שלום רב פרופ'
אני לאחר 4 הפלות (הריון כימי) מאותה תורמת בת 24, עוברים מצויינים וכל הבדיקות האפשריות תקינות, גם לי וגם לבעלי. בירור מקיף וכולל של קרישיות יתר, העלה כי הכל תקין.
בהחזרה האחרונה,העובר האחרון מתוך 7 שהיו לי, התעקשתי לקבל את כל התמיכות האפשריות ואכן קיבלתי אנדומטרין 2 ביום, פרגניל כל יומיים, דופסטון 100 פעמיים ביום (אותם לקחתי עד שבוע 12) וקלקסן 60 כל יום מיום הביוץ.שניתן לי ע"י ההמטולוגית וגם היא אמרה, כי אין מחקרים והוכחות לכך. ולהפתעתי, הפעם, העוברית האחרונה נקלטה והיום אני בשבוע 17, בלי דימומים כלל ושום בעיה אחרת.
הרופאים, שלי, של בריאות האשה והמומחה להפלות אומרים פה אחד, כי אין צורך בקלקסן. אני חוששת להפסיק, כי היום אין לי ביטחון בעצם, למה שבאמת עזר הפעם לקליטת ההריון ואני ממשיכה עם הקלקסן עד הלידה(אני מקווה).
כמובן שיכול להיות, כי העובר האחרון אולי היה היחיד תקין כרומזומאלית ואין קשר לכלום, אבל לעולם לא נדע.
אני עדיין חוששת ולא ממש "סומכת " על העוברית, למרות שניקלטה. וכל הבדיקות שלה שקיפות וסקירת מערכות וחלבון עוברי מצויינות! יש לי פחד מתמיד ואולי גם לגיטימי, שגם הריון זה מתישהוא יפסק.כי היא שייכת לאותה תורמת ש-6 עוברים ממנה לא החזיקו מעמד...ונפלו.
מה דעתך המקצועית? אפשר להיות קצת רגועה לגבי ההריון הזה?
מה דעתך על המשך לקיחת הקלקסן? האם 60 מ"ג מספיק? אני שוקלת 78 ק"ג?
האם מותר להזריק גם ברגל, אין לי מקום כבר על הבטן מרוב שטפי דם(המטומות)
מצטערת על אורך השאלה ומודה לך מאוד מאוד על תשובות מפורטות ומובנות היטב. תודה רבה על זמנך ועבודת הקודש!