´הדבר הבא´- האתר זקוק לעזרתך!!!

´הדבר הבא´- האתר זקוק לעזרתך!!!

נדב(5) ואני התחלנו לעבוד על האתר בשביל "הדבר הבא". היו תקלות, היו בעיות (בעיה חמורה של סרברים וקודים שהופיעו במקומות שלא היו צריכים, אל תשאלו), אבל הצלחנו להשטלת על האתר עצמו, והוא מוכן ומזומן לקלוט את כל דפי האינפורמציה. אבל אנחנו צריכים את העזרא של כ-ו-ל-כ-ם!!! קפטנים, מקימי מדינות, ערים, ודתות; אבקש ש כל אחד ואחד ממכם ישלח לדואל שלי תיזר, אינפורמציה כללית לגבי שקבוצה שלו, כולל כתובת דוא"ל שלכם שאליו יוכלו אנשים אם שאלות לפנות (בוחלט שלט לפרסם מספרי טלפון אישיים באתר נכון לעכשיו). אני מ-ב-ק-ש-ת!!! אנה תשלחו לי קובץ WORD בעברית! למה קובץ? כי כשמעתיקים טקסט מהאי מייל לתוך WORD זה יוצר יותר מלפעמים בעיות, ולא לי (ולא לאף אחד) יש כח לשבת ולהתחיל לחבר שורות שנקטעו בעמצא. נכון לעכשיו זאת תהיה השפה שבה האתר יהיה, ובהמשך מתוכנן להוסיף גם רוסית ואנגלית. אנחנו לא צריכים את כלללללללללל האינפורמציה בקשר לקוצה\עיר\דת שלכם, אלה רק מספיק כדי שאנשים יוכלו גם להבין וע"פ זה להחליט אם הם רוצים להצתרף או לא, אך לא כמות כזו שתוכל לפגוע אם משהו מקבוצה אחרת יודע אותה. אנחנו גם מבקשים שיהיה כמה שיותר ברור- אפשרי שיתבצאו כמה תיקונים קטנים בטקסט (בעיקר מבחינת מראה, לא יפגע.יוסף.יושמט כלום מהתוכן), אך שום דבר לא יועלה לאתר ללא אישור ממי ששלח במקור אם יש לכם שאלות, אפשר ליצור איתי קשר ב-054912222 (Shery) או אם נדב הדוא"ל שלי הוא [email protected] בתודה מראש, The Rubber Biscuit

יפה! ישר כוח!

נו, מי אמר שאתם לא יכולים? רק נקודה למחשבה: כל מה שקורה פה, ב´הדבר-הבא´ הוא יוזמות ופעולות של שחקנים, לרבות האתר הזה, התיאום בין הקבוצות, הIn-Play שרץ, ועוד. אני - כל מה שעשיתי זה לספק סיפור מסגרת. מעוניים להצטרף ליצירה? בבקשה!

ועוד בקשה קטנה

לא להגיד "תחפשו הפורום" או להדביק בקובץ מילה במילה מה שכתבתם שפורום... יש פה הרבה חתיכות משוחררות של אינפורמציה שפזורות עם ה-מ-ו-ן עצים... ואין שום סיכוי להתחיל"לדוג" הכל מה שגם, הצורה בה תחתבו עלולה מאוד להשפיע על השחקנים שיחליטו להצתרף עקב ביקור באתר

5נדב

New member
סבלנות

אתה הרי לא מצפה שנחשוף את האתר במערומיו. עוד מעט הוא יהיה מוכן, ובתקווה, נפסיק לאנוס את הפורום המסכן והלא מתאים הזה...

Lin from Harad

New member
בכיף...

צרי איתי קשר 067-378328 אוכל לעזור בכל הנוגע לעיצוב וכן אהיה מעוניינת לבנות עמוד נפרד לקהילה הרוסית - לתרגם את כל החומרים מעברית לרוסית ולהיפך...

גדול!

יש לך במקרה אי מייל שאני אוכל לשלוח לך קבצי טקסט מוכנים וארוחים? ובקשר לעיצוב עצמו יש לדבר אם נדב, המומחה לPHP וסקריפתים

5נדב

New member
מומחה? *נשפך מצחוק*

אני לא מבין כלום בזה, אני פשוט לוקח, ושם. לשנות משהו? יאללה בוא נשנה דברים, אולי ישתנה מה שאני צריך...

עד עכשיו זה עבד!!!

we make a good team
אחרי שאנשים יתחילו לשלוח את הקבצי טקסט נוכל *באמת* לעבוד על זה.. hint hint!! -The Rubber Biscuit

Lin from Harad

New member
דרך אגב...

אני יודעת לבנות אתרים ומבינה בקודים - לא רק עיצוב וגרפיקה:)

למעלה