנשים ערים וחושבים שכל העולם ער יחד איתם? אנשים לא חושבים שמשפחה צריכה לישון? לנוח? להיות ביחד עד שהילדים כבר ישנים? מה זה? האמת? זה ממש מביש לומר לו משהו אבל אולי הייתי מתחילה באסטרטגיה שונה. לא מתקשר? מגיע ככה? מצלצל באינטרקום? נותנת לו להתייבש ולא עונה- שיבין שישנים אולי. אם הוא מתעקש וממשיך לצלצל - עונים בקול מנומנם ואומרים "אנחנו ישנים". שיבין את עצמו!!!!!!!!!!! אם לא מבין ובכל זאת עולה יושבים מולו, מפהקים היטב שיראה את כל לללללל הסתימות בשיניים או שפשוט אומרים : "אדוני, זו שעה ממש מאוחרת ולנו אין כוח". אני באופן אישי הרגלתי את כוללללללללם שאחרי שמונה בערב אין עם מי לדבר!!! לא עונה לטלפונים ולא שום דבר.

אני יודעת, כמה זה מעצבן, שהוא בא

כל לילה... אבל החיים שלו בבלאגן!!! כואב לי הלב גם עליו. את לא חייבת להכין לו משהו רציני לאכול, בעלך יכול להכין לו סנדוויץ'... ואת יכולה גם ללכת לישון, ואח שלו ישב איתו... מה הסיכויים שהמצב בינו לבין אשתו ישתפרו??? בינתיים קבלי
לעידוד...

hillti

New member
זה מה שאני עושה...לא נראה לי שהמצב

ביניהם הולך להשתפר... אני יורדת לבנק ושאני יחזור, אני ימשיך את הסיפור כן... יש המשך

ולמה הוא לא הולך לשבת אצל הוריו...

אני אקרא את ההמשך אח"כ.. עוד מעט יוצאת...

גם אני חושבת כמו נויה!!

הוא באמת מסכן !! אני הייתי אומרת לבעלי לדבר איתו ולנסות להבין מה קורה איתו!! כי אנשים במצבים כזה יכולים לעשות המון שטויות!! שלא חלילה זה יהיה על מצפונך!!

hillti

New member
טוב ההמשך (בקצרה)

יום שישי בעלי חזר מהעבודה ב-16:30 וב- 19:00 היינו צריכים לנסוע להורים שלו לארוחת ערב. ב - 16:45 (בקושי הספקנו להוציא מילה אחד לשניה !) מצלצלים באינטרקום ומי בא ???????? כבר ממש התעצבנתי, ואמרתי לבעלי שאין סיכו ישהוא עולה עכשיו !!! בעלי פתח את החלון כדי לראות אם זה באמת הוא , ומה אנחנו רואים ?????? זה הוא בתוספת תיקים !! אז כמו שהבנתם...היא העיפה אותו מהבית ובאופן אוטומטי (מבלי לשאול אותנו !!!!) הוא הגיע עם התיקים אלינו !!! אז זהו...הוא מאז אצלנו אין מצב שהוא יילך לאמא שלו, כי האחיות שלו באו מהצפון - אז אין מקום עד וים שני !!!! ומה הכי מעצבן ??? שאני כל הזמן רבה עם בלי כי הם כל היום משחקים בפלייסטישן !!!!!! נו...אז מה אתם אומרים עכשיו ??? אה, פרט קטן, להזכירכם אנחנו נשואים שנה (חוגגים ביום חמישי) ואין לנו ילדים...

ואיייייייי

אני פשוט בהלם אני לא יודעת מה הייתי עושה, לאח הזה אין שכל? הוא עובד בכלל? שילך לבית מלון, למה להיכנס לחיים של אחרים? הדבר הזה לא מקובל עליי, אם זה יום יומיים אין בעיה אבל שיהפוך להרגל זה מאוד מרגיז

hillti

New member
זהו, שאין מצב שהוא "יבזבז" כסף על

מלון ! והכי קטע שאתמול, אחותו התקשרה ואמרה לו לבוא אליה, שלא יפריע לנו והוא אמר לה:"לא זה בסדר , אני ממש לא מפריע , נכון הילה ?" אז מה אני אמורה לענות לו ? שכן ??? שנמאס לי שבעלי חזר בגללו לגיל 11 וכל הזמן הם בפלייסטישן !!! שכבר לא עשיתי סקס כבר 3 ימים בגללו ??? (אני לא מרגישה בנוח...שהוא בבית), שלא היתה לי שיחה אחת נורמלית כל השבוע עם בעלי בגללו ?? אז במקום זה עניתי:"מה פתאום אין בעיה, עד שענת ופזית (האחיות שאצל האמא) יחזרו לצפון - אתה פה" !! ממש חמודה אני אה

ענית יפה מאוד!!! ואת באמת חמודה!!!

קצת קשה, אבל זה רק עד מחר... לא נורא!! הוא תמיד יזכור את זה שאת ארחת אותו בזמנים הקשים!!! כשהם בפלייסטיישן, כנסי לפורום...

ר של דן

New member
לגבי המשחק פלייסטישן

את צריכה לדבר עם בעלך. הוא צריך להבין שזה מפריע לך. לגבי הדברים האחרים, לא נראה לי שבעלך אשם, אבל אולי לנסות לצאת איזה ערב ולדבר בינכים כדי שהאח לא יפריע. אני בטוחה שהייתי עושה כמוך אם היה קורה דבר כזה לגיסי או אחי, הייתי נותנת להם בית חם לכמה ימים עד שימצאו פתרון הולם. לא מקנאה בו.

yyyy איזו פאדיחה../images/Emo11.gif

אני לאות מחאה אורזת גם כמה תיקים ועוברת. לאן? לא משנה. העיקר שיבין שזה לא בסדר!!!!! ממש דבילי ומרגיז ועוד יושבים כמו מפגרים ומשחקים בפלייסשטיין?????????????????? ה צ י ל ו !!!!!!

למעלה