אהלן!

אהלן!

שלום לכולם אני חדשה פה,מקווה שתקבלוני לפורום
יש לי כלב בן 7 בערך ושמו בישראל טובי הנה תמונה של טובי----> רציתי לשאול, טובי ישן או בבית או קשור למלונה,מה שהוא רוצה, אבל יש בעיה שחוזרת על עצמה שבדיוק בזריחה טובי מתחיל לנבוח ומעיר את כולם וככה הוא מעיר אותי בארבע לפנות בוקר לשחרר אותו יש משהו שאפשר לעשות כדי למנוע את זה?זה קשור לייחום? תודה

natalyrst

New member
היי ../images/Emo65.gif

דבר ראשון, ברוכה הבאה! דבר שני, טובי ממש חמוד
הוא מגזע קולי מזוקן. נכון?? הוא ממש דומה לכלבה שלי, סול. לגביי הבעיה, עם הנביחות, בחיי שאין לי מושג. אתם נותנים לו אוכל לפני שינה? אולי הוא מתחיל להיות רעב בסביבות 4 בבוקר? אגב, בת כמה את??

חח טובי הוא מסוג

פורייר..כן כן ,אם לא שמעתם זה בגלל שזה גזע נורא נורא נדיר סתםםם חח טובי הוא מעורב,פודל+טרייר
תודה על המחמאות,אני אדאד למסור לו כן..אנחנו נותנים לו לאכול..אבל אולי אני אשים לו הרבה..למרות שהוא לא ממש מתלהב מהבונזו-עד שאין לו ברירה אז הוא אוכל אני עוד מעט בת 16

ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif

אם את רוצה להפסיק את הנביחות בשעות האלה, תצטרכי לעבוד על כך באמצעות אילוף (כן כן - תצטרכי בשביל זה לקום מוקדם מאוד, אבל גם כך את מתעוררת מהנביחות, לא?
). בכל אופן, השיטה היא להורות לו בתקיפות (אך בלי לצעוק וכמובן בלי מכות) להפסיק לנבוח, ולתת לו צ'ופר שהוא מפסיק.

גם מייליקו שלי עושה את זה

אנחנו קושרים אותו כי בבית הוא לא ישן משתי סיבות 1 יש לו פרעושים 2 הוא כשהוא ישן הוא כל 5 דקות מחליף מקום שינה אז סבבבה אבל הוא עושה את זה בקפיצה והרבה פעמים אני מתעוררת עם מיילו על הפנים.. מה שאנחנו עושים זה לשים לו הרבה אוכל למרות שהוא לא אוהב לשים לו איזה 2 משחקים ולקשור אותו בסיבבות 12 בלילה או כמה שיותר מאוחר.

למעלה