קציצות טעימות ממה ועם מה???
קציצות בקר שונות מהותית מקציצות דגים ולהפך, מה עם עוף? ואולי מעורב? אם תכווני אותנו יהיה קל לכוון אותך חזרה. תהיי המגדלור שלנו ואנחנו נהיה ספינתת הגורר שלך (אחלה מתאפורה לא? ישר לפורום כתיבה יוצרת...) - עם זריקת כיוון יהיה קל להגיב. ולגבי אורז, זה לא ממש שייך לפורום אבל... מה דעתך על רוטב קיווי? מה שצריך: 5 קיווי בשלים על כל כוס אורז. כף מיץ לימון. כפית סוכר. חצי כפית אבקת חרדל. חצי כפית קארי. כפית ג´ינג´ר טרי מגורר (זנגביל). 4 כפיות קורנפלור. כפית פלפל לבן או חצי כפית משחת וואסבי (לפי הטעם). אופן ההכנה: קולפים את הקיווי ומועכים את לכדי עיסה אחידה ככל האפשר. מוסיפים את כל החומרים למעט הקורנפלור ומחממים על האש בסיר או מחבת. כאשר העיסה חמימה אך לא רותחת, מערבבים את הקורנפלור עם מים קרים היטב למניעת גושים, ומוסיפים לתבשיל. מביאים לידי רתיחה קלילה ביותר, מורידים מהאש, מגררים קליפת לימון אם רוצים בשביל היופי ומגישים עם אורז לבן או אורז מלא רגילים... בהצלחה ובתאבון...