עזרה - תביעות קטנות
לפני כחצי שנה היתה לי בעיה בטלפון סאמסונג שלי ולכן הגשתי תביעה קטנה בבית המשפט כנגד היבואנית ונותנת האחריות - סקיילקס.
את הפרטים על החברה דליתי באינטרנט , ובכל מקום מצאתי ש"סקיילקס" היא חלק מ "סאני תקשורת".
לכן בפרטי הנתבע , כתבתי
סאני תקשורת בע"מ
ח.פ 51236765
כתובת: בן ציון גליס 48 אזה"ת סגולה פ"ת
טלפון 039057777
המשפט נקבע לינואר.
היום קיבלתי בדואר העתק מכתב הגנה.
מסתבר ש-
סאני תקשורת נרכשה ב2008 ע"י סקיילקס והחברה כרגע "ריקה מתוכן" (במילים האלו נכתב בכתב ההגנה), בנוסף הציגו מסמכים על רכישת החברה.
ציינו כי זהו מקרה מובהק כי בו אין יריבות בין התובע לנתבע ולכן דורשים לדחות את התביעה וללדרוש ממני לשלם הוצאות על הגשת כתב הגנה.
אז מה מסתבר.. שאכן סאני תקשורת נרכשה,
ממה שכתוב באינטרנט זה לא היה ברור.
הפרטים היו חלקית נכונים של התבעת (הכתובת והטלפון הם אכן של סקיילקס ולא של סאני תקשורת),
אבל אילו הח.פ ושם החברה הם לא הנכונות.
פתאום באירטרנט אני רואה שיש עוד ח.פ.. של סקיילקס (ולא של סאני תקשורת).
יש מה לעשות בנידון?
כמה בערך בית המשפט יחייב אותי לשלם על כתב ההגנה
והאם אפשר איכשהו לבטל את המשפט בינואר כי אח"כ גם יחייבו אותי על הוצאות משפט חח ולא בא לי.
תודה רבה..
לפני כחצי שנה היתה לי בעיה בטלפון סאמסונג שלי ולכן הגשתי תביעה קטנה בבית המשפט כנגד היבואנית ונותנת האחריות - סקיילקס.
את הפרטים על החברה דליתי באינטרנט , ובכל מקום מצאתי ש"סקיילקס" היא חלק מ "סאני תקשורת".
לכן בפרטי הנתבע , כתבתי
סאני תקשורת בע"מ
ח.פ 51236765
כתובת: בן ציון גליס 48 אזה"ת סגולה פ"ת
טלפון 039057777
המשפט נקבע לינואר.
היום קיבלתי בדואר העתק מכתב הגנה.
מסתבר ש-
סאני תקשורת נרכשה ב2008 ע"י סקיילקס והחברה כרגע "ריקה מתוכן" (במילים האלו נכתב בכתב ההגנה), בנוסף הציגו מסמכים על רכישת החברה.
ציינו כי זהו מקרה מובהק כי בו אין יריבות בין התובע לנתבע ולכן דורשים לדחות את התביעה וללדרוש ממני לשלם הוצאות על הגשת כתב הגנה.
אז מה מסתבר.. שאכן סאני תקשורת נרכשה,
ממה שכתוב באינטרנט זה לא היה ברור.
הפרטים היו חלקית נכונים של התבעת (הכתובת והטלפון הם אכן של סקיילקס ולא של סאני תקשורת),
אבל אילו הח.פ ושם החברה הם לא הנכונות.
פתאום באירטרנט אני רואה שיש עוד ח.פ.. של סקיילקס (ולא של סאני תקשורת).
יש מה לעשות בנידון?
כמה בערך בית המשפט יחייב אותי לשלם על כתב ההגנה
והאם אפשר איכשהו לבטל את המשפט בינואר כי אח"כ גם יחייבו אותי על הוצאות משפט חח ולא בא לי.
תודה רבה..