עוגת אגזים נמוחה
עוגת אגוזים נפלאה ,מתאימה לסיום הצום
המתכון מבלוג האוכל שלי
[URL]http://taly60.blogspot.co.il/2015/09/blog-post_17.html?spref=fb[/URL]
כמות: תבנית 24 או 2 תבניות אינגלישקייק
המצרכים
½ כוס שמן
1 כוס סוכר ועוד שתי שקיות סוכר וניל.
5 ביצים גדולות.
250 מ"ל שמנת מתוקה/שמנת צמחית.
2 כפות שמן קנולה.
2 כפות דבש/מייפל.
1 כפית אבקת נס קפה רגילה.
1 ורבע כוס אגוזי מלך גרוסים.
2 כוסות קמח תופח ועוד חצי כפית אבקת אפיה.
ההכנה
לחמם תנור ל-180 מעלות
לערבב את הקמח עם האגוזים.
להכין את העוגה לפי סדר המתכון..
להקציף היטב את הסוכר וסוכר הוניל עם החמאה הרכה עד לקצף תפוח..להוסיף 2 כפות שמן קנולה.ואז להבליע לתערובת ביצה לאחר ביצה עד למקרם של קרם.
להוסיף את הדבש/מייפל..ואז את השמנת מתוקה/צמחית.
ובסוף את תערובת הקמח עם האגוזים עד לאיחוד החומרים, ערבוב יתר פוגם במרקם העוגה.
לשמן תבנית ולצקת את העוגה.
האפיה
לאפות בתנור המחומם כ-50-60 דקות
לאפות עד שקיסם יוצא לח עם מעט פירורים.
כשהעוגה מצננת מעט למרוח מעל או דבש או מייפל ולפזר אגוזים שונים
עוגת אגוזים נפלאה ,מתאימה לסיום הצום
המתכון מבלוג האוכל שלי
[URL]http://taly60.blogspot.co.il/2015/09/blog-post_17.html?spref=fb[/URL]
כמות: תבנית 24 או 2 תבניות אינגלישקייק
המצרכים
½ כוס שמן
1 כוס סוכר ועוד שתי שקיות סוכר וניל.
5 ביצים גדולות.
250 מ"ל שמנת מתוקה/שמנת צמחית.
2 כפות שמן קנולה.
2 כפות דבש/מייפל.
1 כפית אבקת נס קפה רגילה.
1 ורבע כוס אגוזי מלך גרוסים.
2 כוסות קמח תופח ועוד חצי כפית אבקת אפיה.
ההכנה
לחמם תנור ל-180 מעלות
לערבב את הקמח עם האגוזים.
להכין את העוגה לפי סדר המתכון..
להקציף היטב את הסוכר וסוכר הוניל עם החמאה הרכה עד לקצף תפוח..להוסיף 2 כפות שמן קנולה.ואז להבליע לתערובת ביצה לאחר ביצה עד למקרם של קרם.
להוסיף את הדבש/מייפל..ואז את השמנת מתוקה/צמחית.
ובסוף את תערובת הקמח עם האגוזים עד לאיחוד החומרים, ערבוב יתר פוגם במרקם העוגה.
לשמן תבנית ולצקת את העוגה.
האפיה
לאפות בתנור המחומם כ-50-60 דקות
לאפות עד שקיסם יוצא לח עם מעט פירורים.
כשהעוגה מצננת מעט למרוח מעל או דבש או מייפל ולפזר אגוזים שונים
