שלום נעליים

שלום נעליים

קניתי בגלי נעליים שנראות טוב אבל הן ממש לא מרגישות ספורטיביות וגם לא נוחות במיוחד להליכה למרות שהן לא נעלי יופי מבחינת הצורה
אני רוצה לרכוש נעלי ספורט אבל לא רוצה לשלם מחיר מופקע איפה מוצאת נעלי ספורט בטווח מחירים של 200 או 250 אם אני מידה 41
אמרו לי שבגלי ניתן למצוא אבל לא יודעת להבדיל מתי נעל היא ספורטיבית אילו פרמטרים לחפש איך יודעים כשנעל מלבד הצורה היא נעל ספורט?

תודה מראש

trilliane

Well-known member
מנהל
קני נעליים של מותגי ספורט מוכרים, הם עושים עבודה טובה

הן לרוב עולות קצת יותר, אבל אפשר לחפש מבצעים/עודפים ואז המחירים יותר בכיוון שכתבת. נסי במתחמי עודפים (אאוטלט) וכמובן בחנות פיזית שבה תוכלי למדוד את הנעליים ולוודא שהן נוחות לך.

prizman

New member
העניין מורכב.

נעלי טניס ונעלי ריצה שתיהן נעלי ספורט אבל בנויות באופן שונה לחלוטין.
על מה את מדברת ומה את מחפשת?

תודה לשתיכן לשאלתך

נעליים שהן לספורט יותר הליכה אולי ריצה טניס אני לא משחקת אז לא אכפת לי אבל עניינת אותי איך נעלי אניס בנויות?

prizman

New member
לא יודע לענות לך

אבל יודע שאופן הבניה שונה.
גם יש הבדל בין נעלי הליכה לנעלי ריצה.
אם תשאלי אותי אם כל ההבדלים האלו הכרחיים
או שזה רק עניין של מיתוג לא אדע לענות, מניח שבפורומים
הספורטיבייים מבינים בזה יותר.
מיתוג הוא בהחלט חלק מהעניין. את זה הבנתי כבר מזמן.
עד כמה הטכנולוגיה תופסת מקום אני לא יודע לענות.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא יודעת מה זה "נעלי אניס". צריך למדוד ולראות.

כתבת שהנעליים הנוכחיות "לא נוחות במיוחד להליכה", קני נעלי ספורט שיהיו נוחות לך לרגל ולכיס (לא משנה למה הן מיועדות, את הרי לא עושה בהן ספורט, לדברייך).
&nbsp
ממליצים להגיע לחנות בסוף היום, אחרי שהרגליים יותר עייפות ונפוחות. כמו כן קחי בחשבון שבנעלי ספורט מיובאות המידות האמריקניות הן המדויקות וההמרה למידות אירופאיות מזייפת לפעמים. במילים אחרות, אל תתרגשי אם תצטרכי "לעלות" מידה. באופן כללי נעלי ספורט לא כדאי לקנות צמודות מדי. אם גודל הנעל במידה שלך גבולי, עדיף לעלות.

trilliane

Well-known member
מנהל
בעיקרון יש תווית עם כל המידות במדינות השונות, וברוב המותגים

המידה האמריקנית היא הנכונה (לפחות במקרה שלי). אני 10 אמריקני (לנשים) שזה 41 אירופאי, אבל הם נוטים להמיר משום מה ל-42 ולכן לפעמים נראה כאילו המידות שלהם "קטנות" (אבל זו רק המרה דפוקה). חלק מהמוכרים ישר מביאים מידה מעל, חלק מנסים בכל זאת גם וגם... אחרי שתמדדי כמה כבר תדעי מיד מה המידה הנכונה.

puptits

New member
"נעלי אניס" זו פירמה חדשה של נעלי טניס (אם תהית
)

למעלה