עוגת שוקולד/ קובי

עוגת שוקולד/ קובי

זאת העוגת שוקולד של קובי שהביאה ניקי. מערבבים ביחד: 4 ביצים 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 1 כוס שוקולית 1 כוס קמח תופח 2 סוכר וניל 2\1 שמנת מתוקה לציפוי: מבשלים על אש קטנה: 2\1 שמנת מתוקה 1 חבילה שוקולד מריר 2 כפת ממרח שוקולד אופים בתבנית בינונית ב150 מעלות כ-40 דקות לפני שיוצקים על העוגה החמה מחוררים אותה עם קיסם כדי שהציפוי יחלחל פנימה. ----------------- אני שמתי ריץ' במקום שמנת מתוקה. 3/4 כוס שוקולית ו- 1/4 קקאו הולנדי. 1/4 קמח תופח (בגלל שנגמר לנו) ו- 3/4 קמח רגיל. הקצפתי את הסוכר עם הריץ'. שמתי על חום של 175 מעלות ל- 40 דקות. ו.....הפיספוס ששכחתי לשים אבקת אפיה
(בגלל שרוב הקמח לא היה תופח) אבל גם ככה היא יצא מעולה.
 
עוגת גבינה עם פירורים

את המתכון לקחתי מהמאמרים (הכינה אותו שם ניקי) חומרים לבצק: 1 חבילת מרגרינה (השתמשתי במזולה לאפייה) 2 חלמונים 2 כפות סוכר 2 כוסות קמח תופח (תוספת שלי כפית ת.וניל) מלית: 500 גר' גבינה לבנה 9% 3/4 כוס סוכר 2 שקיות סוכר וניל 1 כפית ת.וניל 1 שמנת מתוקה 2 כפות סוכר ללוש את חומרי הבצק ושטח 3/4 בתבנית 26 , את 1/4 הבצק משטחים בתבנית קטנה (אפשר גם בנייר כסף). אופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה (בערך 25-20 דקות). מערבבים גבינה, סוכר, סוכר וניל ות.וניל. מקציפים שמנת מתוקה + 2 כפות סוכר ומקפלים לתערובת הגבינה. יוצקים את המלית הבצק האפוי (שהצטנן) ומפוררים את הבצק (שבתבנית הקטנה) מעל המלית. מקררים . מקור:שכנה לשעבר של יפנית ------------ מכיוון שלא צויין (או לא היה אמור) מה לעשות עם החלבונים... אז הקצפתי אותם עם הסוכר והשמנת.
 
פשטידת ברוקולי....

900 ג' ברוקולי קפוא 4 ביצים 1 בצל מטוגן 4 כפות קמח 2 כפות קמח תפו"א 1 כף אבקת מרק 1 אבקת אפיה 1/4 כוס מים [המתכון מחברתי גלית
]
 

pirge

New member
בפשטידה אין שמן. האם הפש

הפשטידה לא יוצאת יבשה? תודה
על המתכונים והתמונות.
 
מ-ע-ו-ל-ה חבל"ז איזה עוגות יאמי../images/Emo3.gif

והפשטידה גם, בקיצור , מתאים לי מאוד עכשיו אחרי ארוחת הצהריים חתיכה מאחת העוגות
 

limim

New member
נראה מעולה../images/Emo3.gif אבל יש לי שאלה:

למה צריך גם קמח תפו"א וגם קמח רגיל? אפשר לדעתך להשתמש רק בקמח תפו"א?
 
למעלה