Вопрос &# А как вы думаете, Катя еврейка? А?
W white angels New member 28/11/06 #2 חח אנחנו לא דוברי רוסית../images/Emo3.gif למרות שהבנתי מה שאלת חח..שאלת אם קטי יהודיה? לא נראה לי ..השחקנית רוסייה
חח אנחנו לא דוברי רוסית../images/Emo3.gif למרות שהבנתי מה שאלת חח..שאלת אם קטי יהודיה? לא נראה לי ..השחקנית רוסייה
פ פצצה11 New member 28/11/06 #3 אני מבינה רוסית... אני ירשום לו... я не думаю что она еврейка אמרתי: שלי נראה שהיא לא יהודיה..
מ מררריייננוושש New member 28/11/06 #4 אני לא מבינה רוסית חה חה חה ../images/Emo6.gif ולמה את לא שואלת בעברית ?!?!
מ מררריייננוושש New member 28/11/06 #7 אז איך הייאא.. ידעה איך להגיבבב ?!?? חחחחחחחחח איזה שאלה מטומטמתת
W white angels New member 28/11/06 #14 נכון.. אבל זה יהיה נחמד אם היא כן יהודייה.. שתבוא לבקר בארץ! חח
W white angels New member 29/11/06 #16 וואלה.. ../images/Emo11.gif טוב אי אפשר לדעת..אני לא יודעת אם כתוב איפשהוא אם היא יהודייה או לא..אבל זה לא משנה אני אוהבת את השחקנית גם ככה
וואלה.. ../images/Emo11.gif טוב אי אפשר לדעת..אני לא יודעת אם כתוב איפשהוא אם היא יהודייה או לא..אבל זה לא משנה אני אוהבת את השחקנית גם ככה
C Canadca New member 29/11/06 #17 הסחקנית בתפקידה Нет, актриса. играющая роль Кати- не еврейка. Она наполовину русская, наполовину грузинка. לא, הסחקנית בתפקידה של קטיה היא לא יהודיה. היא החף רוסיה וחף גרוזינית.
הסחקנית בתפקידה Нет, актриса. играющая роль Кати- не еврейка. Она наполовину русская, наполовину грузинка. לא, הסחקנית בתפקידה של קטיה היא לא יהודיה. היא החף רוסיה וחף גרוזינית.
פ פצצה11 New member 29/11/06 #19 ....../images/Emo6.gif.... גרוזינית אה... ומי שרשמה את זה-ברוכה הבאה וגם אני חולה על Canadca חח הנה האיסי שלי: 297601672... אם יש למישהי...
....../images/Emo6.gif.... גרוזינית אה... ומי שרשמה את זה-ברוכה הבאה וגם אני חולה על Canadca חח הנה האיסי שלי: 297601672... אם יש למישהי...