הכנת בקלווה צעד אחר צעד
החומרים חבילת בצק עלים של 1ק"ג מחולקת ל3 1/2 3 כוסות אגוזי פקאן טחונים לא דק מידיי 1/2כוס סוכר 1 כף הל (ממליץ מאד להשתמש בהל טחון טרי הל שנשמר זמן רב מאבד מהארומה והריח הנהדר) לערבב את החומרים יחד לרדד את העלה לגודל התבנית למרוח את התבנית המרגרינה ולהניח את העלה בתבנית למתוח את הקצוות עד שהעלה ממלא את כל גודל התבנית לשפוך חצי מהכמות של האגוזים על כל שטח העלה לרדד עלה נוסף ולהניח על האגוזים של החלק הראשון לשפוח את חצי הכמות של האגוזים על העלה השני לרדד את החלק השלישי של הבצק ולהניח על תערובת האגוזים לחתוך למעוינים לפי גודל ההגשה בערך צלע של כ3 ס"מ לאחר חיתוך העוגה (יש להקפיד שהחיתוך יהיה עד התחתית) להזליף בערך חצי כוס שמן על כל העוגה לאפות במרכז התנור ב170 מעלות עד אשר החלק העליון מקבל צבע חום יפה ורואים שהעלים תפחו ונראים אוורירים להוציא מהתנור ולנמתין עד אשר העוגה קרה להכין בסיר קטן1 כוס מים 1/4 1 כוס סוכר ו1/2 כפית הל לבשל עד שירתח לשפוך את הסירופ על העוגה כאשר הוא חם בתאבון יש המוסיפים לאגוזים 1/2 כמות של בוטנים טחונים ויש המוסיפים כמות של פיסטוק חלבי בתמונה מרדדים עלה
החומרים חבילת בצק עלים של 1ק"ג מחולקת ל3 1/2 3 כוסות אגוזי פקאן טחונים לא דק מידיי 1/2כוס סוכר 1 כף הל (ממליץ מאד להשתמש בהל טחון טרי הל שנשמר זמן רב מאבד מהארומה והריח הנהדר) לערבב את החומרים יחד לרדד את העלה לגודל התבנית למרוח את התבנית המרגרינה ולהניח את העלה בתבנית למתוח את הקצוות עד שהעלה ממלא את כל גודל התבנית לשפוך חצי מהכמות של האגוזים על כל שטח העלה לרדד עלה נוסף ולהניח על האגוזים של החלק הראשון לשפוח את חצי הכמות של האגוזים על העלה השני לרדד את החלק השלישי של הבצק ולהניח על תערובת האגוזים לחתוך למעוינים לפי גודל ההגשה בערך צלע של כ3 ס"מ לאחר חיתוך העוגה (יש להקפיד שהחיתוך יהיה עד התחתית) להזליף בערך חצי כוס שמן על כל העוגה לאפות במרכז התנור ב170 מעלות עד אשר החלק העליון מקבל צבע חום יפה ורואים שהעלים תפחו ונראים אוורירים להוציא מהתנור ולנמתין עד אשר העוגה קרה להכין בסיר קטן1 כוס מים 1/4 1 כוס סוכר ו1/2 כפית הל לבשל עד שירתח לשפוך את הסירופ על העוגה כאשר הוא חם בתאבון יש המוסיפים לאגוזים 1/2 כמות של בוטנים טחונים ויש המוסיפים כמות של פיסטוק חלבי בתמונה מרדדים עלה