השכרת בית במלבורן

השכרת בית במלבורן

היי. אנחנו זוג + 3 ילדים שמתכוונים להגיע למלבורן באזור פברואר 2016. אנחנו מתחילים לחשוב על שכירת בית. נשמח לקבל טיפים . מה חשוב שיהיה בבית?

האם מקובל שיהיו מזגנים בבתים במלבורן - האם זה חשוב ?
האם צריך אמצעי חימוס בבית ?
מהצפייה באתר DOMAIN אני מבין ששיטת ספירת החדרים שונה . האם מספר החדרים מצביע על חדרי שינה בלבד ?

תודה מראש

שרון

arieltr

New member
שלום שרון

באופן כללי, מרבית הבתים במלבורן בהחלט מצוידים במערכות חימום לחורף ומיזוג לימי הקיץ. באופן אישי אני מאוד ממליץ לוודא שבבית שתשכיר יהיה DUCTED HEATING (גז) בכל החדרים העיקריים בבית, היות וזה מחמם מצויין את הבית בימי החורף. בחלק מן הבתים יש חימום קיר (FURNACE) בד"כ בסלון, לרוב זה לא יספיק לחמם גם את חדרי השינה.
מבחינה כלכלית חימום גז מן הסוג הזה הוא זול בהשוואה לרדיאטורים או כל חימום אחר שיעבוד על חשמל ויעלה לך המון בסוף החודש.

לגבי קירור, אתה עלול למצוא מזגן ממוקם על אחד מחדרי הסלון בד"כ, או EVAPORATIVE COOLING עם תעלות לכל הבית. בימי הקיץ בהחלט יש צורף בקירור, אבל אני לא הייתי מוותר על DUCTED HEATING כעדיפות עליונה.

שיטת ספירת החדרים היא אכן עפ"י חדרי שינה, כלומר שאתה רואה מודעה 3BEDROOM UNIT מדובר על בית שלושה חדרי שינה. הסלון או פינת האוכל לא נספרים.

אשתי תעבוד ב royal children s hospital

איך התחבורה הציבורית - האם היא יעילה ואמינה ? אני מניח שככל שנתרחק מהמרכז נמצא בתים זולים יותר והיצע גדול יותר .
האם אפשר לסמוך על התחבורה הציבורית מאיזורים כמו bentleigh , caulfield וכמה זמן ייקח להגיע מהם ובחזרה ?

התחבורה הציבורית באופן כללי יעילה ואמינה יחסית למה שאנחנו מכירים מישראל.
כדאי לציין שהרואיל צ'ילדרנס נמצא מצפון למרכז העיר. זה אומר שאם תגורו באיזור דרומי כמו קולפילד או בנטלי, היא תצטרך לעבור דרך העיר פעמיים ביום בשעות ובכיווני העומס (אלא אם כן היא תהיה במשמרות, כמובן). התחבורה העיקרית מהעיר לרויאל צ'ילדרנס היא בחשמלית, שזה לא מהיר במיוחד, בלשון המעטה. בקיצור, אם חשובה לכם נוחות הגעה לאיזור פארקוויל ובית-החולים, תשקלו ברצינות את האיזורים הצפוניים והמערביים של העיר. זה לא יהיה לכם קרוב לאיזור ה"ישראלי", אבל זה יחסוך לאשתך שעות שלמות של תחבורה בשבוע.
&nbsp
נסה ליצור קשר עם המשתמש gadish, שלמשפחתו ניסיון מעשי בעניין הזה בדיוק.

כמה זמן הנסיעה מהאזורים האלה בשעות העומס

כמה זמן הנסיעה מהאזורים הללו בשעות העומס , ומה קו החשמלית המתאים ? אני לא יושב שהיא תעמוד בשעה לכל כיוון . אני מבין שמצפון העיר קל יותר להגיע ? אילו שכונות היית ממליץ לנו לחפש שם ? בהנחה שלא נרצה לגור במרכז העיר - בכדי למצוא בית גדול יותר במחיר נוח יותר

לא עשיתי את המסלול בעצמי מהאיזורים האלה בשעות האלה,

אבל החשבון הוא בערך כזה:
- הגעה מהבית לתחנת הרכבת - תלוי איפה תגורו יחסית לתחנה, נניח 10 דקות
- רכבת מאיזור קולפילד/בנטלי לעיר - 20-25 דקות אם הכל הולך חלק.
- הליכה לחשמלית והמתנה לחשמלית - 5-10 דקות
- חשמלית מספר 59 לבית-החולים - בערך 15 דקות.
&nbsp
בדרך חזרה אותו דבר, רק שההמתנה לחשמלית היא באמצע הכביש בחושך...
&nbsp
לחילופין, אם אתם גרים בצפון העיר, קרוב לקו Upfield, המסלול ייראה כך:
- הגעה לתחנת הרכבת (כמקודם)
- רכבת לתחנת Royal park (כמקודם)
- הליכה דרך הפארק (20 דקות) או חשמלית 55 דרך הפארק (5 דקות)
&nbsp
ההבדל בזמנים לא גדול, אבל:
1) ההגעה הרבה יותר נעימה
2) הפרברים במרחק 20 דקות צפונית לרויאל פארק משמעותית יותר זולים מאלה שבמרחק 20 דקות דרום מזרחה מהעיר.
&nbsp
יש גם אופציות אחרות, כגון לגור על קו החשמלית 55 באיזור ברנזוויק או קובורג, שאז כל מה שצריך לעשות זה לעלות על החשמלית, לפתוח ספר ולרדת בעבודה. זה מה שאני הייתי עושה במקומכם.

אשמח לפירוט מדוע התחבורה הציבורית במלבורן יותר יעילה מישראל

קודם כל ההכללה נראית לי מוטעית כי זה תלוי במגורים במסלול ובצרכים.
שנית באיזה אופן היא יותר טובה בעלות? בתדירות? באמינות?
&nbsp
דוגמא להשוואה תושב כפר סבא שעובד במתחם הבורסה בתל אביב ומבקר בעוד מקומות בגוש דן התחבורה הציבורית זולה ואמינה בשבילו.

arieltr

New member
אז ככה:

כי היא יותר יעילה.

ובנפרד לזה, אפשר לומר בביטחון לא מועט, שבאופן כללי היא הרבה יותר נעימה. ויותר בטוחה.

האם פרברים זוכים לתדירות כל 12 דקות בשעות העומס

ואוטובוס אחרון ברבע לחצות כמו נסיעה מבאר שבע לדימונה?

arieltr

New member
כל 7 דקות בא מלאך בקרון ולוקח אותך לבוס

אבל היקום מאזן את עצמו בזה שהיכולת לזכות במקום ישיבה מתדלדל משמעותית אם המלאך תופס אותך קרוב מדי לסיטי.

ואני מדבר על רכבות. אוטובוסים הם רק 'פלאן C'.

למעלה