מתנצלת מתנצלת.עכשיו רואה טעות הקלדה שהיתה לי.הנה המתכון:
200 גר שוקולד מריר
200 מ"ל שמנת מתוקה
100 גר חמאה
להמיס יחד במיקרו.לערבב לאיחוד.
להוסיף לשוקולד המומס 4 ביצים, אחת אחת ולטרוף במטרפה
להוסיף 180 גר סוכר
80 גר' קמח
30 גר' אבקת אפיה
לערבב עד לאיחוד.
לאפות בתבנית משומנת( קוטר 20) 50-60 דקות 160 מעלות
להזהר לא לאפות אפיית יתר.שלא תתיבש.
לאחר צינון ניתן לפזר אבקת סוכר/קצפת/גאנש
אני הכפלתי כמויות לתבנית 26
3 גר' אבקת אפיה.
סליחה סליחה אם הרסתי למישהי את עוגת השבת