מפרום

פוקסי99

New member
מפרום

לפני החג הכנתי מפרום כתוספת לקוסקוס אז הינה התהליך ראשית 300 גרם בשר טחון בצל גדול קצוץ דק 1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה 1/4 חבילה כוסברה קצוצה 6 שיני שום מעוכות פלפל שחור מלח מערבב הייטב את כל הבלילה למילוי
 

פוקסי99

New member
מכין את תפוחי האדמה למילוי

בוחר תפוחי אדמה בגודל בינוני וחותך אותם לאורך ל3 חלקים
 

פוקסי99

New member
ודוחס פנימה את המילוי

דוחסים ככל הניתן אבל לא להגזים שהחיבור לא ישבר
 

פוקסי99

New member
ומטגן את המפררום

עד שמקבל צבע שחום והציפוי מספיק חזק להחזיק את התוכן
 

פוקסי99

New member
מכינים את הרוטב

בצל גדול קצוץ דק 6 שיני שום חתוכות דק 3 כפות רסק עגבניות 1/4 חבילה פטרוזיליה 1/4 חבילה כוסברה פלפל ירוק חריף פלפל אדום פלפל שחור מלח ומים מטגן את הבצל יחד עם הפלפל החריף ןהשום מוריד את הלהבה מוסיף את התבלינים מוסיף את הרסק תוך בחישה ומוסיף מים עד גובה המפרום הצפוי שם את המפרום אחד אחד ומבשל על אש קטנה עד שתפוח האדמה מתרכך
 

פוקסי99

New member
למי שלא פוחד

מאבקת מרק עוף ממליץ להוסיף לבלילה חצי כף אבקת מרק עוף ובהמשך ממליץ להוסיף חצי כפית קינמון למרכיבי הרוטב
 

פוקסי99

New member
ולכל אלו אשר פחדו להכין מפרום

אני מקווה שראיתם כמה זה פשוט ולא מסובך כלל והתוצאה מאד מרשינה כל טוב
 
פוקסי- אני מתעלפת ../images/Emo3.gif

סדנה פשוט מהממת! מקווה מחר לנסות את המפרום. תודה, תודה ועוד אלפי תודות...
 

bali

New member
מנהל
נראה טוב אבל תצרף מתכון מלא בבקשה

שבכותרת שלו יהיה כתוב מפרום, כדי שאח"כ בחיפוש נוכל למצוא אותו. המון תודה.
 

פנינה ט

New member
פוקסי מה זה עשית לי חשק לנסות להכין פעם אחת

מפרום - נראה אולי מחר, נראה כל כך טעים ומזמין לתת ביס יאמי
 
למעלה