ערן שפילינגר
New member
נכון, תודה על התיקון
טעיתי בין הערכים ל-100 גרם לבין הערכים לגביע של 250 גרם.
11 גרם חלבון ב-100 גרם קוטג', זה 27.5 גרם חלבון לגביע של 250 גרם.
מקור מצויין לחלבון, ועדיין אני מעדיף שייק חלבון.
השייק נוח יותר לצריכה (אינו דורש קירור, אפשר לקחת את האבקה לחדר הכושר או לנסיעה לעבודה אחרי אימון), ומכיל הרבה פחות שומן (גביע של 250 גרם קוטג' מכיל 12.5 גרם שומן)
טעיתי בין הערכים ל-100 גרם לבין הערכים לגביע של 250 גרם.
11 גרם חלבון ב-100 גרם קוטג', זה 27.5 גרם חלבון לגביע של 250 גרם.
מקור מצויין לחלבון, ועדיין אני מעדיף שייק חלבון.
השייק נוח יותר לצריכה (אינו דורש קירור, אפשר לקחת את האבקה לחדר הכושר או לנסיעה לעבודה אחרי אימון), ומכיל הרבה פחות שומן (גביע של 250 גרם קוטג' מכיל 12.5 גרם שומן)