´הדבר-הבא´ - פגישת קפטנים

´הדבר-הבא´ - פגישת קפטנים

ברגעים אלה סוגרים את השעה המדוייקת והמקום המדוייק. בעיקרון - מחר(יום חמישי) בערב, בפתח-תקווה. פרטים מדוייקים בדקות הקרובות ...

vergan

New member
אה לא נראה לי

שאני יכול מה לעשות אני ילד קטן ומסכן שאין לו רשיון אם אין מישהו שיוכל להסיע אותי לרעננה (לא משנה איפה ברעננה) אני לא יוכל לבוא כי מפ"ת לרעננה זה שתי אוטובוסים ואם הם נגמרים או שאני מפספס זה יהי באסה ומונית עולה הון

אולי תבוא, ותלך מתי שתהייה חייב ללכ

אולי תבוא, ותלך מתי שתהייה חייב ללכת?

5נדב

New member
נו באמת!

אני רוצה לציין את מחאתי בקשר למיקום המפגש. אלאנור, אני מקווה שלא תעלבי, אבל פ"ת זה מקום שמאוד קשה להגיע אליו, ועוד בשבע בערב. אז אני מבין, אנשים עסוקים, אז נבליג בקשר לשעה, אבל לא יכלתם לעשות את זה במקום קצת פחות, אאה, חורי??? לא יכלנו להיפגש באיזה בית קפה בת"א? נראה שלאחרונה אני אומר את זה הרבה, אבל "אני פשוט לא מבין"!

5נדב

New member
חשוב

אלאנור (או שמא נעבור להדס עכשיו...) אשמח אם תצייני, כאן או בהודעה אישית איזה אוטובוסים מגיעים ליד הבית שלך. קשה מאוד לחלוב את המידע הזה מאתר דן...

elanor

New member
אוטובוסים

אז ככה, יש המון אוטובוסים שמגיעים קרוב לבית שלי (יש שם מקבץ של תחנות). יש מלא אוטובוסים של אגד שמגיעים קרוב לבית שלי, אני זוכרת רק מעט מאוד מהם (561, 551, 641 ועוד כל מיני) ויש גם מלא אוטובוסים של דן. שוב, אני זוכרת רק חלק מהם אבל מה שאני זוכרת זה: 82, 92, 52, 50, 66, 7, 17, 27. מה שמגיע הכי קרוב לבית שלי זה 66 (זה בטוח). יש עוד כל מיני אם אתה רוצה, אני אסתכל בבוקר ואשאיר הודעה איזה קוים מגיעים. ואם אתה רוצה באמת, אז תשאיר לי הודעה בבוקר/לבוקר ואני אלך לבדוק.

אם אתה רואה את ההודעה הזאת בזמן

03-6394444 המרכזיה של דן. פשוט תבקש מהתחנה המרכזית בה אתה יורד איך מגיעים לכתובת של אלאנור. (בתפריט הראשי תלחץ 2)

5נדב

New member
רק להודיע

לאנשים שתהו, או שזה מעניין אותם (ויש כאלה, כן...), אני אבוא לפגישה, עם או בלי אריק. אבל, כנראה אני אביא חבר אחר (את יפתח החביב, לאלה שהיתה להם הזכות להכיר אותו), שר החוץ של אמור. בכל מקרה הוא יודע את מה שאני יודע, אני סומך עליו לחלוטין, ואני בטוח שהוא רק יעשיר את האווירה. אני יודע שלא תתנגדו, בגלל שאין מצב שאני עושה את הדרך הזו לבד.

זה בסדר, כל עוד אתם מסכימים על

זה בסדר, כל עוד 1) אתם מסכימים על דעתכם (שויכוחים ביניכם לא יגרעו זמן מהקבוצה) 2) לשניכם יש קול אחד בלבד 3) תתחלקו בזמן הדיבור המוקדש ליחיד (ולא משנה לי אם אחד ישתוק והשני ידבר...) למהדרין: 4) תגיעו In-Play...

5נדב

New member
אהה, אבל!

כרגע דיברתי עם אריק, ומסתבר שהוא לא יגיע. מה שאומר שאם היה לו קול (אני לא מוצא סיבה שלא יהיה לו), אז עכשיו יש לי 2 קולות... *חיוך זדוני*

למעלה