מחפשת מתכון מנצח לברוקולי לא פשטידה

pirge

New member
ברוקולי

נגיסי ברוקולי אפויים http://www.pirge.co.il/אירוח/נגיסי-ברוקולי-אפויים ברוקולי ארומתי מוקפץ http://www.pirge.co.il/ארוחות-מהירות/ברוקולי-ארומתי-בשום-מוקפץ-בפטריות-ושו עוף עסיסי עם ברוקולי http://www.pirge.co.il/עופות/עוף-עסיסי-עם-כרובית-וברוקולי עוד ה מ ו ן מתכונים עם ברוקולי יש באתר שלי,כל המתכונים מתכונים ביתיים,קלים וטעימים. רשמו בחפש באתר את המילה:ברוקולי למשל: פורסם בתאריך 6 ביולי 2009 @ 08:29 מופיע בקטגוריות: אורז, ארוחות במחבת, ארוחות מהירות, פתיתים פתיתים צבעוניים (חדש על המדף) מוקפצים בברוקולי אולתר אתמול כמתכון מהיר,מזין,טעים,צבעוני.מה עוד צריך? מצרכים והכנה: שקית פתיתים ב-3 צבעים (חדש) מבושלים במים ר ו ת ח י ם+כפית מלח+כפית שמן כ-5 דקות. לבדוק שמוכן. מסננים ומערבבים עם כף טחינה גולמית. אפשר גם בכף שמן זית. במקביל מפלחים את פרחי הברוקולי לפרחים די גדולים (ברוקולי טרי מבשלים וברוקולי מוקפא רק חולטים ) הברוקולי צריך להיות מוכן לאכילה. את הברוקולי הקפוא אני לא חותכת אלא משאירה בפרחים הגדולים. לשיקולכם. במחבת עמוקה מטגנים 2 בצלים פרוסים רצוי לשלב בצל אדום ובצל לבן ב-4 כפות שמן זית מוסיפים 2 שיני שום פרוסות + כף עגבניות מיובשות- אפשר במקום לחתוך לקוביות קטנטנות עגבנייה טרייה. מתבלים: כפית סוכר מעט טימין יבש כפית קארי כפית פפריקה 1/4 כפית כמון מלח פלפל שחור מערבבים ומוסיפים 2 כפות מים טועמים ומשפרים טעמים. מוסיפים את הברוקולי והפתיתים ומערבבים בעדינות עד שהכל מתמזג עם התבלינים. מגישים עם עלי ריחן טריים (איזה שאוהבים) אפשר לגרר מעט קליפת לימון טרי . "טיפ" אפשר לטגן רצועות חזה ולהוסיף בבחישה האחרונה לארוחה שלמה ומגוונת. תהנו UA:F [1.2.3_620] -------------------------------------------------------------------------------- המתכון הודפס מתוך האתר טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה: http://www.pirge.co.il כתובת המתכון: http://www.pirge.co.il/תוספות/אורז/פתיתים-צבעוניים-בברוקולי לחץ כאן להדפסה. © כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
 
פירגה בואי רגע יקירה

בחנוכה ארחתי את בני הבית וחברים לארוחת חג של לביבות. פעם ראשונה שניסיתי את נגיסי הברוקולי שלך ומודה שכולם התמכרו להם בצ'יק. יודעת גם אצלי מעכשיו הנגיסים האלו יככבו במטבח. תבורכי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

pirge

New member
תודה.אני שמחה שהרעיונות שלי נכנסים למטבח

שלכם ושגם אתם מכינים ונהנים כמוני. המשך טעים ותמיד ביחד.
 

dubit1234

New member
הנגיסים מברוקולי נראים נהדר!

מתכוונת לנסות... אני מכינה כל הזמן את כדורי הגזר שלך והם נטרפים אצלי.
 

שקמי

New member
סלט ברוקולי חי

ככה פשוט, עם רוטב של מיץ לימון, קצת שום גבישי או אבקת שום, שמן ומלח, פלפל שחור מעט. אנחנו אהבנו מאד.
 

raya

Well-known member
ברוקולי.... מתכון מעולה שאימצתי בחום. בקישור ומועתק לכאן: בשביל כבוד צריך לעבוד 29/09/02 20:02 מאת: שוקולד חלב תפוז ודוקא לא הרבה. רכיבים: 1 ראש ברוקולי (או 400 גר´ ברוקולי קפוא) 4 ביצים 1 מיכל שמנת מתוקה אני שמה שמנת לבישול 10% חצי כפית אגוז מוסקט מגורר מלח ופלפל לבן 1 כף סוכר 100 גר´ גבינה צהובה חריפה מגוררת (קשקבל) כל גבינה צהובה 1 גביע אשל מאיכות טובה 4 כפות קמח רגיל אופן הכנה: מפרקים את ראש הברוקולי לפרחים ושמים בפיירקס מכוסה בנילון נצמד שבו 2-3 חורים. מבשלים 5 דקות (בלי להוסיף שום דבר!) במיקרו בהספק מלא. [בהעדר מיקרו- מרתיחים ליטר מים וחולטים בהם את פרחי הברוקולי במשך 15 דקות.] אם משתמשים בברוקולי קפוא מקצרים את משך הבישול או החליטה בחצי. משמנים פיירקס עגול וזורים בו מעט פירורי לחם. מניחים בו את פרחי הברוקולי איך שיוצא. מערבבים את כל שאר החומרים בקערה נפרדת, ויוצקים על הברוקולי. אופים בתנור בחום בינוני (180 מעלות) במשך 40-50 דקות, עד שמאפה מזהיב. אפשר לאפות כנ"ל עם כרובית, או עם תערובת של פרחי כרובית וברוקולי.
 
למעלה