´הדבר-הבא-´ - תמונת מצב

´הדבר-הבא-´ - תמונת מצב

ביום שני - ה-20 לחודש מאי, תצא תמונת מצב של כל הקבוצות והדמויות הגלויות ב-´הדבר-הבא´. קפטנים, סיפורים, יכולות, דמויות, טלפונים, אימיילים. כל מה שיעבור אישור עד אז - יכנס רשמית להסטורייה, יקבע יתד-נאמן לבני קבוצתו, ורף קפיצה לבאים אחריו.
יש לכם ספור שתרצו לממש?
יש לכם עלילה שתרצו להעביר?
יש לכם דמות שתרצו לגלם?
יש לכם רעיון?
- יש מצב!
הזדרזו!

אישור מרכיב סיפורי

עיר, דת, עלילה, קווסט, דמות - כל אלה הם מרכיבים סיפוריים. הקשר היחידי בין רישום שחקנים לדמויותים, הוא שעל מנת לשחק שחקן צריך דמות. הרמה הבסיסית ביותר במשחק - היא להגיע ביום המשחק, לקרוא את כל הטיזרים הקיימים, ובחור מנהיג, דת, ארץ, מקצוע ולהצטרף לקבוצה קיימת, וזה מה שיעשה כל מי שלא יגיע ליום המשחק עם דמות מאושרת. אך על מנת לאשר מרכיב סיפורי כל שהוא - הוא חייב להיות קשור לקבוצת מרכיבים מאושרים. פירוש הדבר - שאישורם של מרכיבים סיפוריים נעשה בקבוצות, על הקשרים המלאים ביניהם ותרומתו של כל אחד מהם לעולם. כיום - יש המון סיפורים, ומעט מאד דמויות. יוצרים - עודדוו את החברים שלכם על מנת ליצור דמויות בקבוצתכם!.

Varkong

New member
הסיבה לכך.

היום אני וכמה חברה שמתכוונים להשתטף בדבר הבא נפגשנו ודברנו על מצב המשחק עד כה. אז למה אין דמויות? למה אין שחקנים רשומים? אני חישב שיש לי את התשובה. אין שום מקום נורמלי שאפשר להרשם בו למשחק! הדף הזה של ההרשמה בפורום הוא נוראי וממש ממש ממש מעצבן את כולם, כך שהרבה אנשים פשוט לא רוצים למלאת אותו. תעשו דף הרשמה נורמלי כמו שהייה במלחמה על הטבעת. למה אין דמויות של ממש עם סיפורים וכאלו? זה כי לא בדיוק ברור מה רוצים ממך.. רוצים שתקבע איזה מסלול אתה לוקח? רוצים שתכתוב היסטוריה? לאן לשלוח את זה? וכדומה....

טוב מאד. רק חבל שזה בא רק עכשיו.

הרשמה למשחק
ההרשמה היא ברמת השחקן, ולא קשורה לדמות.
הטופס בא לטפל בלוגיסטיקה, ולא ב-In-Play.
לא חובה למלא את כל הדף ע"מ להירשם.
חובה למלא רק את החלק הראשון.
טופס קליל או אלקטרוני - נלקח בחשבון, תודה. בניית דמויות ראשית - להלן איך בונים דמות. אשמח לקבל שאלות בהתיחסות למאמר זה. מרכיבים סיפוריים דמויות, דתות, ארצות, ערים, גיבורי-תרבות, אלים, דמויות הסטוריות, קסמים, חוקים, גזעים, וכן הלאה. כל אלה הםפ מרכיבים סיפוריים.
הכתובת הרישמית: [email protected].
ניתן גם לצרף מאמרים לאתר flash.to/haba. כאשר ישנן אי-בהירויות, ולא נשאלות שאלות, אין לי אפשרות להבהיר את עצמי. אנא, אנא, אנא - יש לכם שאלות - העלו אותם על הפורום. אני רואה שאלות בעיין יפה ומעודד אותן, גם אם הם נשאלו בעבר, וגם אם הם ניראות דביליות. מכסימום, יענו לכם שהתשובה קיימת, ויראו לכם איפה... מה, זו לא תשובה? אשמח לענות ולהתייחס לכל שאלה!

הקישור ל-איך-בונים דמות

הוא דפוק משום מה. יש להקיש על המסך Rightclick, ואז לשנות את ה-Encoding ל-Hebrew(Iso-Visual). או להשתמש בקישור הבא

הצעה

יש לנו המון קבוצות- אך צריך להחליט מי הקפטן של השחקנים (המנהיג הדתי? המנהיג המדיני? מישהו אחר?) שיוכל לעזור בבנית הדמויות ולמסור אישורי דמות סופיים . למשל במלחמת הטבעת, כל שחקני הקבוצה שלנו התבקשו לציין לפחות X מספר של אירועיים היסטוריים שהתרחשו, וזה גם טיפל בהכרות של דמויות מסוימיות עם דמויות אחרות. לדעתי צריך להסכים על כמות בסיסית של אינפורמציה שכל שחקן צריך לדעת על הדמות שלו (אלה אם כן יש למשהו הצעה יותר טובה וקלה) ושיקבל אישור מהקפטן שלו.

Varkong

New member
נראה לי קצת טפשי . .

למה לעשות דבר כל כך מסורבל כאשר אפשר לעשות תופס הרשמה אלקטרוני? זה כל כך הרבה פחוט עבודה, יותר נגיש יותר קל לשחקנים!

Justin Angel

New member
אמממ...

אם אתם רוצים אני יכול לבנות דף של טופס ומשם זה או ישלח למסד נתונים או לדואר של מישהו. רק תגידו ואני אעשה את זה (ותגידו לי כמובן איפה הטופס המפרסם נמצא).

למעלה