הבוקר הכנתי כמה פשטידות.
מתנצלת מראש שזה יהיה ללא תמונות כי אינני יודעת להעביר מפלא למחשב.
שתי פשטידות תירס,
אחת מתכון בריאות--(לצורך מסוים)
שקית סנפרוסט, לבשל כמה דקות, להשאיר קצת נוזלים.
3 ביצים,
3/4 כוס קווקר (שבולת שועל).
לגרר פנימה גבנ"צ גאודה (שיש בה פחות שומן יותר סידן)
1/2 כפית אבקת אפיה.
2 כפיות סוכר,
מל"פ לפי הטעם.
לבחוש ולתנור שעה בחום בינוני.
פשטידת תירס רגילה,
2 קופסאות שימורים,
אחת עם הנוזלי מהשניה לסנן אותם,
2/3 כוס קמח,
1/2 כפית אבקת אפיה.
4 ביצים,
50 גר' מרגריה (אפשר שמן.
לבחוש ולתנור בחום בינוני שעה.
פשטידת טונה.(אני עושה את הכמות ל500 גרם ומסונן)
לבשל 2 תפו"א שיהיו רכים.לגרד לטונה,
לחתוך לקוביות גמבה אחרי צליה והורדת הקליפה,
חופן זיתים שחורים בריבועים קטנים,
להוסיף בצל גדול שהזהבנו,
פלפל שחור כף אבקת מרק בצל (לא מוכרחים)
לפזר מעל קצת פירורי לחם.
2 ביצים,
לאפות בתנור 3/4 שעה ב--חום בינוני.
פשטידת בצל--
4 בצלים גדולים, לחתוך אותם לעיגולים דגים ומפוררים,
3 ביצים,
חצי כוס שמן,
חצי כוס מים,
3/4 כוס קמח
כף מרק בצל
מל"פ
קצת פירורי לחם,
לאפות קצת יותר מחצי שעה בחום בינוני. לכיוון הגבוה.
בתיאבון.