ֻיום ראשון
R Rosie52 New member 20/11/16 #3 האפי שילוב צבעים מהמם מאוד אוהבת ששילבת את החולצה המיוחדת הזאת עם החצאית הספציפית הזאת. עם הפלאטס יצרת סטריט שיק פריזאי מקסים בעיניי.
האפי שילוב צבעים מהמם מאוד אוהבת ששילבת את החולצה המיוחדת הזאת עם החצאית הספציפית הזאת. עם הפלאטס יצרת סטריט שיק פריזאי מקסים בעיניי.
H Happy Goth New member 20/11/16 #7 יאאא רוזי תודה איזה כייף שמאלתור אקראי לגמרי יצא סטריט שיק פריזאי. לו רק היה ללוק כוחות על והוא היה מנחית אותי ברחובות פריז
יאאא רוזי תודה איזה כייף שמאלתור אקראי לגמרי יצא סטריט שיק פריזאי. לו רק היה ללוק כוחות על והוא היה מנחית אותי ברחובות פריז
S shmickey New member 20/11/16 #8 טרה שיק! איזה יופי של שילוב, אני מתה על החולצה הזו עליך, זו היתה אחלה רכישה הרגליים שלך נראות אקסטרא סאטניות היום! הרגליים שלי לעומת זאת מתפוררות, תופעות לוואי של זנזיבר
טרה שיק! איזה יופי של שילוב, אני מתה על החולצה הזו עליך, זו היתה אחלה רכישה הרגליים שלך נראות אקסטרא סאטניות היום! הרגליים שלי לעומת זאת מתפוררות, תופעות לוואי של זנזיבר
S shmickey New member 20/11/16 #4 בוקר אור! היום עם שתי התחדשויות, שרשרת של סיגל ציון המוכשרת ועגיל שחיכיתי לעשות 10 שנים בערך (לקח לי קצת זמן לאזור אומץ )
בוקר אור! היום עם שתי התחדשויות, שרשרת של סיגל ציון המוכשרת ועגיל שחיכיתי לעשות 10 שנים בערך (לקח לי קצת זמן לאזור אומץ )
R Rosie52 New member 20/11/16 #5 קז'ואל נהדר והשרשרת בול מאוד אוהבת את השילוב הזה עלייך. תתחדשי גם על השרשרת וגם על העגיל
H Happy Goth New member 20/11/16 #6 לוק בלוגרית משובח! תתחדשי על השרשרת, מהממת עליך, והרכבת פה לוק שממש עושה לי חשק לצהובים וחרדלים. על העגיל החמוד, לא ידעתי שתמיד רצית לנקב את הצ'ופצ'יק של האוזן תהני ותבלי עם ההתחדשויות
לוק בלוגרית משובח! תתחדשי על השרשרת, מהממת עליך, והרכבת פה לוק שממש עושה לי חשק לצהובים וחרדלים. על העגיל החמוד, לא ידעתי שתמיד רצית לנקב את הצ'ופצ'יק של האוזן תהני ותבלי עם ההתחדשויות