Τρελοκό&#9

eiki61

New member
Τρελοκό&#9

שלום פאדי,יאסו פאדי... שלום לכל חברי הפורום, הנה גם אני הגעתי לאחר שסיימתי ת'שלושים שהקצו לי....באהבה מכל צוות איליוס רדיו !!! Τρελοκόριτσο Στίχοι και Μουσική: Μπιθικώτσης Γρηγόρης Γεννήθηκες για την καταστροφή και ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή Δεν συλλογίστηκες τι πας να κάνεις Μαχαίρι μου ’μπηξες τρελή, θα με πεθάνεις Και τώρα τρελοκόριτσο γελάς μα κατά βάθος κλαις και μ’ αγαπάς Μ’ ένα ποτήρι πίναμε κι οι δυο Τώρα τα ’χεις κάνει ρημαδιό Που με παράτησες χωρίς αιτία και με ρεζίλεψες σ’ όλη την κοινωνία Και τώρα... Κουρέλι μου ’χεις κάνει την καρδιά που μ’ άφησες σκληρή κάποια βραδιά Παλάτι σου ’χτισα πάνω στ’ αστέρια όμως το γκρέμισαν, τρελή, τα δυο σου χέρια ילדה מטורפת מלים, לחן & ביצוע: GRIGORIS BITHIKOTSIS נולדת לאסונות ובאת להרוס חיים שלמים לא הרהרת על מה את הולכת לעשות מטורפת, דקרת אותי, תהרגי אותי וכעת ילדה מטורפת את צוחקת אך בעומק ליבך, את בוכה ואוהבת אותי שתיני באותה כוס אך כעת הרסת הכל כי עזבת אותי ללא סיבה והלבנת פניי ברבים הפכת את ליבי לסמרטוט שעזבת אותי, אישה קשוחה, לילה אחד בניתי ארמון בכוכבים אך ידייך הרסו אותו, מטורפת לפאדי וכל החברים מכל צוות אילוס רדיו... www.iliosradio.com

נטשה9

New member
לא להאמין EIKI61 בתפוז?

אני בהלם! מעניין איך כולם כאן יגיבו,בכל אופן ברוכה הבאה.

איקיייייייייייי../images/Emo24.gifיא טהורה

יפה לנו כל צוות איליוס פה עכשיו שאת הגעת..פורום תפוז..לובש חג... אוהבת אותך יא טהורהההה איקי=100% זהב טהור

מצטרף בחום למברכים

איזה יופי לפתוח כך את הבוקר בתפוז,איזה מראה מלבלב.זה רדיו איליוס או פורום תפוז.לאט לאט שנוכל לעכל אותכם בחברתינו. עושה רושם שהפורום לבש חג לכבוד השנה החדשה,ושני הפורמים התאחדו להם, כמו בכל ארוע גדול חשוב ומסוקר. אין ספק "שחקנית" רכש אדירה לפורום. רק בקשה קטנה בקשר לתרגומים,רצוי שאת וחברתך הורודה תהיינה מתואמות. נראה לי שהשמש ברדיו איליוס יוקדת גם באמצע החורף,אז לטובת כל אלו שכאן רצוי להצטייד במקדם הגנה, לטובת האפידרמיס וההיפודרמיס. בשמי ובשם אריאלהדנה,ברוכה הבאה לפרדס- שכולו תפוזים משובחים ליצוא. נקווה שבעקבותיך יחזרו כל אלו שנעלמו לאחרונה.

ברוכה תהיי

יקירה מעלית הגג בפראג המושלגת, ברכות לשובך, מאוד התגעגנו אליך ושובך מבשר את הטוב ושבו בנ ים לגבולם נשיקות ( אם כי מאובקות קצת ) הגולם

notis12

New member
איקי ../images/Emo24.gif

מצטרף בחום לכל המפרגנים והמברכים ברוכה הבאה לתפוז נוכחותך תמיד מוסיפה אור ושמחה לכולם ........... kaloss oriss

איזקיס

New member
אפרופו השיר טרלוקוריצימו

יש מילה בשיר והיא ... "’μπηξες" (זה בזמן עבר,גוף שני) אולי מישהו יודע מה הפועל (הכוונה, גוף ראשון יחיד) תודה למתייונים

תמנונה

New member
איקי תפוז היה בשביל רובנו

פורום האם. לכאן הגענו חלקנו, שינה כוונים, אבל לעולם לא נשכח את הפרדס שהניב כל כך הרבה פירות. אני מאחלת לפאדי שימשיך בדרכו שלו למשוך לפורום שירה יוונית הרבה כותבים. פורום מוסיקה יוונית היה ונשאר הפורום הכי ידידותי וברור מה לעשות עם עובדות לא מתכווכחים. כן...הפורום קבל שחק חיזוק ליגה א' א'. נונה

נונה למה לדבר על הפרדס בזמן עבר

למה את כותבת לעולם לא נשכח את הפרדס שהניב כל כך הרבה פירות.הפרדס עוד איתנו. אולי כדאי שתכתבי בזמן הווה, שזה הפרדס מניב בבוקר פומלות- בצהרים תפוזים - ובערב אשכוליות.לא נורא אני מבין שזה מהתרגשות.

eiki61

New member
איזקיס

μου ’μπηξες = דקרת אותי μπηγω = דוקר/ת...גוף ראשון יחיד מקווה שעזרתי

F a d i

New member
ברוכה הבאה ילדה משוגעת ../images/Emo24.gif

שמח לראותך כאן איזו כניסה מרשימה !

"ברוכה הבאה ילדה משוגעת"

כן כן, "ברוכה הבאה ילדה משוגעת", פאדי השאלתי ממך ואהבתי את ההגדרה. חסרנו אותך ילדה יקרה שחורת שער ועיניים כאן, ברוכה הבאה בואך לכאן היא קרן שמש מחממת ביום חורף קר ומושלג. ילדה, ישנם אנשים החיים על העבר, על טיפוח ושימור השנאה, צביעות ורוע לב. אנשים שניזונים כמו טפילים מסבלם ומטעויותיהם של אחרים, אכולי קנאה וחוסר יכולת לפרגן, אלא לעצמם. והמוסיקה מתנגנת לה והחיוך מרוח והנשיקות דביקות ולחות ורמת הסוכר עולה ועולה -והסכרת היא מחלה שקטה ואלימה מאוד ילדה, אנחנו נשמור עליך מכל משמר, אנחנו לפניך מאחוריך ומצדדיך 123 אוהב דני

shabtai2

New member
הקסם של המוסיקה היוונית ../images/Emo24.gif

ברוכה השבה איקוש שלנו
ההסטורייה חוזרת על עצמה,כבר כתבו כאן לפני. כ א ן בתפוז הכל התחיל, היינו חבורה מלוכדת ללא אינטרסים אישיים וללא מסחרה,בהתחלה קשר וירטואלי שהפכה לחברות אמיתית ולמפגשים מרגשים. אולי זאת נקודת הזמן שתחזיר אותנו לימים הטובים. להת'
שבתאי.

פאדי ברוך שובך, איקי ברוכה הבאה!

פאדי הענק! ברכות על המחשב החדש, איחולי החלמה לישן, והכי חשוב - טוב שחזרת הביתה :) אני רואה שמפרדס קטן הפכת ליצואן גדול של פרות הדר איכותיים! מי היה מאמין, איקי הג-ד-ו-ל-ה פה?! את זה לא צפיתי. שנפתח רדיו איליוס והבטיחו אחווה ודינמיקה בין כל חובבי (האמת) של המוזיקה היוונית, חשבתי שזה סתם עוד "תעמולה" לפרסום, עכשיו אני פשוט מופתע בענק ורואה שכל מילה - בסלע! אז אמרא דאמרא - ברוכים הבאים, אני נהנה פה מכל רגע, אני לאט לאט מבין שחומר שיש באיליוס יש גם פה, וההפך, אז כך שעכשיו יש אלטרנטיבה (הארד קופי מה שנקרא), איליוסים, אין דאגה הא? הגיבויים פה! אני כל כך שמח שסוף סוף ישנה חבורה אחת גדולה ששוברת את כל המונופולים ואת כל המוסכמות - מוזיקה יוונית נטו, כמו שצריך. פאדי, תמשיך לשמור על הדינמיקה ועל היופי שבדבר, כי רק אתה עד היום הצלחת לעשות את זה. רואים עליך שאתה איש נקי שעושה - ועושה רק ממניעים טובים וכשרים! (לא כשרות של היהדות כמובן לאלה שמוחם אינו משג להם קצת הבנה, אלא כשרות אמיתית, הכשר שאומר שאתה פועל לא למען ממון או הכרה, טובות, וכל דבר אחר!) תודה לכם! אליוסים ותפוזים, אפרסקים ותמרים, העיקר לא חסות. (תישארו "חסויים" תרתי משמע) אבוא לביקורת פעם ביומיים! אךך. הדינמיקה.

למעלה