עוגיות מטחנה מרוקאיות

פוקסי99

New member
עוגיות מטחנה מרוקאיות

אלו עוגיות מטחנה מרוקאיות במתכון המקורי הוספתי שתי כפיות של חוויג' אפיה(אשר מכיל אניס) 1 ק"ג קמח1 כוס מים 1 כוס שמן 2 אבקת אפיה 3 ביצים 1/2 1 כוס סוכר 2 כפיות גרגירי אניס 2 כפות שומשום להקציף מעט את המים נשמן הסוכר אבקת האפיה. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לבצק רך וגמיש מכינים את מכונת הבשר ללא הסכין ומעבירים את הבצק ללישה נוספת דרך המכונה מרכיבים את המשפך המתאים לקבב או עוגיות ומעבירים שוב את הבצק נותנים למקטע ברוחב כף היד לצאת חותכים ומניחין על תבנית מצופה בנייר אפיה. מכוון שלי אין את הראשים עם צורות פשוט לחצתי עם האצבעות על כל עוגיה ועוגיה מתחילים עם המים
 

פוקסי99

New member
מוסיף את הביצים

בהרבה מהמקרים אני שובר את הביצים לקערית ומשם לקערת המיקסר
 

פוקסי99

New member
מחבר את אביזר הקובה

ומעביר את הבצק הותן לבצק לצאת ברוחב כף היד חותך ומניח על בתבנית המצופה בנייר אפיה לא לפחד הבצק יוצא לאט כך שגם אחרי ששמנו עוגיה בתבנית העוגיה הבאה לא תפול מהמכונה
 

פוקסי99

New member
מניח את העוגיות בתבנית

מכון שאין לי אביזרים להכין עוגויות בצורות פשוט עם אצבעות מקומחות לחצתי על כל עוגיה לפני הכניסה לתנור
 

פוקסי99

New member
ומוכנות לטבילה בכוס תה

את העוגיות האלו הכנתי פעם ראשונה הם נהדרות לא מתוקות מידיי אחרת כאשר טובלים בתה הינו מקבלים מתיקות יתר אז כל טוב ןשנה טוב פוקסי והחשוב ביותר המתכון מבוסס על הספר "הבישול המרוקאי" אשר כתבה רבקה לוי-מלול
 

MAGIG

New member
פוקסי - תודה על הסדנא, יועבר לקישורים, אפשר

עוגיה אחת לקפה של הערב? שנה טובה וחג שמח, מגי
 
למעלה