אגרול כשר לפסח

פוקסי99

New member
אגרול כשר לפסח

חשבתי לעצמי הרי השם איגרול מתאר גלילת ביצים אז החלטתי להכין איגרול כפי שאומר השם וכמובן עוד ארוחה צמחונית לבת היקרה שלי אשר מחייבת אותי לחשוב ולהמציא מאכלים כדי שיהיה לה כיף לאכול נתחיל הרעיון הוא להכין חביתיות דקות ואוריריות למלא במלית ירקות לסגור לגליל לטגן דקה שניים כדי שהגלילה תסגר בתמונה מרכיביה החביתיה ביצים רוטב סויה מלח בתמונה מעט קמח ניתן לוותר על הקמח או להוסיף קמח מצה טחון דק או קמח אורז
 

פוקסי99

New member
שופכים מעט למחבת החם

ןמיד מנענעים מצד לצד כידיי שהבציה תכסה אץ כל השטח ותהיה דקה ככל האפשר במקרה והתערובת סמיכה ולא נוזלית לא לפחת להוסיף מים
 

פוקסי99

New member
והחיתיה מוכנה

אני מחזיק אותה בכוונה מול האור שתראו כמה היא שלמה ודקה
 

פוקסי99

New member
ובזמן שהחביתיות מתקררות

חותך עים המנדולינה כרוב ואת שאר הירקות להקפצה מכוון שאני משתמש בכיריים כרמיות אין לי להבה מתאימה אני משתמש במחבת ודואג לא להגזים בבישול הירקות
 

מחל

New member
כמעט חתכתי אצבעות מהמנדולינה שלי,

ומאז היא מונחת בארון... איך בדיוק משתמשים בצורה בטוחה?
 

המרחפת

New member
מניחים את הירק על קרש

עליו את ה"כובע", ולוחצים עד שהסיכות שבכובע ינעצו בירק. כעת מעבירים את כל זה למנדולינה וממשיכים לחתוך. כשנגמר הירק, רק הכובע מחליק על המנדולינה ולא האצבעות.
 

פוקסי99

New member
ןפלפל אדום

למעשה את הרכב הירקות המוקפצים כל אחד קובע לפי מה שהוא מעדיף
 

פוקסי99

New member
וסלרי

בכוונה אני מדגיש את הסלרי מכוון שבמנדולינה אני חותך דק את כל סוגי הירקות
 

פוקסי99

New member
ועכשיו במחבת

מעט שמן זורק פנימה בצל ירוק קצוץ ופטריות קצוצות ולאחר דקה מוסיף רוטב סויה
 

פוקסי99

New member
ולאחר שתי דקות כאשר המחבת חם מאד

מוסיף את שאר הירקות ובוחש הייטב
 
למעלה