משיכה לזכרים היא אחד העונשים הכי גדולים שיש

Black Metal6

New member
משיכה לזכרים היא אחד העונשים הכי גדולים שיש

הזכרים האלה גרמו לי לכל כך הרבה צרות ולכל כך הרבה סבל וגם אחרי חקירות שעשיתי בחודש הקודם גיליתי שהנשים שאומרות שהזכרים הם האחראיים העיקריים לכל הצרות בעולם ושכשזכר מקבל כוח ושליטה הוא הופך לחיה מסוכנת שהורסת את העולם צודקות לגמרי אני שונאת זכרים יותר מתמיד
וגם החלטתי סופית שיותר אני לא רוצה סקס ורומנטיקה מזכרים ושאני רוצה רק לנצל אותם ולצחוק עליהם
וגם הצלחתי די בקלות להדחיק את היצר המיני וגם הצלחתי כמעט לגמרי להדחיק את הרגשות שלי והפכתי את עצמי לנכה רגשית כמעט לגמרי כדי שיותר בחיים לא אתאהב באף זכר נשארה עדיין בעיה אחת... המשיכה הפיזית ההרסנית לזכרים לא מתה!
גיליתי שאני עדיין נמשכת פיזית לאיזשהו זכר מניאק ונוכל שניצל אותי וזה מייסר אותי ואני מפחדת שאם אני איתקל בו שוב הוא ינסה לפתות אותי ואני מפחדת להיתפתות כי המשיכה הפיזית עדיין לא מתה וזה מייסר אותי ואני חייבת למצוא איזשהו פתרון שיגרום לי להפסיק להימשך לזכרים לגמרי כי משיכה לזכרים הרסנית לגמרי בישבילי...

Surrealistical

New member
הבעיה היא לא המשיכה לזכרים

הבעיה היא שאת נמשכת למישהו למרות שאת יודעת שהוא מניאק וניצל אותך. את צריכה לחשוב למה גבר שניצל אותך עדיין נתפס כמושך בעינייך. כי בהרבה מקרים אצל נשים כאשר גבר נתפס בעל אישיות דוחה הוא בעצמו הופך לדוחה ולא משנה איך הוא נראה. אז למה אצלך זה לא קרה? זה משהו ביולוגי? או פסיכולוגי?

Black Metal6

New member
הבעיה שלי היא שתמיד נמשכתי למניאקים נכים רגשית

אני לא אישה טיפוסית כי מהרבה בחינות אני כמו זכר (כלומר זה ביולוגי) ואצלי אם הזכר מניאק וזבל הוא לא נהיה מכוער חיצונית בגלל זה אלא אני תמיד רואה את היופי החיצוני שלו שמושך אותי ובדרך כלל תמיד גיליתי על הזכרים שחשבתי שהם חתיכים שהם מניאקים.
אני לא מהנשים הטיפוסיות אלה שמסוגלות להידלק על מישהו כי יש לו אחלה של אישיות ואני כמו זכר מסוגלת להידלק רק אם המראה החיצוני מושך

אני לא רואה מה רע בחיפוש מראה חיצוני מושך אצל גבר -

אני פשוט חושבת שאצלך זו כנראה בחירה פסיכולוגית דווקא: במופרע מתפרע. ביצור כוחני ואלים.

את נמשכת לכוח וגם לאלימות כנראה משום שגם בנפשך יש אלמנטים כאלה. אני יכולה להבין אשה עם הנאה מכוח. עם שאיפות כוחניות. העניין הוא איך להמנע מכך שהכוח והאלימות יופנו נגדך. זכרזבל שמתעלל בך - זה האויב.

Black Metal6

New member
באמת יש לזה גורם ביולוגי אצלי

אני באמת גברית ואפילו יש לי הרבה הורמונים גבריים בגוף שהתבטאו באמצעות שיעור יתר (שדאגתי להעלים כמובן) למרות שאני נראית נשית.
אבל כנראה שיש גם איזשהו גורם פסיכולוגי שתמיד גרם לי להימשך לזכרים בעייתיים.
וכן את צודקת באישיות שלי יש לי צורך בכוח ואני באמת חייבת להפנים את זה לגמרי שאסור לי לגמרי לתת לזכרים להתעלל בי

זכרים מתעללים זה האויב - אבל נראה שהאויב האמיתי נמצא

בתוך נפשך: נראה שאת נמשכת לעצם המצב של רודנות- כניעה. ובמצבים אלו, את או בצד המתעלל או בצד שרודים בו.
אני חושבת שאת צריכה לטפל בעצם ההתנייה הזו. לגרום לנפשך להפנים מצב של שיוויון, הערכה הדדית, הקשבה והתחשבות הדדית. להצמיד את הריגוש המיני למצב כזה.
אם למרות כל ההורמונים הגבריים אצלך יש לך יכולת להעריך מצב שיוויוני כזה, במילים אחרות, ידידות ואהבה, תוכלי, בטיפול מתאים גם ע"י פסיכולוגית מקשיבה וטובה וגם ע"י סקסולוגית, לצאת מעולם הסאדו מאזו. אני חושבת כך ומקווה כך.

Black Metal6

New member
תראי אני לא חושבת שזה רע לשלוט בעבדים

אני כמובן נגד להיות שפחה ואני לא מסכימה להיות שפחה וגם כשהסכמתי בעבר להיות שפחה של אדונים אף פעם לא הייתי שפחה אמיתית כי לא מסוגלת לקבל מרות ולהיות כנועה לגמרי וכל העניין של להיות שפחה היה בגלל יצר הרס עצמי שכבר הצלחתי להעלים חלק גדול ממנו ואני אעבוד על להעלים אותו לגמרי.
ואת צודקת זכרים מתעללים הם האויב ואני אעבוד על להפנים את זה חזק רק כמובן שזה יקח זמן
ויש לי את הכלים שלי בישביל לחקור את הנפש שלי ולמצוא את הפתרונות ככה שאני אסתדר.

Black Metal6

New member
אבל את צודקת

אני באמת צריכה לחשוב על כל המניאקים החתיכים שהם מכוערים ודוחים

Surrealistical

New member
אני לא חושבת שיש כאן דבר כזה כמו "צריכה"

אפילו אם זה לא קורה אצלך, אפילו אם את גברית (כדברייך) ונמשכת לגברים נכים רגשית המצב הנכון בשבילך הוא לעזוב איך שאת רואה יחס רע כלפיך. מדברייך הבנתי שזה לא קורה. בהרבה מקרים זה נובע מהערכה עצמית נמוכה ופחות מסוג הטיפוס אליו נמשכים.

Black Metal6

New member
באמת צריך להיגעל ברמות מזכרים מניאקים גם אם הם חתיכים

ככה לא יהיה סיכון שנתפתה להתעסק איתם ולא יהיו צרות.
ואני החלטתי שיותר אני לא רוצה לעשות טעויות ואני אעבוד על ההערכה העצמית ועל העלמת המשיכה ההרסנית למניאקים חתיכים.

לא כדאי להדחיק משיכה או את היצר המיני שלך

אלא תלמדי להתנהג איתו (היצר) בצורה שתשרת אותך ותגרום לך להרגיש טוב, וזה האומץ והחוזק, לא ההדחקה והסירוס העצמי.
תחליטי לאיזה גברים את לא מתקרבת למרות שאת נמשכת אליהם, וככה עם הזמן שאת שולטת בעצמך את גם תדעי לאיזה גבר כן מתאים וטוב לך להתמסר, לא חייב בהכרח לרצות להפסיק את היצר לגמרי. זו העבודה הקלה.

Black Metal6

New member
זכרים כבר די הרגו את היצר המיני שלי בלי שרציתי

סקס עם זכרים עשה לי טראומה והעלים את היכולת להיהנות מסקס עם זכרים וגם די הרג את היצר המיני... הגעתי למצב שאני נגעלת מהאיבר של הגבר אחרי שהייתי עם כל המניאקים המתעללים מהעבר שלי.
בפעם האחרונה כשהייתי עם זכר לפני חצי שנה הוא די אנס אותי...
והבעיה שלי היא שתמיד אני נמשכת רק למניאקים ככה שאם אני נמשכת רק למניאקים וזה כנראה המצב לא כדאי לי להימשך לזכרים בכלל.
&nbsp

למעלה