סיימתי את המשמרת האחרונה שלי כמתדלק

• פותח הנושא TFNM
  • פורסם בתאריך

TFNM

New member
סיימתי את המשמרת האחרונה שלי כמתדלק

אתחיל במספרים:ארבעה חודשים שבמהלכן עבדתי בשלוש העלאות מחירים,מעל 460 שעות של תדלוק ומעל 4400 ש"ח של טיפים שצברתי בבערך5800 תידלוקים.

הלקוחה שהכי חיממה לי את הלב הלכה לחנות קנתה לי אצבעות שוקולד ב11 ש"ח והביאה לי כטיפ.
הלקוח שהכי עשה לי רע על הנשמה איים עלי עם לבנה
הלקוח שהכי הדהים אותי היה הלקוח היחידי שהלך והיתלונן עלי,המילים המדויקות שלו למנהל היו "הוא לא צעק עלי ולא השתמש בשפה לא יפה,אבל השאיר לי טעם רע בפה"
כמות הזמן שלקח לאישה עם התקן דלקן לצאת מהאוטו לצעוק עלי שאני לא משחרר אותה (במקום פשוט לשחרר את עצמה): דקה וחמישים שניות (לא שיחררתי אותה כי הייתי עסוק בלהסתכל על הסטופר כדי למדוד לה זמן כמה לוקח לה לצעוק עלי)
הפעמים שהבטיחו לי שהם מכירים את המנהל ואני מחר כבר בלי עבודה:פעמיים
הטיפ הכי גבוה שקיבלתי :60 ש"ח
השיא שלי ביומית :180 ש"ח טיפ
החוסר הכי גדול שהיה לי (שהושלם מהכסף שלי):250 ש"ח,שבוע לאחר מכן לקוח קדוש טען שאני המתדלק שהביא לו 50 ש"ח יתר עודף בטעות והחזיר.
כמות השמנים והנוזלים שמכרתי ללקוחות שלא היו צריכים את זה: אפס
הפעמים שתדלקתי ללקוח דלק שגוי: פעמיים,(שתי הפעמים היו בסכומים פעוטים מאוד אז לא היה צורך בפירוק מיכל הדלק או אפילו הוצאת הדלק מהמיכל)
היו לי לקוחות שקיללו אותי,והיו לי לקוחות שקיללו את הלקוחות שקיללו אותי (מעשה מחמם לב מאין כמותו).
היתה לי לקוחה קבועה שכל הזמן ביקשה ממני לשטוף לה את שתי השמשות (גם כשהן היו נקיות) והביאה לי טיפים של 01.8 ו1.10 והסבירה לי תמיד שזה מספר עם משמעות כדי שהמלאך גבריאל ישמור עלי.
המשפט הכי שימושי ללקוחות שמיתלוננים על דברים מפגרים ומדברים לא יפה:"אני סיימתי לדבר איתך"

עבדתי בתחנה עם אחלה של אנשים ואם כיף לך עם מי שאתה נמצא איתו העבודה הרבה פחות משביזה.
השיא של היום היה כחמש דקות לאחר סוף המשמרת בחצות,אני הייתי בחנות נוחות מסדר סידורים אחרונים ולקוחה אידיוטית שרצתה שירות מלא שאלה אותי בטון דורש "אתה מתדלק?",עם מדים של מתדלק על הגוף וחיוך על הפנים עניתי לה "לא".
עבודה חביבה,אולי אחזור אליה לאחר הגיוס.

paradise fools

New member
נשמע שכאילו

במקום ללכת לעבודה הייתה הולך למלחמה,
אתה לא רואה אנשים כפרט שצריך לקבל תמורה עבור מה שהוא משלם
סורי...נשמע כאילו צריך לנשק לך את הרגליים לקבל דלק או מינימום לתת לך טיפ של חמישים שקל

מקווה שלא יגייסו אתך לשרת בקרבי. מאחלת לך לשבת בקרייה כל יום ולתת שירות לפקידים שהתגייסו יום לפניך!

lilo4

New member

בשביל מה התגובה המגעילה הזו?!

אני לא יודעת אם עבדת אי פעם בתור נותנת שירות או לא, אבל לצערי הרבה מאוד ימים בהחלט מרגישים כמו מלחמה. היו לא מעט משמרות שכבר בדרך לעבודה הכנתי את עצמי נפשית לכך שהולכים לצעוק עלי, לקלל אותי, לצעוק עלי עוד, לאיים עלי, לצעוק עלי וכאילו שכל זה לא מספיק- גם לצעוק עלי ולנסות לרמות אותי. היו הרבה מאוד משמרות שיצאתי מהעבודה מותשת לגמרי בגלל עומס, צעקות, וויכוחים לא נעימים עם לקוחות ובאופן כללי התמודדות מול אנשים שהתייחסו אלי כמו סמרטוט רצפה. אז כן, גם התיאורים שלי לפעמים נשמעים כמו יציאה לקרב.

בכל עבודה שעושים באיזשהו שלב הדברים נהיים שגרתיים, וכשעובדים עם אנשים אי אפשר לקחת את כולם ללב. אז השירות הופך להיות קצת יותר מכני, אבל זה לא אומר שהשירות לא טוב. יש הרבה מאוד לקוחות שטיפלתי בהם ואני לא אזהה את השם ואת הפנים שלהם אם אני אראה אותם שוב, עדיין עשיתי את המקסימום כדי לתת להם שירות טוב. אני פשוט לא יכולה לקחת ללב את כל מאות הלקוחות שקיבלו ממני שירות, אחרת אני אצטרך אשפוז פסיכיאטרי ותרופות הרגעה.

TFNM

New member
מאיפה הסקת את המסקנה הזו?

מאיזה חלק בהודעה שלי,מהחלק של הסטופר בלבד?

paradise fools

New member
מכאן

ציטוט שלך:
"השיא של היום היה כחמש דקות לאחר סוף המשמרת בחצות,אני הייתי בחנות נוחות מסדר סידורים אחרונים ולקוחה אידיוטית שרצתה שירות מלא שאלה אותי בטון דורש "אתה מתדלק?",עם מדים של מתדלק על הגוף וחיוך על הפנים עניתי לה "לא".

למה לכנות את הלקוחה אידיוטית? כי היא לא מכירה בע"פ את שעת סיום המשמרת שלך? או כי ברוב חוצפה היא ביקשה שירות מלא?
מזה טון דורש?
כולה שאלה אותך שאלה קצרה ועניינית שאליה אתה מחוייב לענות

אז כמו שיש לקוחות אידיוטים יש גם נותני שירות שחושבים שהשמש זורחת להם מהXXX

שיהיה לך בהצלחה...

trilliane

Well-known member
מנהל
למה? אין לך תגובה עניינית? גם אני רוצה לדעת

אני מסכימה שההודעה הראשונה שלה נכתבה בניסוח לא מכובד ולא ראוי, אבל דווקא בהודעה השנייה יש לה נקודה והייתי שמחה לקרוא התייחסות עניינית שלך.

nathaliesh

New member
מה עובר עלייך? למה ההוד שלך כאלה

תוקפניות?
גם אם ההוד' של פותח השרשור לא נראית לך למה לאחל לו דברים רעים ומה זה מעיד עלייך?

lilo4

New member
וזה עוד יותר צורם

כשמעירים למישהו אחר על ההתנהגות שלו [נאה דורש- נאה מקיים, מישהו?]

big amir

New member
לפני כמה שנים עבדתי בשירות לקוחות

וברחתי מזה כמו שבורחים מאש. יודעת למה? בגלל טינופות מהסוג שלך. בגלל אנשים מגעילים ומבחילים מסוגך שחושבים
שבגלל הגרוש וחצי שהם זורקים הם קנו את העולם.

lilo4

New member
מזל טוב וגיוס נעים

נהניתי מאוד לקרוא
תמיד תהיתי לכמה שיחות טלפון עניתי ועם כמה אנשים דיברתי בכל תקופת העבודה שלי במלון [אני מניחה שזה ברמה של מאות ואלפים אפילו]
אני שמחה לשמוע שהיו גם לקוחות נחמדים והוגנים, כאלה שהשאירו טיפ או עשו משהו נחמד, ואפילו כאלה שהתערבו לטובתך כשלקוחות אחרים צעקו עליך.

שיהיה גיוס קל ונחמד
מאחלת לך שתהנה בשירות, שתכיר אנשים טובים ותעשה דברים מעניינים

למעלה