Maldini Girl
New member

ערב חג שני בפתח - אם עוד לא נמאס לכם מארוחות, ואולי גם אם כן.. מה מכינים?
אצלינו
יום הולדת לאחותי, לפי המסורת בעלי השמחה מזמינים את התפריט
מרק גזר
סלט עגבניות שרי
סלט סלק
סלט ירוק
מנות עיקריות:
פסטה ברוטב שמנת-חרדל ופרגיות צלויות
קיש בצל
אנטיפסטי
2 פיצות ביתיות, אחת פשוטה רגילה ואחת עם נגיעות של שמן כמהין ופטריות.
לקינוח
עוגת גבינה ואוריאו
אגב על נושא הפיצה... אבא שלי רצה שנכין פיצה היום וביקש שאכין בצק. קניתי בסופר "קמח פיצה" של סוגת. לא אהבתי את המתכון שהם הציעו אז די אלתרתי מתכון... קילו קמח, בערך כף וחצי שמרים יבשים, 5 כפות שמ"ז, כף סוכר ובערך 500 מ"ל מים. יצא הבצק הכי טוב שיצא לי אי פעם. יצא גמיש ורך וסופר כיפי לעבודה, ומצד שני בתנור היה מעולה ממש. יצאו אחלה פיצות שבעולם. מהבצק שנשאר אכין את הפיצות למחר.
חג שמח.
