פסטה מיה החליפו בעלים???

is this love

New member
פסטה מיה החליפו בעלים???

שלום לחברי הפורום היקרים ברצוני לשתף אתכם.. אתמול אני ואשתי יצאנו לסעוד בפסטה מיה ברחוב וילסון בתל אביב. ראוי לציין כי זו מסעדת הבית שלנו מזה 7 שנים. אתמול הרגשנו משהו שונה באווירה, בתפריט, במחירים ובטעם של הפסטה אי אפשר להגיד שהיה לא טעים אבל זה לא היה זה כשהזמנו חשבון שאלתי את המלצרית אם הוחלפו הבעלים והיא הכחישה שוב ושוב שלא הוחלפו בעלים אשמח לשמוע מבעלי ידע האם הוחלפו הבעלים או לא בכל מקרה לא אחזור לשם
 

החתולית

New member
למיטב ידיעתי אותם בעלים

בכל מקרה, למרות שמה שאתה מתאר הן תחושות, קשה לי להתייחס לדברים שלך בלי פירוט לגבי עליית המחירים ואיכות המנות.
 

ניריתי 1

New member
אותם בעלים !

אני שותפה לתחושות שלך. פסטה מיה היתה מסעדת הבית שלנו במשך 15 שנה (מאז שפתחו בעצם...). לאחרונה חתכנו. גם לנו מרגיש שזה כבר לא זה. יחד עם זאת, קשה להתייחס בלי פירוט.
 
בג'ויה זה מה שקרה לי, ולא החליפו בעלים

רק תפריט, מחירים ועיצוב. המקום הפך ממסעדת הבית שלי למקום שאני ממליץ לאנשים לא ללכת אליו - מנות שנעות בין בינוניות לגרועות (מלבד הפוקצ'ה עוף המצויינת), עם מחירים בשמיים בצורה מופרכת לחלוטין - VFM רע.
 

ניריתי 1

New member
מאז שג׳ויה הפכה לנובה ג׳ויה

אני שומעת רק דברים רעים. בעבר אכלנו די הרבה בג׳ויה ביסטרו ברמת השרון (בייחוד ארוחות בוקר). הפסקנו ללכת עוד לפני שינוי השם, בגלל בעיות בשרות. לא הבנתי את פשר שינוי השם, אם הם לא החליפו בעלים !?
 

is this love

New member
נובה גו'יה שהיה בעבר ג'ויה החליפו בעלים

ואני בטוח שגם פסטה מיה החליפו בעלים ושמישהו יוכיח אחרת. לגבי הפסטה מיה המנות לא אותו הטעם (אשתי הזמינה פסטה ברוטב עגבניות ופסטו שטבעה בשמן, מה שבחיים לא קרה) ולחדי האבחנה החליפו את כל הצלחות והכוסות וגם את הסטנד של הספיישלים. בקיצור משהו קורה שם. אני בטוח שאם אני אפנה לרשם החברות ואבקש מידע של השנים האחרונות אפשר יהיה לראות שם העברת בעלות
 

ניריתי 1

New member
את ג׳ורגיו הבעלים של פסטה מיה אני מכירה אישית

הוא הבעלים מאז ומתמיד, היה ועדיין. שוחחתי איתו במסרים לא מזמן, לאחר שהגיב לביקורת שהעלתי. אני חושבת שהבעיה שם היא, שהם התרחבו מדי. הם פתחו סניף גם בהרצליה וגם בהוד השרון. בנוסף לסניף בוילסון. ברמת החייל זו זכיינות. היה גם סניף נוסף בת״א של פירות ים, שלדעתי כבר נסגר. תפסת מרובה לא תפסת. מעבר לכך, ג׳ורג׳יו טוען שהוא משתמש בחומרי גלם הכי משובחים, ולכן המחירים כל כך עלו. אבל זה לא מסביר מנות שקטנו, מנות לא טעימות וכל מיני בעיות שנתקלתי בהן ושאינן לרוחי. גמני לא אוהבת את מה שקורה בפסטה מיה בזמן האחרון. אני כבר נכנסת לשם.
 

החתולית

New member
החלפת כלי אוכל ועיצוב

אינם מעידים על שינוי בבעלות, אלא על התחדשות. מסעדות רבות מתחדשות ומשנות עיצוב, תפריטים וכו'. כמו שניריתי כתבה, גם אני יודעת שהבעלות לא השתנתה. אבל היות שאתה בטוח ונחרץ, פניתי למשרד יחסי הציבור של המסעדה כדי לקבל הבהרה בעניין.
 

החתולית

New member
נכון

 
למעלה