תמונות מאתמול בערב

noa scotland

New member
פוקסי - תאווה לעינים!

ואיזה מבחר, פשוט מדהים! כל הכבוד, כמו תמיד.

Oti

New member
כמה הערות/הארות לפוקסי ולדיון בכלל

פוקסי היקר, אני מאוד מקווה שלא תיעלב כי היצירות שלך ממש נהדרות. אבל יש לי כמה הערות/הארות והן לא ממש אישיות אלא יותר נושא לדיון. 1. כמויות לפי התמונה נראה שהיו כ-16 סועדים. אבל הכמויות שהכנת הן עצומות. גם אני חולה במחלת ה"לא יספיק" אבל... לאחרונה התארחתי מספר פעמים (חגים..)והתופעה חוזרת על עצמה. מכינים כמויות כל כך גדולות שהמארחים נאלצים או לחלק לאורחים הביתה - וזה יפה, או להתקע עם זה לכל השבוע הקרוב. 2. המגוון הכנת מגוון מדהים של מנות אבל קשה לי להבין את הקשר בניהן.. איטלקי, תימני, ישראלי ו..ו.. אני באופן אישי אוהבת לתת אופי וייחודיות לארוחה לארוחה. ארוחת דגים, ארוחה איטלקית, ארוחת גריל וכד'. כמובן שאני מגוונת ומתייחסת לאורחים וטעמם אבל שומרת על איזה שהוא קו מוביל. קצת חומר למחשבה חג שמח Oti

פוקסי99

New member
הערות נכונות

ובכלל לא נעלב מכוון שהם נכונות. הכנתי ארוחה למספר משפחות מעדות שונות בסיכומו של דבר היו 18 סועדים הכנתי אוכל תימני מכוון שהיו תימנים ומבוגרים היו ממוצא כורדי היו ממוצא עיראקי וכמובן אני פולני היה חשוב לי שכולם יהנו אפילו במחיר הרבה אוכל אשר ישאר כול כך חשוב היה לי שיהנו עד שבישלתי את הכול כשר למהדרין דבר אשר היקשה עלי מאד כמובן שלפני כן עשיתי סקר מה כול אחד אוהב ועל סמך זה בניתי את התפריט תתפלאי כבד קצוץ ביקשו יוצאי כורדיסטאן. וכן הבנתי שישאר אוכל והיום מוזמנים חברים לארוחת צהריים (הוזמנו מראש) ואישתי לקחה מספר מנות לעבודה שגם שם יהנו. שמחתי כאשר התברר לי שכולם נהנו כול אחד מהאוכל שהוא רגיל תודה על ההארות וההערות פוקסי

פוקסי99

New member
בכפר יונה יש עדה כורדית נפלאה

ויקרה יש להם תרבות אוכל מדהימה ומאכלים טעימים מאד בקשר למתכונים: אני מוכן לגשת לנשים המבוגרות בכפר ולבקש מתכונים פוקסי

ADINA1952

New member
פוקסי הכנת הכל לבד?

כל הכבוד לך כמה עמים לקח לך להכיך את כל המנות הנהדרות הללו?

טעם לעם

New member
יווו , קרציה שכמותך ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif האיש

הכין ארוחה שרק חולמים אליה ואת מקרצנת בכל מיני הערות מחורבנות
תתלהבי ותשתקי

פנינה ט

New member
פוקסי נפלתי בריצפה, איזה מבחר של

מאכלים ואיזה כמות עצומה של אוכל, אני מקווה שלא הכנת הכל לבד ושלפחות היתה לך עזרה במטבח. הכל נראה פשוט מדהים, איזה כיף לאורחים שלך שזכו לאכול ממעשה ידיך להתפאר.

פוקסי99

New member
הינה זיוי מכירה אותי!!!../images/Emo24.gif

יהיה לי זמן: מקווה הלילה, ליד כול תמונה יופיע מתכון כול טוב לכולם פוקסי

פל

New member
../images/Emo106.gif מ ד ה י ם ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

נראה נהדר. איזה פרויקט מרהיב - מגוון, מעניין, מעוצב, ומוגש לתפארת- מ ו ש ל ם מבקשת את המתכון לשניצל הממולא - נראה מאוד מרשים לאירוח. חג שמח

רננות

New member
../images/Emo140.gifהשולחן מפואר מאד גם בחד פעמי../images/Emo70.gif

איזה מטעמים נפלאים
כל הכבוד על ההשקעה אדוני ה
תענוג לעיניים

למעלה