שאלה נוספת...

oritcl

New member
שאלה נוספת...

תודה על כל התגובות, אני חייבת לשאול אם ההורים של הבעל/האישה מודיעים לכם לפני שהם מגיעים. אצלי ההורים שלי תמיד שואלים אם זה בסדר להגיע ומתי לעומת זאת ההורים שלו שגרים רחוק פשוט אוהבים לנחות. אין להם בעיה לנחות ביום שישי בהפתעה עם אוכל שהם הכינו ופשוט להשאר לשבת - בהפתעה !!! מה דעתכם? כשביקשתי מהם לא להפתיע אותי הם טענו שככה זה אצלהם והם משפחה, לצערי רבתי עם בעלי כי המשפחה שלו לא הסכימה להקשיב ולכבד את בקשתי ואז הוא דיבר איתם ומאז הם מגיעים בדר"כ לשבת מהבוקר עד הערב. יותר מזה באיזו תדירות אתם מתראים? הם מצידם להתראות כל שבת, אנחנו נוסעים אליהם לשישבת פעם בשלושה שבועות ובנוסף יש להם המון גיחות למרכז לשישבת לא רק אצלנו. אני ממש לא מרגישה את השבתות שלנו וזה מכביד. אשמח לתגובות.

פודקה

New member
אצלנו אין נוחתים

לא מקבלת נוחתים בברכה לא חברים ולא משפחה בתאום מראש כולם מוזמנים בכייף אפילו יכולים להודיע לי שעה מראש אבל שיתנו לי את האופציה להגיד "היום לא מתאים לנו" כי שהם בדלת הרי כבר אין מה לעשות ולגבי המפגשים אנחנו גרים 5 דקות מההורים של הצל ועשר דקות מההורים שלי ולאחר דיון מעמיק שלנו החלטנו לדלל את המשפןחה לפעם בשבועיים או שלושה אנחנו כרגע מחזקים את השורש המשפחתי שלנו כזוג בלי נספחים

אוסה

New member
אין דבר כזה לנחות!!!!

כמו שאני לא נוחתת ככה לא נוחתים אצלי! לא משפחתי ולא משפחתו. אנחנו גרים שני רחובות מהורי בעלי , ואני מודיעה אם אנחנו באים וכנ"ל הם. יש את עינים הפרטיות !!! ואת זה הורי בעלך לא מכבדים. יותר מכך , אם בעלי מזמין תמיד אימו שואלת אם זה לא מפריע לי ! לי לעולם לא מפריע שבאים , ההפך אני אוהבת ואפילו מתעצבנת שה קצר.

snowhite1064

New member
אצלנו אין בעייה כזאת (לפחות זה).

ההורים שלי מגיעים לעיתים רחוקות בגלל שהם עובדים בחנות (עסק פרטי שלהם) והם מסיימים בשעה 20:00 והמרחק בנינו הוא 45 דקות נסיעה אז אם הם באים זה בדרך כלל רק במוצאי שבת (כי הוריי שומרי שבת). אנחנו אצל הוריי כל שישי בערב לארוחת ערב (בערך, למעט מקרים של מחלות וימים עם מזג אוויר סוער)וכמעט כל החגים (כי חמותי לא מארחת אף פעם אצלה) ההורים של בעלי גרושים ואף אחד מהם לא מעוניין לבוא אלינו הביתה. גם שאני מזמינה הם תמיד מוצאים תירוץ למה לא לבוא. במיוחד בשנה וחצי האחרונים אחרי ה"כסאח" שחמותי עשתה לי. חמי מעדיף שבעלי יבוא אליו לבד בלי הילדים כי הם עושים רעש, ככה שאולי פעם בשלושה חודשים בעלי רואה את אבא שלו. ואת אמא שלו זה תלוי. חמותי לא מעוניינת לראות אותי כבר שנה וחצי. הייתה תקופה שהם היו הולכים בימי שישי בצהריים לבקר את חמותי (כך שאני אספיק שאני חוזרת מהעבודה להכין אוכל לשבת ולנקות את הבית) אבל בחודש האחרון כל פעם חמותי התקשרה להגיד שלא יבואו (פעם לא הביאו לה את השולחן פינת אוכל החדש, אז איפה יאכלו, שבוע לאחר מכן היא לא רצתה שיהרסו לה את השולחן פינת אוכל, אחר כך היה מזג אוויר סוער, ושבוע שעבר אמרה שיש לה דלקת בעין) כנראה שלא מפריע לה שהיא לא רואה את הנכדים היחידים שלה ו/או את הבן שלה. אז לפחות בזה יש שקט.

אוסה

New member
הנה דוגמא חיה

אמא שלי צלצלה אתמול בלילה , היא שאלה אם בשישי אנחנו בבית בשעה 17:00 ואם אפשר לבוא . אז כבר אמרתי שיבואו והזמנו את הורי בעלי . אני אעשה לכולם ארוחת ערב.

מה דעתך ../images/Emo15.gif

בשבת הזו או הבאה, פשוט לצאת מהבית נוקדם בבוקר מבלי להודיע לאף אחד. שיבואו וימצאו בית ריק. כך אולי ילמדו שיש לכם חיים אחרים שלא כוללים אותם !

מרים50

New member
אין דבר כזה

לנחות. לא הילדים אצלי ולא אני אצל הילדים. אנחנו מתראים הרבה, אבל תמיד בתאום מראש. שתהיה שבת שלום לכולם.

היי קאלה ../images/Emo15.gif

בוקר טוב ושבוע טוב אני נכנסת כמעט כל יום לפורום אבל ממעטת להגיב. אני בסדר גמור, חודש שביעי, צריכה ללדת באפריל בעזרת השם. בית עבודה ילדים.............

להורים שלי היה כיף רק שסבתא שלי

קיקלה להם את המצב רוח, אוףףף איתה, אין לה טקט לאישה הזו.

אנילה1

New member
ההורים שלי ושל ושל בעלי מהתחלה

לא הסתדרו ואף פעם לא התראו. למעשה הם פאילו רבו ביניהם. לי לא היה איכפת שהם לא התראו. לעומת זאת אנחנו מיודדים עם ההורים של כלתי. ולי יש יותר מה לומר להם מאשר לכלתי. אנחנו באותו גיל ויש לנו עבר משותף פחות או יותר. כך שאנחנו נפגשים הרבה בחגים, בימי ההולדת של הנכדים. הנכדים מגיעים אלי פעם בשבוע בשבת, כי ביי שישי הם הולכים להורים של כלתי. לפעמים הם רוצים לטייל עם חברים בשבת, אז אנחנו מגיעים אליהם עם משהו מבושל לארוחת ערב לשעה. אני לא מוותרת לראות את הנכדים פעם בשבוע. הבן שלי השתנה לגמרי מאז שהתחתן. מכיוון שאני לא יודעת איך לדבר עם כלתי, יוצא שגם עם הבן שלי אני כמעט ולא מדברת, חוץ ממה נשמע. הוא נעשה דומה לאשתו. הם נשואים כמעט 10 שנים ולא שמעתי ממנה יותר מ4 משפטים רצופים שהופנו אלי. כשהיא רוצה משהו הבן שלי מתקשר. עם הנכדים אני משתוללת וצוחקת המון. הם חושבים שאני קולית. לפעמים הבן שלי מקנא איך שאני משחקת עם הילדים שלו, והוא מגיע ומנסה "להפריע". לפעמים בעלי מקפל את הכביסה. אבל לא מכניס לארונות. הוא משאיר את הכביסה מקופלת על השולחן הסלוני. הבן שלי מבשל לפעמים ארוחת ערב. או שאני מביאה קוסקוס ומרק ירקות לקוסקוס. את זה כולם אוהבים. היחס של כלתי אלי השתפר מעט. כי התחלתי לקנות בגדים לילדים וגם לה קניתי כמה פריטים. הבן שלי מדבר עם בעלי על כדורגל ופוליטיקה. אוני משחקת עם הנכדים. מה קורה כשהנכדים גדלים? מישהו יודע? הם לא נעשים עסוקים כך שהם לא רוצים להגיע לסבא ולסבתא? מישהו כאן יודעת? אני לא מתערבת בחיים שלהם. אם אני רוצה להגיע באמצע השבוע אני מתקשרת ומתאמת. כלתי לא מתנגדת. אבל אני לא יכולה כל כך להגיע כי בעלי נכה ואני עסוקה איתו. אז הם מגיעים אלינו בשבתות.

אוסה

New member
אני חושבת אנילה

שאת פועלת נכון , אתץ נותנת להם מרווח מחיה שזה כולנו זקוקים. האמת שכפי שאני מכבדת את פרטיות הסובבים שלי , וכפי שאני הרגלתי (חברים ומשפחה) שאצלי לא נוחתים ככה הם לא מפתיעים אותי . העיניין שבני זוג מאוד מושפעים אחד מהשני - לטובה או לרעה , מה שלא אהבתי במה שכתבת הוא "היחס של כלתי אלי השתפר מעט. כי התחלתי לקנות בגדים לילדים וגם לה קניתי כמה פריטים" ........חבל שרק בגלל זה היא שיפרה את יחסה. כי אני מהכרותנו ברשת (ומפגשנו) הכרתי אותך ואת נשמעת ונראת לי אדם מאוד מקסים , אדם שאני אישית הייתי מסתדרת ואפילו בכיף!!

kube2

New member
לא מסכים

אצלי אין דבר כזה לנחות. כשההורים של אישתי מתקשרים הם שואלים אם אפשר לבוא ואם אנחנו לא יכולים אנחנו לא מתביישים לומר לא. אבל לנחות עלינו מה פתאום!!!! נחיתות יש רק בשדה תעופה!

למעלה