הטמטום הליברלי במיטבו: יהודי ארה"ב משנים את כללי העברית

RubberSoul92

New member
מזעזע

איני מתנגדת להומוסקסואלים, לטרנסג'נדרים ואפילו לא לג'נדרקווירים דוגמת זאב שופר. עם זאת, ניסיונותיה של הקהילה הלהט"בית להעלות על נס את זהותם המינית של חבריה ולכופף את העולם לרצונם מעלים לי את הסעיף.

כאישה, מילים, כגון: "את", "היא", "אתן", "חניכה", "בוגרות" וכיוצא באלה, אינן מעליבות אותי.

lEchoesl

New member
אוי ואבוי...... היום גיליתי שיש גם אנשים יותר הזויים מטרנסים

את לא חושבת שהם לגמרי חולים בנפשם הקוורים האלה? אם את לא מתנגדת לחולי של אנשים שחושבים שהם גם גבר וגם אישה באותו הזמן, למה את מתלוננת על זה שהחולי כופה עליך דברים? הרי ברור שאם לא מטפלים בחולי באותו הרגע ונותנים לו אור ירוק הוא מתפשט.

beatman

Member
אוי ואבוי, אנשים מתוסבכים ומסכנים

שה' יעזור להם.

Berethor

New member
למה את חושבת שג'נדרקווירים יותר הזויים מטרנסג'נדרים?

לפחות ג'נדרקווירים לא עוברים ניתוחים פלסטיים מיותרים, לא הייתי מוכן לצאת עם טרנסג'נדר/ית אבל כן הייתי יכול לצאת עם ג'נדרקווירי/ת(אלו מהם שהם גוף של אישה), מצידי היא יכולה לחשוב שהיא גבר או חתול, כל מה שחשוב לי זה שהיא אישה מבחינה פיזית, וזה שהיא ככה מבחינה טבעית, ולא בעקבות ניתוחים. בניגוד למה שנהוג לחשוב בקשר טרנסג'נדרים והג'נדרקווירים, הגוף הוא המדד הכי חשוב לקביעה של המגדר, ולא המחשבות/הזויות.

lEchoesl

New member
אז כנראה אין לך שום בעיה לצאת עם מישהי שחושבת שהיא יום אחד

גבר ויום אחד אישה. עצם המחשבה כבר מרתיעה ממש. אף אדם בריא בנפשו עם זהות בוגרת לא יחשוב שהוא יכול להיות שני המגדרים בגוף אחד. זה מצב של חוסר זהות מינית. זה מטומטם וזה מפחיד ואני די בטוחה שלאנשים כאלה יש בעיות נפשיות חוץ מבעיות זהות [שלדעתי גם בעיות זהות הן בעיה פסיכיאטרית קשה]. טרנסים לפחות מגבשים זהות אחת. נכון שזה חולי...... כי כנראה הם פספסו את השלב הקריטי של כול ילד וילדה בו הם מבינים שהם אישה או גבר [בהתאם לאיבר המין שלהם]. זה נשמע לי מטורף שילד מרגיש לא מחובר עם המין שלו. זאת כן בעיה פסיכיאטרית [כמו הומוסקסואלים והקווירים האלה] בדיוק כמו שיש את האנשים שלא מתחברים עם צבע העור שלהם או עם הגזע שלהם [למשל יפנים שמתכחשים ליפניות שבהם ועושים ניתוחים בשביל להפוך לאירופאים]. וחוץ מזה, מה אמא קווירית או אבא קווירי יכול לתת לילדים שלו חוץ מלהשפיע על המוח שלהם ולבלבל את הזהות המינית שלהם? זה באמת מה שאתה רוצה? שהחברה שלנו תהיה חולה? ושהילדים שלך יקבלו דוגמא רעה מכול מיני אנשים הזויים עם נטיות לא מובנות וזהות במשבר? אני אישית ממש ממש לא רוצה שהחברה שלנו תגיע למצב כזה שהם יהפכו למשהו נורמלי, משהו מקובל כי מפה אפשר רק להדרדר...... ואז נצטרך לקבל גם זואופילים ופדופילים ואנשים שיבואו וידרשו שנקבל את הסטייה שלהם כמשהו מקובל.

Berethor

New member
אז את אוהבת ניטרליות מגדרית בשפה אבל את לא אוהבת את זה באדם?

ג'נדרקוויר זה לא גבר ואישה בגוף אחד, זה מישהו/מישהי שרואה את עצמו כלא גבר ולא אישה מבחינה אישיותית/מנטלית. מצב של ניטרליות מגדרית קיים בטבע, אם כי לא בקרב בני אדם, אצל יצורים שמתרבים ברבייה אל-זוויגית אין צורך בשני מינים שונים, הסיבה העיקרית לכך שיש זכרים ונקבות, היא רבייה זוויגית, אחרת אין ממש צורך בזה, מבחינת הטבע. טרנסג'נדרים חושבים שהם משהו שהוא הפוך למה שהם באמת/מבחינה טבעית, וזה מוביל רבים מהם לפגוע בגופם, על ידי ניתוחים מיותרים, לפחות ג'נדרקווירים לא פוגעים בגופם, וג'נדרקווירית יכולה יום אחד להחליט שהיא אישה/נשית במאה אחוז, אבל טרנסג'נדרית שעבר/ה ניתוח לא יכולה לשנות בחזרה את הניתוח, הנזק/"שינוי" הוא בלתי הפיך, ושמעתי מקרים של טרנסג'נדרים שהצטערו על כך שהם עברו ניתוח, ופתאום החליטו שהם בכל זאת המין שהם נולדו בו, אבל זה קרה רק אחרי שהנזק לאיברי המין(וליתר הגוף) שלהם נעשה. טרנסג'נדרים יכולים לחשוב מה שבא להם, אבל בפועל הם לא גבר או אישה טבעיים, ורוב הגברים מעדיפים אישה טבעית/אישה מלידה. כן אני בעיקרון מתנגד לניתוחים פלסטיים בכל מקרה, אבל הדבר שטרנסג'נדרים עושים הוא הכי קיצוני, זה הרבה יותר קיצוני מאשר האסיאתיות שרוצות להראות כמו אירופאיות. מבחינתי מישהי ג'נדרקווירית היא סוג של טומבוי, ואין לי כל כך בעיה עם 'נשים גבריות', אם כי תלוי ברמה ותלוי איך זה בא לביטוי, ודבר הכי חשוב זה שפיזית היא עדיין אישה לכל דבר, בניגוד לטרנסג'נדרית, שהיא/הוא לא אישה באופן טבעי, איך ישר קפצת לעניין של ילדים? דברתי על לצאת ולא דיברתי על חתונה, בכל אופן אם כבר את מדברת על ילדים, לפחות ג'נדרקווירית יכולה ללדת, טרנסג'נדרית שעברה תניתוח לשינוי מין/סירוס, לא יכולה ללדת, רק אישה מלידה/אישה טבעית יכולה ללדת. יש הרבה נשים חולות/בעייתיות בחברה שלנו, מבחינתי אישה שמשתרללת או/ו מעשנת יכולה לתת דוגמה יותר גרועה לילדים שלי מאשר ג'נדרקווירית(אלא אם כן הג'נדרקווירית היא גם וגם כמובן), אני מסכים שג'נדרקוויריות זה לא דבר לא נורמלי/אידיאלי, אבל זאת לא פסילה על הסף מבחינתי, משום שכפי שציינתי יש דברים שיותר מפריעים, ואלו דברים שיותר קשה לי להתפשר עליהם.

"מבחינה אבולוציונית, רבייה אל-זוויגית הייתה קיימת לפני שהתקיימה רבייה זוויגית ומרבית היצורים החד תאיים עדיין משתמשים בה. ביצורים רב תאיים פשוטים, כמו תולעים נימיות, יש אפשרות לרבייה זוויגית רק בעתות עקה ורבייה אל-זוויגית במרבית הדורות. בין היצורים הרב תאיים מורכבים, רבייה אל-זוויגית קיימת בעיקר בצמחים. אולם, אך גם במינים אחדים של בעלי חיים, כמו הידרה. ביצורים אלה מתקיימת לרוב גם רבייה זווגית."

[URL]https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%91%D7%99%D7%99%D7%94_%D7%90%D7%9C-%D7%96%D7%95%D7%95%D7%99%D7%92%D7%99%D7%AA[/URL]

היא לא יוצאת דופן, אצל הרוסים יש הומופוביה חזקה

זו פשוט שמרנות ואי יכולת לקבל את הזולת גם אם הוא סטרייט לגמרי .
גבר שהפך לאשה ועבר ניתוח הוא כבר לא מעניין , הוא כמו אשה לכל דבר
כמו מליארדי נשים אחרות .
ילדים זה לא כל הסיפור בחיים ולא הדבר הכי חשוב .
מי שרוצה לגדל ילד ולסבול עקב כך מוזמן לאמץ , לסבול כי זו קודם כל עבודה קשה
עם השקעה מרובה של זמן רגשות וכסף
ואם חלילה לא הכל זורם איתם חלק זה יכול להיות אסון ואז החיים כבר אין להם טעם . מיציאה לדרך רעה ועד לאובדן חס וחלילה .

Berethor

New member
במזרח יש הומופוביה הכי חזקה, באיראן תולים הומואים בכיכר העיר

אצל רוסים פשוט לא אוהבים הומואים(ובצדק), אבל ברוב המקרים זה לא מגיע להרג. גם אני לא מחבב הומואים בלשון המעטה, אבל כל עוד הם שומרים מרחק ממני, הם לא כל כך מעניינים אותי, אבל כמו הרבה מהגברים, אני סלחני יותר ללסביות, וזה גם חלק מהסיבה שאני סלחני יותר לנשים שמתנהגות כמו גברים מאשר להפך, מלבד הסיבות האחרות שכבר ציינתי. גבר שעבר ניתוח "כדי להיות אישה", הוא לא אישה לכל דבר, הוא/היא עדיין טרנס/ית, ורוב הגברים לא מעוניינים לצאת עם "אישה" שנולדה עם גוף של גבר, "אישה" לא טבעית, זה דוחה לחלוטין. ילדים הם אוליי לא כל הסיפור אבל טרנסג'נדרית לא שווה שיקריבו את האבהות בשבילה, רוב הנשים לא שוות את זה, ועל אחת כמה וכמה טרנסג'נדרית. ג'נדרקווירית יכולה להיות אישה מלידה/אישה טבעית ולכן לי באופן אישי אין בעיה עקרונית עם לצאת עם מישהי כזאת, ואם הייתי פוסל אותה, זה כנראה מסיבות אחרות ולא בגלל שהיא ג'נדרקווירית. גם מי שלא רוצה ילדים בדרך כלל הוא לא אטרקטיבי מבחינה זוגית, במיוחד לקשר רציני, והרבה אנשים מעדיפים ילדים ביולוגים מאשר אימוץ, ובצדק.

כפי שכבר ציינתי בנושא חצאיות גברים,

כל הטולרנטיות והנאורות ושוויוניות וקבלת השונה וכל שאר הדברים היפים בתרבות שלנו זה עדיין דבר חדש שלא הספיק להשתרש, ובגלל שזה נוגד לחלטין את חיווט המוח שלנו שבהתחלה עבר דרך התפתחות ביולוגית כמו כל חיה ואחרי זה התפתח בתור מוח אנושי בתנאים הקשים של חיים בשבטי לקטים-ציידים קטנים בסוואנה האפריקאית במשך עשרות אלפי שנים, יידרשו עוד עשרות אלפי שנים של חיים בתנאי שפע וביטחון של ציוויליזציה מפותחת כדי שהנטיה הטבעית שלנו לאלימות והערצת כוח תעבור לנו. עד אז איך שהאדם לא מתחסד הוא עדיין חיה אכזרית שחוק הג'ונגל הוא הדרך הטבעית להתנהלותה. דוגמה מצויינת לכך היא יחסים בין-מגדריים, כאשר בחברה ששלנו הגבר עדין נחשב נעלה על האישה, וזה מתבטא בכך שאישה שמאמצת לעצמה התנהגות גברית דווקא זוכה להערצה מבני שנים המינים רבים, אחרים מתייחסים אליה בשוויון נפש, ורק בקרב מיעוט נשי קטן ומיעוט גברי זערורי זניח עד לא קיים היחס כלפי נשים כאלה הוא שלילי. גם מבחינת האטרקטיביות המינית שלה היא מעלה את ערכה באימוץ דפוסי חשיבה והתנהגות גבריים, גברים רבים מאוד נמשכים לטום-בוי. לא כך המצב בסיטואציה הפוכה, כאשר גבר מאמץ לעצמו נשיות. לא שהרבה גברים עושים כך בפועל, להבדיל מנשים, אבל נניח. גבר כזה זוכה ליחס לועג ומזלזל, גברים רואים בו מין ייצור דוחה, והאטרקטיביות שלו בקרב נשים שואפת לאפס. כמעט בכל תרבות אנושית תכונות גבריות נחשבות לנעלות, ואילו נשיות לנחותות, וקיימים שלל כינויי גנאי המתבססים על השוואת הגבר שרוצים להעליבו לאישה, למשל, נקבה עם ביצים, כוסית, וכד'. ולהיפך, לאישה יכולים לקרוא "אחלה גבר" דווקא כאשר הכוונה היא להחמיא. זה מזכיר את היחסים בין שחורים ללבנים בארה"ב של תחילת המאה ה-20, לפני עידן הפוליטיקלי-קורקט המודעות לזכויות, כאשר שחורים רבים יצאו מגדרם כדי להידמות כמה שיותר ללבנים, ומאידך, אף לבן לא העלה על דעתו לאמץ משהו מהמנהגים של שחורים.

Berethor

New member
אני לא חושב שזה הולך לעבור לשום מקום, זה נטייה שהיא טבעית

ובנוסף גם הגיונית, למה שירצו להיות חלשים ולא חזקים? גבר שהוא כמו אישה בנושאים של כוח פיזי ואומץ זוכה ללעג, אבל גבר שכמו אישה בנושאים של יופי דווקא יכול לזכות על כך להערכה, גם בקרב נשים וגם בקרב גברים, ואפילו בקרב ערסים שאומרים "חבל על הפנים היפות שלך", כי על הפנים המכוערות שיש לערסים רבים, לא חבל. תמיד ישארו גם אנשים ששמרניים יותר בנושאים האלו, במיוחד בקרב אנשים דתיים. אלימות היא לא תמיד דבר רע, אלימות יכולה לשמש גם להגנה ולא רק לתוקפנות, ישראל שורדת בזכות כך שהיא מספיק חזקה, אם ישראל הייתה חלשה, אז האויב האסלאמי היה כובש אותה וטובח בכל היהודים באזור. המערב נחלש כיום בגלל יותר מדי ליברליות, והאויבים והפולשים ממדינות עולם שלישי מנצלים את זה, אם זה ימשיך ככה המערב יחרב, וככה העולם יהפוך לכעור ופרימיטיבי יותר. נשים יכולות להרשות לעצמן להיות חלשות, רק כל עוד הגברים שומרים עליהן, וכנ"ל נכון גם לגבי הגברים הרכרוכיים שלא תומכים בכוחות הביטחון.

אתה צודק לחלוטין ואני לא מתכוון לסתור אותך

זה באמת לא הולך לשום מקום, ככה התפתחנו אבולוציונית וככה צרוב בגנים שלנו. בתנאים הקשים של סוואנה אפריקאית לפני 50000 שנה לחזקים ואלימים היה יתרון שהם השתמשו בו ללא היסוס, וחלשים ורכרוכיים פשוט לא העבירו את הגנים שלהם הלאה, כך שאנחנו דווקא צאצאים של האלימים, על כל הגנום שלהם, ולשינוי תכניות גנתיות נדרשות עשרות אלפי שנים של לחץ הסביבה לכל הפחות. חיי שפע יכולים לעמעם את הנטיה האנושית לאלימות, אבל היא תמיד שם. האישה בממוצע חלשה יותר מהגבר, וזו בדיוק הסיבה שגבר בשמלה (או במה שנחשב תלבושת נשית בתרבות נתונה) נחשב דוחה, ואישה במקטורן (או במה שנחשב תלבושת גברית) נתפשת כמושכת.

lEchoesl

New member
גם לקום לעבוד זה מעצבן לפעמים ומה? זה אומר שלא צריך לעבוד?

גם ילד דורש השקעה, זה חדש לך? זה אומר שילד זה סבל??? שילד זה משהו מיותר? ממש לא. ילד זה לא סבל אלא אם כן עשית אותו באופן לא מתוכנן. וגם אז לקרוא לילד סבל? ממש לא פייר! אולי לקרוא לעצמך אידיוט יותר פייר.
אז בשביל מה אתה חי בחיים האלה? בשביל עצמך והתחת הפרטי שלך? הא!!! ולכאלה חיים יש ממש ממש ממש הרבה טעם. אז מה הדבר החשוב בחיים?

את מנסה להצדיק רפלקס מותנה אצל נשים

אין שום מחשבה מאחרי זה , הן פשוט רוצות ילד / ילדים
ועקב כך גוררות את העולם לחורבן
כדור הארץ יכול לתמוך רק ב 2 מליארד איש , היום יש קרוב ל 8
הכרתי אשה נשואה בת 20 שלא נכנסה להריון , היא הייתה הוזה שיש לה ילד
לידה במיטה , אותה אחת עברה אונס ברוטלי עם נזקים גופניים של אצבעות שבורות
את יודעת מה עבר על אמא שלה באותה התקופה ? היא הייתה צריכה גם לרוץ לבית חולים פסיכיאטרי בנוסף לרגיל , הלכה גם ללמוד משפטים כי הפושע
שוחרר בכופר והיא רצתה לדעת את החוקים . אשה עם משפחה ובלי הרבה זמן
ללימודים של 6 שנים .
ולבסוף מה ? למרות האהבה האין סופית הבת יצאה וודמה מכשפה
אפילו סירבה שהאם תהייה בחתונה שלה כי כל פשעה של האם הוא שהיא רצתה לעזור בבחירת השמלה ועריכת החתונה .
ילשים זו שמחה גדולה , כל עוד הם הולכים בתלם ואין איתם בעיות .
ועוד לא דיברתי על הורים שלא יודעים להיות הורים .

Berethor

New member
זה נקרא חוש האמהות, ונשים שאין להן את זה, זה בדרך כלל בעייתי

משום שזה מקשה עליהן למצוא קשר רציני(לא הרבה גברים רוצים להיות עם אישה שלא רוצה ילדים ובצדק), ואם יש להן ילדים, נשים כאלה הן בדרך כלל אמהות גרועות. מה קשר הנושא של האונס לפה בכלל, לא ברור לי. כדי להיות במצב הדמוגרפי הנכון, צריך שהילודה לא תהיה גבוהה מדי או נמוכה מדי, שני מצבי הקיצון בעייתים. מי שאחראים לכך שיש התפוצצות אוכלוסין זה בעיקר האפריקאים והערבים. כן יש סיכון בהשקעה בילדים, אבל בדרך כלל הסיכון שווה את זה, גם שנכנסים לקשר רציני עם אישה(במיוחד נשואין) יש בזה סיכון גדול היא גם יכולה להתגלות 'כמכשפה'.

האונס בא בהקשר של בעיות עם ילדים

ילדים זה קודם כל אחריות גדולה ועבודה קשה
לאמא של הנאנסת היו שנים ללא שום שמחה מהילדה וגם יש לה עוד ילדה
יותר קטנה לטפל בה
אבל כולם מציגים זאת כשמחה כאשר היחס הוא 1/5
( 1 שמחה 5 השקעה ואחריות )
גם במקרים שהילדים טובים, בריאים והולכים בדרך הישר .

Berethor

New member
מכיר את המשל של הצרצר ונמלה? אנשים שלא רוצים ילדים הם הצרצר

ולמה אתה חושב שהשקעה בקריירה היא יותר חשובה מהשקעה במשפחה ובמורשת?

למעלה