´הדבר-הבא´: פגישת קפטנים #3

´הדבר-הבא´: פגישת קפטנים #3

להלן עץ חדש לריכוז נושאי דיון לפגישה הבאה. ניתן להוסיף כאן נושאים, לדיין עליהם, על מנת שתתקבל עליהם החלטה בקלות בפגישה הבאה.

5נדב

New member
רביעית, אושר, רביעית

היו כבר שלוש פגישות (אחת אצל הדס, שתיים בדיזינגוף).

מרמים בחזרה

אבל רק כלפיי המרמה הספציפי, כמובן

למה?

אחרי ניסיון של שנים אם אנשים שמציקים בצורה אחת או אחרת - אם מתעלמים, הם [לרוב] ממשיכים אם אומרים למשהו אחר ומעירים, הם לרוב ממשיכים. אם משהו יעיף לך סטירה, לא תחזיר אגרוף?

מיתעלמים מימנו

זאת השיטה הכי טובה. לדוגמה ניקח את המצב הנפוץ ביותר. את נילחמת במישהוא שחטף עשר מכות בחזה ועדיין לא מת. די נימאס. את מפסיקה להילחם ואומרות לו. "אתה רמאי מסריח, אני מיתעלמת מימך, ואם תמשיך להכות אותי אם החרב זאת תהיה תקיפה לא חוקית, ואני אצתרך להגן על עצמי" תרגישי חופשיה להישתמש בניסוח פחות מנופח.

שמות איזורים

שם היבשת, וסיפורה שם הים + אגדה על הים שם הנהר + אגדה שם היער + אגדה שם רכס ההרים + אגדה שמות חבלי-ארץ + אגדה - לפי תחומי האחריות שהוחלטו בפגישה #2.

אושר

לפי מה שנאמר לי מסימון אתה היתכוונתה ליפתוח עץ חדש שידון באופן ספציפי בכול הנושאים שהפגישה הקודמת דנה בהם ותערך בו הצבעה מחדש, אם אתה לא הולך לעשות את זה אז תגיד כי אני רוצה להתחיל כבר בתהליך. דרך אגב , יש יתרון גדול לעריכת הדיונים און ליין, זה נותן שקיפות כאשר השחקנים יכולים להיכנס וליקרוא בדיוק מה ראשי הקבוצות אמרו בכול נושא.

5נדב

New member
אבל יש חיסרון אחר

לא כל הקפטנים יכולים להשתתף בדיון כזה. למעשה, כאשר מחשבים את זה (למיטב הבנתי), יש יותר קפטנים שקשה להם להשתתף בדיון און-ליין, מאשר בדיון בת"א.

5נדב

New member
לא יודע

שים לב, מילות המפתח - למיטב הבנתי. הקפטנים של הקבוצות המאושרות (שרי, מצטער, אבל את לא נחשבת) היחידים שאני רואה נוכחות שלהם באיטרנט, זה אני, ואתם מקדר. עכשיו תעשה אחד ועוד אחד...

הבנת לא נכון.

דובר על פתיחת עץ חדש לריכוז נושאים לפגישה הבאה, על מנת שכמה שיותר מתוכן הפגישה יהיה ידוע מראש. כזכור, הנוהל הקיים הוא: 1. בתחילת הפגישה יש סבב בין הנוכחים, ונאספים מהם הנקודות החשובות בעיניהם לדיון. 2. הנקודות מחולקות לנושאי In-Play ו-Off-Play. 3. מדויינים נושאי ה-Off-Play 4. מדוינים נושאי ה-In-Play בעקבות הצלחת או כשלון העץ הזה, ידויין על כך הפגישה הבאה, והנוהל ישונה ברוב של 66%, או ישאר כמו שהוא.

למעלה