´זה טוב, זה טוב, זה טוב...´

א י י ל 19

New member
´זה טוב, זה טוב, זה טוב...´

...וזה לא קשה להשלים את המילים הבאות בשיר ההוא של "שוקולד מנטה מסטיק", מן הסתם - "זה טוב"? אבל אני לא יודע אם זה טוב. אני בוחר יותר ויותר לספר לאנשים בצבא שאני, מה לעשות, חושב שריקטום של גבר זה כוּס. ברור לי שרוב האנשים מודעים לכך שאני הומו, זה ברור. אני יושב במשרד ומתפנק, יש לי סבון-פנים-בוקר (?!) ו...פשוט יודעים. בנוסף לכל, זה חיל המודיעין, נו מה
אבל אולי אני הולך רחוק מדיי. מילא, אם הייתי יכול להתגאות בעובדה שאני שונה, אבל אני עצמי לא מאמין בזה... אני מיואש לחלוטין מאיתנו, אני בספק אם הקשר הבא שלי יחזיק מעמד, אני מפחד ששוב ישקרו לי, ירמו אותי. אולי אני משכנע את עצמי שלהיות הומו זה משהו מרענן, משהו צעיר, שחי אצלי בראש וחייב להשתחרר, שכולם ידעו. ...וככה, מצאתי את עצמי, מספר ונשאל על זה. יש את הגישה הקלילה של אנשים כלפי זה ("מלא אנשים יוצאים עכשיו מהארון, פשוט מלא, יאללה אייל, עכשיו תורך") את הגישה שבכלל לא מבינה מה רע בזה ("אז תגיד, אתה נמשך לבנים?" או "נכון החבר הקצין הזה שלך? אז הוא הומו, נכון?") ואת הגישה של הראש הקטן ("אתה לא הומו"). לפני כמה ימים ישבתי עם כמה חברים במשרד שלהם, ודיברנו על אם אני בתול או לא. כולם הגיעו למסקנה שאין מצב שאני זיינתי מישהי. אז פשוט אמרתי, למה אתם כ"כ בטוחים שעשיתי את זה עם בחורה, ולמה הם משחקים אותה כאילו לא ברור שאני הומו. אחד הבנים שתק, השניים האחרים היו בשוק (טבחים זה לא סקסי), ושתי הבנות לא השתכנעו. דיברתי על זה בכזאת קלילות, וכלום לא הזיז לי... הרגשה נפלאה, אבל מה כל זה שווה, שבסוף, הדבר היחיד שהם יכלו לחשוב עליו הוא שאם אני הומו, אז אני עדיין בתול, כי רק זיינתי בתחת או קיבלתי בתחת (על זה כבר סירבתי לענות). במקרה אחר, כשהסתובבתי עם חבר מהמחלקה באילת, סיפרתי לו על כמה פירסינג מגעיל אותי (כן, כולל התנועות ידיים האוחצ´יות, בשביל האפקט). אמרתי לו שנשיקה עם פירסינג לא עושה לי את זה. הוא שאל אותי: "לזאת שהתנשקת איתה היה פירסינג בלשון?", ואני אמרתי בטבעיות - "מי אמר שזאת הייתה מישהי?", הוא גיחך קצת (או שזאת הייתה השתנקות?) ושאל אותי, בקול ממזרי אם זה היה גבר, ואמרתי לו שכן. הוא נהיה קצת שקט, אז אמרתי לו שאני רק צוחק, והוא נרגע ופלט כמה אנחות שהתחילו ונגמרו ב"איכס". לפקידה שלנו, אמרתי שאולי אני באמת הומו, והיא עשתה לי פרצוף של :-O טוב נו, אשדוֹדית. להומו של המחלקה סתם זרקתי רמזים מיניים. למה אני מטריח אתכם בכל זה? אולי כי חסרה לי פיסה אחת בביטחון העצמי שלי, אולי כי אני צריך לשמוע שמה שאני עושה הוא נכון או מסוכן... אולי כי יש פה אנשים שיצאו מהארון בפני אנשים בצבא. אני לא יודע בעצם. אני רוצה שיידעו מה אני, אבל כשאני רואה כמה אנשים בחדר אוכל שיושבים בשולחן רחוק, מתלחששים ומסתכלים עליי, אני מרגיש נורא. אולי אני מפחד שיסתכלו עליי מוזר. אולי אני חי בתוך בועה, לא קולט שזה צבא, מרשה לעצמי יותר מדיי. אולי הקצין החתיך ההוא מ"הזמן הורוד" או העובדה שעשו עליו כתבה דווקא ב"במחנה", תפסה אותי חזק ושיכנעה אותי. אולי אני רוצה להעיז קצת יותר מדיי, בדיוק כמו שאני אוהב שחושבים שאני מטורלל. ואז עוד פעם, מצד שני, אם היה מדובר רק בזה שאני הומו... אבל עולות לזה הקונטציות של הזיון בתחת והגבר מוצץ לגבר, והתגובות של המטומטמים שמשרתים באפסנאות שכל מילה שלהם היא "יא הומו". אייל.

white star

New member
עשית את הדבר הנכון

גם אני שירתתי במודיעין.והייתי אפסנאי. היה לי קטע שבערך כשהייתי בצבא שנתיים וחצי שכמה חברים בצבא ידעו לא היה אכפת לי שכולם יידעו.ובאמת אחרי זמן קצר כולם ידעו. מי ששאל אותי הסברתי לו שלהיות הומו זה לא רק להזדיין עם גברים אלא לאהוב גברים. ולגבי "יא הומו" הייתי עונה "נכון , זאת הצהרה או הצעה?" אז עשית את הצעד הנכון , קבל ח"ח. אם אתה רוצה לשאול אותי משהו תרגיש חופשי בפורום או במסר

amet

New member
היי אייל ברוך הבא

אני חושב שכל המרוץ הזה בלספר לאנשים שאתה הומו, לא בדיוק ייתן לך את מה שאתה רוצה להשיג. עצם זה שהם יידעו שאתה הומו לא אומר מי אתה ומה אתה. והרי מה שכתבת אתה רוצה שיכירו אותך, אז אולי כדאי לך לתת להם להכיר עוד צדדים אצלך, אם אתה כרגע מרגיש שהם מתכחשים, אז אל תנסה לשכנע אותם בכוח. אולי הם לא רוצים לדעת, אולי הם לא יודעים איך להגיב. וחוץ מזה אני חושב שאתה קודם כל צריך להכיר את עצמך אח"כ תן לאחרים להכיר אותך, אל תנסה לחזק את הבטחון שלך על-ידי אחרים. אני חושב שזמן הזהות המינית דורש קצת יותר ייחס מעצמך כלפי עצמך. תהנה מזה כרגע לבד או עם עוד חבר או שתיים טובים ותן לעצמך זמן. אני בטוח שיום יגיע ולא יהיה לך בעיה מי יודע ומי לא, מי מוכן לקבל אותך כך ומי לא. פשוט היה אתה בהצלחה ושירות נעים אמט + גיא

א י י ל 19

New member
זאת הבעיה, שאני פשוט אני

ואני מרשה לעצמי יותר מדיי. הבעיה היא כלפי עצמי, כי אני לא יודע אם אני עושה טעות בזה שאני הולך ומספר וזורק זין. אגב, הם מכירים אותי, אני לא מאתמול שם. כבר עברתי את השלב ההוא של הכמה סטרייטים שיודעים עליי, אני בכלל לא מתעסק בזה, גם לא איכפת לי. אני גם לא מרגיש בודד בכל זה, כי כמו שאמרתי, אני לא היחיד "בקטע" שם, ובטח שלא בכל הבסיס (וכל מי שכבר מתחיל לדמיין איזה אורגיה המונית במגורי הבנים יכול לשכוח מזה...), זאת לא הנקודה.

amet

New member
"ואני מרשה לעצמי יותר מדיי"

ככה אתה פותח את התשובה שלך. אז מה בעצם השאלה כאן, אם אתה מודע לזה שאתה "דופק" את עצמך ואתה כותב שאתה מחצין את זה ולא משנה כמה יש בבסיס. אני רק רוצה להבין מה הקשר לזה ולבטחון העצמי שלך? מה אתה בעצם שואל? או האם זו עוד דרך לחזק את הבטחון שלך (ואני לא בא לפגוע, אני מאמין שלפעמיים צריך לגעת במקומות קשים בשביל לצמוח)
באהבה אמט

Liroy25

New member
ברוך הבא אייל!

הדחף הזה של לספר לכולם, ליידע את כולם, להוציא את עצמך מהארון בכוח, הוא לדעתי הגורם לבעיה שאתה מעלה. תחושת הבדידות נובעת לדעתי הלא-מלומדת דווקא מהצורך שלך להבדל מהשאר מפאת מיניות או משיכה לבני אותו המין. (מאיפה הניסוחים האלו למען השם??) גם אני עברתי בתקופת הצבא וקצת לפני את השלב שבו כולם צריכים לדעת שלירוי הומו, והיום, במבט בוגר ומפוכח אחורה, זה היה סתם מיותר! אתה מציב בעיה שאנשים לא מוכנים להכיר בעובדה שאתה הומו, אני ניתקלתי במצבים שאנשים קיבלו אותי רק בגלל שאני הומו. בשני המקרים זה לא אמיתי, זאת צביעות והדחקה. אני זה אני על כל מעלותי ומגרעותי! כך גם אתה, למה זה צריך לשנות לכולם שאתה הומו? זה לא הופך אותך לרקדן יותר טוב, לא מעלה את סף הרגישות או את רמת האינטליגנציה שלך. מה שאני אומר בשורה התחתונה הוא שתיקח את זה בקלילות, תזרום עם החיים ויהיה בסדר!

campari

New member
חומד, תרגיע.

"רקטום של גבר זה כוס"??? זה רק אני, או שגם לכם זה עושה חשק לשטוף את המסך עם מים וסבון? כאילו, יש דרך יותר דוחה להציג את הדברים? אני חושש שלא. "אבל קמפארי, למה אתה יורד על הילד. גם ככה קשה לו", אני שומע אתכם אומרים. או, אז הנה תובנה חיובית לאייל (ואולי גם אחרים יקבלו מזה השראה). ואני רוצה להבהיר שזה לא משהו שחשבתי עליו לבד, אני רק מצטט קלישאות של אנשים אחרים. זה הולך ככה (בעצם נראה לי עדיף לפתוח פסקה חדשה): מה ההבדל בין הומוסקסואל (HOMOSEXUAL) והומו (GAY)? הומוסקסואל זה איפיון של חריגות מינית: גבר שמזדיין עם גברים. הומו זאת הגדרה תרבותית: גבר שגם מזדיין עם גברים, וגם שואף לקיים זוגיות עם גבר ולהקים משפחה עם גבר ולחיות כמיעוט שווה זכויות וחובות בקהילה, לצרוך בידור ואמנות הומואית, וכו´. אייל, איך אתה רוצה לצאת מהארון? אני מקווה שאתה מעדיף לצאת הומו. אבל לפי התיאור שלך כרגע נראה לי שאתה לא בכיוון. אז תרגיע, תחשוב לפני שאתה מדבר. אני בעד לצאת מהארון כמעט בכל מצב, אבל בצורה חכמה. תחשוב מה יקרה אחרי שכולם בבסיס יידעו עליך. איך הם יראו אותך ואיך הם יתנהגו אליך. תחשוב איך טבח או פקידה שאין להם שום קשר לעולם ההומואי יגיבו אם תראה להם את "הזמן הורוד", למשל. האם הם יראו אותך כהומוסקסואל (מין פריק של הטבע, מוזר ואולי מסוכן) או כהומו (בנאדם כמוהם, אבל שונה מהם, ולגמרי לא מסכן)? זה תלוי בך ובמסר שתעביר להם.

א י י ל 19

New member
אתה צודק

אני לא רוצה להתעסק בצורה שבה אני מציג דברים, אם היא בוטה או לא, הנושא הוא לא הסבון שצריך להתקרב במהירות של 200 קמ"ש לפה המלוכלך שלי, וגם לא מי יהיה למעלה כשהסבון ייפול ואני ארים אותו. לא, ברצינות. אני לא כזה חוצפן. כמובן, שאני לא אספר לכל מי שמוכן לשמוע שאני הומו, רק כי זה מטפח לי ת´אגו. נכון, ניסיתי לספר את זה לפקידה, והיא באמת לא הייתה מסוגלת לקלוט את זה. עצם זה שבכלל ניסיתי (בזמן שידעתי שזה מיועד לכישלון ואפילו מסוכן) היא מתוך הרצון הבלתי נפסק שלי להעיז. אני חושב לפני שאני מדבר, אבל נמאס לי להסתיר דבר כזה, לדוגמא, ממישהי שכל הזמן מנסה להוציא את זה ממני, מישהי עם אופי כמו שלי, מישהי שיושבת עם סיגריה ביד ומספרת ל על הזיונים שלה. כל כך נמאס לי... אני יודע שאני צריך להיות ממש משוגע אם אני אומר את זה בצורה כזאת טבעית ליד 2 טבחים או בפני הבנאדם הכי רכלן של המחלקה (ההומו, איך לא). אני לא רוצה להתייחס לעניין הזה בכזאת כבדות, מספיק אני מרגיש מתוסכל מהנושא הזה, כמו שפירטתי בתחילת ההודעה הראשונה. אני לא שואף לזה שכל עובד רס"ר וכל נהג של איזה רב סרן יידע. אבל כשאני נמצא בסביבה של אנשים שיודעים מה החיל הזה כולל, אנשים שההקשר ביני לבין הומואים שקוף בעיניהם... אז למה לא? לא הצלחתי להבין איזה מסר אני אמור להעביר להם. דווקא אם הייתי בא בגישה של הססנות וחשש ואומר את זה, הייתי יוצא כמישהו שמתבייש במה שהוא. כשאני אומר שאני הומו, בפורום של כמה אנשים, עם ביטחון מלא, כאילו אני בכלל לא מבין מה רע בזה - הנזק הוא פחות קריטי, אם בכלל. חוץ מזה, האנשים שאיתי הם באמת אנשים שיחסית קל איתם. מפקד דתי שראה את "יוסי וג´אגר", נהג שאמור להיות ערס וחוץ מלקרוא לי "סינדרלה" מדיי פעם, אנחנו מסתדרים אשכרה טוב... בנות שקוראות לי "איילת"!!! ובכל זאת, הם כולם צריכים איזה push, בשביל באמת לדעת. כי כרגע זה רק ברור להם, אבל אני בספק אם הם הפנימו את זה או ממש חושבים שזה זה.

campari

New member
יוסי או ג´אגר?

אני יודע שלא הייתי הכי ברור, אבל אם הייתי מנסה להבהיר זה היה יוצא ארוך ומתיש. חוצמזה יש דברים שאי אפשר להסביר, אתה פשוט צריך להבין אותם לבד. זה אחד מהדברים האלה. ראית את "יוסי וג´אגר"? אם נפשט לרגע את העלילה, אפשר לומר שיוסי (המ"פ) הוא הומוסקסואל. הוא נהנה להזדיין עם ג´אגר, ואוהב אותו, אבל הוא לא מוכן שיידעו את זה. למה? כי הוא מתבייש בזה. ג´אגר, לעומתו, הוא הומו. הוא אוהב את ריטה, הוא מחובר לאוחצ´ה הפנימית שלו, הוא רוצה לספר לכל העולם על האהבה שלו. ועכשיו נעזוב את הסרט, ונחזור אליך. אם היית סטרייט, היית טורח לספר את זה לכולם? אני מניח שלא. אז למה כולם צריכים לדעת שאתה הומו? אם זה יעלה בשיחה, אם מישהו ממש יתעניין, אז תספר לו. ואם לא אז לא. אם אתה לא תעשה מזה עניין אני מניח שגם אחרים לא יתרגשו. ועוד עצה ידידותית: אל תכנס לפרטים לגבי מה הומואים עושים במיטה. מי שממש רוצה לדעת - שישכיר סרט כחול.

זורבבל

New member
פיסקה שלישית, בול

בדיוק מה שהתכוונתי להעלות. מסכים ב 100%. יכול להיות שאתה דוחף את נטייתך המינית לאנשים בפרצוף גם אם הם לא ממש רוצים לדעת או מתעניינים? גם אם זה לא ממש חשוב או נושא השיחה? כמו שקאמפרי אמר "אם זה יעלה בשיחה, אם מישהו ממש יתעניין, אז תספר לו. ואם לא אז לא. אם אתה לא תעשה מזה עניין אני מניח שגם אחרים לא יתרגשו."

Kingomri

New member
מדים בצבע ורוד זית

צבא והומואים, הומואים וצבא סוג של משהו קשה לעיכול אפילו יותר מהקציצה של חדר האוכל במחנה 80 יש מלאן-ת-אלפים הומואים בצה"ל, חלקם מפורסמים יותר וחלקם ידועים לשמצה יותר. אני למשל, משרת בקריה ושם אני יכול להביט בגאווה על להקות של אוחצ´ות מסתודדות להן בחצר האחורית של השלישות או בשק"ם של חיל הים. יש מקומות מוגדרים להומואים בצה"ל, כמו שיש בחיים האמיתיים. וכן, אני סיפרתי לגירל-בנד של המשרד שלי שאני הומו. זה לא הזיז להן. יודעים למה? כי היום הכל הרבה יותר פתוח. לכל נערה ממוצעת יש ידיד הומו, ואנחנו מצרך חשוב חיוני וחינני על זרועה של כל גברת בכל מקום אפשרי (אם כבר מדברים על קניות, מחר, יום עזריאלי, 75% הנחה על ה-כ-ל. חפשו אותי בקסטרו-מן, נפרד לשלום מכרטיס האשראי) שמע, אף אחד כבר לא אטום לנושא. אנשים מדברים על הומואים אפילו בלי לדעת. אני לא אומר שכולם יבינו מה מי מו, או חס ושלום יקבלו אותך בזרועות פתוחות (אימא, נו... פריסליה יש רק פעם בחיים. אל תעבירי ליצפאן) אבל אני מאמין שאנחנו רחוקים שנות אור מלהסתתר להתחבא או להשתנות בגלל מי שאנחנו. ולסיום, ריל-לייף סטורי: עברתי משרד השבוע (אחרי שאיזו מפקדת נאצית החליטה שהומואים זה לא בשבילה. רייכר, אני בדרך אליך) ובמשרד החדש אין יודעין נטיותיי המיניות. מיד שיניתי את כל גירסאותיי ואף הצלחתי בנקל לספר ה-כ-ל על החברה החדשה, רז. היום, הגיחו להם שני עוברי אורח תמימים וחסודים, אשר הפיצו את ניחוחם המבשם והזמינוהו לסעוד את ליבנו בערב מחול קט במועדון התיאטרון, אשר יפעל בליל שישי. אולם, שתי הפקידות החביבות, נקרא להן מלכה וברכה, זעקו השמיימה, כדלקמן: "אין מצב, יום שישי. אנחנו הולכות למסיבה של הפופ רינג יום לפני זה. אין, אנחנו מתות על ההומואים האלה." וכך הלכתי שבע וטוב לב לביתי הקט והחמים, לעוד אחיזה בכיור...

xanadu

New member
תראה, תשמע...

בצבא לא מעט זרקו אחריי הומו-הומו-הומו, כנראה בגלל ההרגל לשתות את התה שלי עם הזרת למעלה. מאחר ואני הייתי בארון אי שם, הכחשתי נמרצות. שנים אחר כך, בפעם האומללה שעשיתי מילואים אי שם, הצגתי את החבר שלי דאז בתור חברה ואחר כך אמרתי לעצמי לעולם לא אעשה את זה שוב. תראה, אני לא בעד להסתיר. בא לך להיות עצמך, תהיה עצמך. אבל רק עצמך, לא משחק-יתר. היום לשם הדגמה, שוב אני מדבר על עצמי, נרקסיסט שכמוני, בלימודים בתור ההומו הייצוגי של המכללה (זוועה, אתם יודעים מה זה להיות מוקף כל היום רק בסטרייטים?), זה לא ממש חידה לפצח את המיניות שלי, אבל אני לא זועק את זה במערכת הכריזה. אני חושב שזאת ההתנהגות הרצויה. אל תתבייש במה שאתה, אבל אל תגרום לאנשים להתבייש ממך ולהרגיש לא בנוח ממך. לא כולם ליברלים, כמו שבטח שמת לב, לא כל הבנות שומעות את המילה הומו ונופלות על הרצפה מהתלהבות, יש כאלה שלהתנהגות כזאת יגיבו לא רק במילים אלא גם במעשים. בשביל מה? יש פרופורציה לכל דבר, אייל יקירי, וגם למיניות מוחצנת יש. תזכור את זה.

למעלה