אסטרו, הנה הנושא האהוב עליך: רוסי מחפש אהבה

יונדאי זה יותר מידי , הם התקדמו בשנים האחרונות

עגלה מקטעת בצידי הדרך , זה יותר מתאים להשוואה

גם לך יש שנאה עצמית כמו למקסי?

עובדה שרק אתה היחיד חושב כאן שצבריות הן ליגת זין, אפילו כותב הבלוג בכבודו ובעצמו שואף להגיע לזוגיות דווקא עם בחורה שחומת עור צברית.

תולעת בבוץ לא יודעת שיש מקומות יותר טובים

או מי שנוסע בעגלה לא יודע כמה טוב זה לנסוע במרצדס
כותב הבלוג אין לו מושג מהחיים שלו, לכן הוא רוצה ישראלית
חמדנית, שתלטנית, לא משכילה, לא מחונכת ומה שמענין אותה זה רק בעל כתמונה
על הקיר ותורם זרע לילדים שלה .
לתקופה זה עובד אבל אחר כך גם רמי וריטה התגרשו , למה ? כי הפרסיות שתלטניות היא לא נתנה לו לחיות . צפון אפריקאיות לא שונות בהרבה .

איפה אסתרו
שילמד מה זה גזענות אמיתית

מצחיק שלי, כל מי שרוצה לצאת עם צברית אין לו מושג מהחיים שלו? ועכשיו בוא אני אערער את חוכמת חיך אפשר?

יש לי השכלה אקדמית. סורי.
חמדנית? אתה באמת חושב שיש לך מושג מהחיים שלך? חמוד, כל אישה מחפשת גבר מכלכל שיביא פרנסה הביתה. זה לא נקרא חמדנות זה נקרא דאגה לדור הילדים חכמולוג.
שתלטנית? איזה קטע. מה הפלא שגבר ישראלי ממורמר כמוך יחשוב שצבריות שתלטניות? מה קרה מישהי לא הסכימה להיות הכלבה הפרטית שלך? זה שבחורה ישראלית לא מוכנה לקבל הוראות מהגבר שלה ולא נותנת לו לרמוס את כבודה לא אומרת שהיא שתלטנית.
לפחות אני לא לובשת מסכות ולא עושה את עצמי יפת נפש ומלאכית לכל הפחות. בחורות רוסיות פחות כנות בעניין הזה, אבל מתישהו הכל נחשף והפרוץ האמיתי יוצא.

מה הפלא שאתה הגרסא הישראלית של מקס?

ממי , אין לך אפילו מושג מהיא אשה אמיתית

סעי לרוסיה ללמוד .
בעצם גם ברוסיה זה מתחיל להיות נדיר, בגלל הקפיטליזים החזירי האכזרי .

שימצא לו אוזבקית או טזי'קית או אפילו ארמנית כמו קרדאשיאן

או מדרום אוקראינה , למה לו להסתבך עם ישראליות ?

למה שינאה עצמית ? מה לי ולגדודי הערסים והערסיות ?

דרך אגב אני שחום , אבל הישבן שלי לבן , אז למי אני שייך ?

beatman

Member
אני הזמנתי אותו לפורום, אולי יכנס וירצה להשתתף

בכל מקרה דעתי:
&nbsp
הבעיה מספר 1 כאן היא כמובן השנאה והבושה העצמית שלו, הוא חייב לטפל בזה ומהר.
מעניין שהצבא לא שינה אותו, הוא גם כתב שנתקל בגזענות בצבא, אני למשל לא נתקלתי כלל בגזענות בשירות.
להיפך, היו ביחידתי חיילים מרוב המוצאים והסוגים בארץ וכולם היו כמו משפחה אחת גדולה, דבר שסייע לתחושת הישראליות ולא להתבייש בזהות היחודית של כל חייל.
&nbsp
שמתי לב שבעיית הבושה והשנאה העצמית נפוצה בקרב יהודים אשכנזיים בעיקר, אם זה יהודי שחי באירופה ומתבייש ביהדותו בגלל האנטישמיות שחטף, אם זה יהודי ששעלה ארצה ומתבייש ברוסיותו בגלל השנאת רוסים שחטף ואם זה יהודי ישראלי שמאלני שמתבייש ביהדותו בגלל השפעה מ"נאורות מתקדמת" מאירופה וארה"ב והרגשת נחיתות לעומתן.
&nbsp
יחסית נדיר לראות רוסי גוי שמתבייש ברוסיותו, או יהודי ממוצא צפון אפריקאי שמתבייש במוצאו.
בעיה גנטית שנגרמה עם השנים בגולה האירופאית ? אופי עממי שמשום מה קשה מאוד לשנותו ? קשה לענות.

ivgy1980

New member
אם תתנער מעצמך, אל תצפה שמישהו יאהב אותך

אישית, מעולם לא עלה בדעתי "להפסיק להיות רוסי". יותר מכך, הייתי גאה ב"כתם" והסתובבתי גם עם הרוסים וגם עם הצברים - ועד היום החלוקה פחות או יותר שווה.

אגב, מרבית המחקרים טוענים כי ידיעת שפות מרובות תורמת להתפתחות המוח והיכולות הקוגניטיביות. וילדי העולים הרי יודעים רוסית, עברית ואנגלית לפחות.

אם כי, ההתמודדות של כל ילד לבדו קשה מאוד, וגם חמש השנים הראשונות שלי היו קשות. אז נכון שהורים רבים (כנראה גם של מקס) נכשלו בהגנה על הבטחון העצמי של ילדיהם, אך מסיבות אובייקטיביות - איש לא הכין אותם למשבר ההגירה, שאצל חלקם היה בלתי נמנע.

סיפור ידוע ומוכר, אחד מיני מאות אלפים, ומעניין שמסתיים ב"המשך יבוא".

לעניות דעתי, את המאמר המשתפך הוא כתב

במטרה אחת: לקדם את הרומן שכתב.

רוסי מסריח ? מעניין למי יש יותר סאונות / Баня

לישראלים או לרוסים ? רמז בישראל לא ראיתי סאונות .

אני סובל בגלל ש 3 הנקבות כאן בדירה שלי כל הזמן באמבטיה
אני צריך להשתין בחוץ לפעמים .

ivgy1980

New member
יש баня בראשל"צ. אבל ברוסיה זה כמובן ליגה אחרת.

веник, пар, пиво, рыбка.... ням-ням!!!

יש גם מטאטא, אבל זה לא מטאטא, אלו עלים ירוקים של Береза

מוכרים אותם כאן בחנויות עם עוד ציוד לסאונה
יש הטוענים שבכדי לנקות את העור כמו שצריך חייבים חום גבוה ולהזיע .

beatman

Member
אצלי היה כזה עשוי מקש

אני לא מבין איך אפשר להתקלח איתו, זה משמש במקום ספוג רחצה ?

לא מתקלחים עם זה , אדם אחר מכה קלות עליך

עם הענפים של הבריוזה , אשתי אומרת שזה מנקה את העור וטוב נגד דלקות,
טוב לגוף .

למעלה