«««עידכוני לינקין»»»

«««עידכוני לינקין»»»../images/Emo105.gif

לינקין זכו בטקס פרסי הKerrang כ" best international band"
, הם היו מועמדים גם לקטגוריית הסינגל הטוב ביותר, אבל בזה זכו גוד שרלט
...
נו טוב
הפרס שלינקין לקחו יותר טוב
לפני כמה ימים לינקין הופיעו בתוכנית של ג'ימי קימל [Jimmy Kimmel], תמונות תוכלו לראות בקישורים בהודעה הבאה
בתוכנית הם הופיעו עם faint [שמעתי כאלה שאמרו שהקול של צ'סטר היה נורא
] וגם מייק שר את numb על הספנתר
בקשר לVMA, לא ידוע אם לינקין מופיעים (הלוואי שכן
], כי MTV משגעים ת'שכלון בקשר לזה, אבל לינקין מועמדים בקטגוריותאת הרשימה המלאה תוכלו לראות פה
מצאתי שני אתרים נחמדים שיש בהם גירסאות שונות/דמו לשירים מhybrid וreanimation
נחמד ביותר

Kido2222

New member
אחלה עידכון!

את עושה אחלה עבודה... דרך אגב.. הקליפ של Numb שלי, מתחיל בזה שרשום שהוא מועמע ל- best international band... אז נחמד לדעת שהם זכו... :) ובאתר של MTV מועמד Somewhere I belong... בקטיגוריה של הרוק... מוזר שלהם אין סמל של טלוויזיה קטנה ליד השם של הקליפ שלהם...

../images/Emo24.gif תודההה ../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

חבל שהם מועמדים רק לקטגורייה אחת בVMA
או שלא ראיתי טוף ...

kiticat

New member
אני בספק אם הם יופיעו

או בהרכב מלא- צ'סטר עדין לא בקו הבריאות המלא....

olly v

New member
מה זאת אומרת צ'סטר לא בקו הבריאות?

מה קרה לא?....עדיין כאבי הבטן/גב שלו?....אדם מסכן....

../images/Emo12.gif כן... בטן ../images/Emo105.gif

קראתי שהוא סיפר שכל פעם שהוא מופיעה וצורח בהופעות הכאבי בטן נהים יותר ויותר גרועים
אני מקווה שהם יופיעו
זאת הסיבה היחידה שנותנת לי לראות את הטקס אה וגם המועמדות שלהם
וואי הלוואי שיזכו
[ למרות שיהיה להם קצת קשה בגלל אוונסנס האלה שנתקעו באותה קטגורייה
]

lgmtk

New member
אם אוונסנס יזכו אז זו תהיה בושה!

הם טירונים לעומת לינקין הנעלים.......אסור שאוונסנס יזכו
!!!!!

the papercut

New member
אבל אפשרי שהם יזכו

אני לא אוהב אותם אבל אוונסנס לא זכו ואי אפשר להגיד שהם לא רעים ולכן יש דיי המון סיכוים שאווסנס יזכו אבל המון מעריצים אוהבים את לינקין

olly v

New member
חוצמזה....

ראיתם כמה פעמים שידרו את bring me to life ?! אם תעירו אותי באמצע הלילה , נראה לי אני יזכור את כל השיר בעל פה! הם ממש חרשו על השיר הזה.....ברור שאמ טי וי מעדיפים את אוונסנס... אבל ללינקין כמובן יש סיכויי גדול מאוד , כי עובדה - הם הכי טובים בשטח!

אני מסכימה איתך אבל...../images/Emo94.gif

אם את in the end שידרו מלא פעמים ואם אני לא טועה זה בגלל שהיה לו fresh{וגם לאוונסנס היה}. לא שאני אומרת ש in the end לא שיר יפה וקליפ גם אבל תודי שגם עליו חרשו והרבה אנשים גילו את לינקין ממנו.

olly v

New member
אני יודעת...

ככה בערך אנשים מגלים להקה / אמן לא מוכרים בגלל שאמ טי וי דואג לחרוש....אני לא אומרת שבגלל זה הלהקה / אמן לא טובים או משו כזה... פשוט בגלל שיותר אנשים גילו את אוונסנס אחרי שהם שודרו ללא הפסקה יש להם יותר סיכויי......אבל לדעתי האישית - לינקין יותר טובים.

אני חייבת להודות שאני חולה על השיר

Bring me to life של אוונסנס! זה שיר מהמם... כמה שאני מתה על לינקין אני חושבת שאוונסנס יזכו... רק בגלל השיר הזה! כמו שללינקין יצא In the end וכולם אהבו אותו וחרשו עליו ולינקין התחילו לזכות בפרסים יותר! ככה זה...

kiticat

New member
אוונסנס

טריים, חדשים. יש להם צליל חדש ושונה מזה של לינקין פארק. כשלינקין פרצו- אין על מה להתווכח, הם חידשו ובגדול. הם מחזיקים בחדשנות שלהם באלבום החדש- אך אני חייבת לומר שלא ממש התעלו על עצמם... כלומר, נשארו באותה רמה. חייבים לתת לקולות אחרים וצעירים להשמיע את קולם ולתת להם קרדיט על מנת שימשיכו לפרוץ עוד ועוד יוצרים חדשניים....

למעלה