"כת הכפילים" ו"מעון כלנית" .....

הר תבור2

New member
"כת הכפילים" ו"מעון כלנית" .....

גיליתי קצת יצירתיות וחיברתי אחד ועוד אחד והתחלתי לחשוד שמישהו פוגע בתינוקות בחדרי לידה בגלל כתובת המגורים שלהם או בגלל שם האם ... כאשר המטרה היא "טיהור קארמה" (( חלק מתורת הקורבנות )). זה כמו ב"רצח פולחני" אבל קצת פחות חמור . ניסיתי כמה פעמים להביא את זה לבתי המשפט - כולל לבג"ץ - וכמובן למשטרה ... וגיליתי דברים נורא נורא מעניינים ... קל מאוד לחסל חקירה כזאת על ידי פגיעה פיזית בחוקרים והכרזת "מחשבות שווא" על יצירתיים והחשדניים. בין היתר גיליתי שנפגעה תינוקת בגלל מספר הבית שלה 269 שזה שם של סיירת בצה"ל .... נפגעו תאומים שנשאו שם משפחה זהה לשם של חברת התרופות פייזר .... התחלתי להתעניין בשמות ובפרטים של כל מיני נפגעים וראיתי שיש הרבה הרבה הגיון בחשדנות שלי . אבל ההתנגדות לחקירה הגיעה מהמשטרה עצמה ... יש להם "אמצעים מיוחדים" (("טכנולוגיה")) ולצערי לא הצלחתי להביא את החקירה לעומקם של דברים - במטרה לחסל את התופעה. לא בטוחה שאני ברורה... גיליתי הרבה דברים... אחד הדברים הוא שגם "שרות בתי הסוהר" חבר בפשעים הללו ... ויש "מעון כלנית" ביפו שתפקידו לטהר קארמה את הקונסטלציה של בתי הסוהר "כלנית". בקיצור קצת לא יאומן וקצת ארוך להסביר ולצערי דווקא מי שמתנגד לכל צורה של חקירת הפרשה התמנה כעת לממלא מקום המפכ"ל . המשך יבוא אם ירצה השם

הר תבור2

New member
חייבים להפריד בין המשטרה לשרות בתי הסוהר ...

כנראה שהפגיעה היא לא רק בתינוקות בגלל השם שלהם או פרט מזהה כלשהו... כנראה שמערכת התביעה ואחר כך שב"ס פועלים אף הם על העיקרון הזה של התעלקות על אנשים ללא סיבה מלבד אותו פרט שנדרש לטיהור קארמה. יום טוב . אני כבר התחלתי להתפלל עם השם "אללה בערבית" כי שנים של קריאה בשם העיברי "השם" לצערי לא הביא תוצאות . זה פשוט מאוד מתורגם - כמו תורתו של סעדיה גאון

LolliP0p

New member
אני חושבת שיש לך יותר מדי זמן פנוי

למעלה