אִגֶּרֶת פֶּטְרוֹס הָרִאשׁוֹנָה פֶּרֶק ד

Casey1

New member
אִגֶּרֶת פֶּטְרוֹס הָרִאשׁוֹנָה פֶּרֶק ד

14ִׂמְחוּ כְּכָל שֶׁחֵלֶק לָכֶם בְּסִבְלוֹת הַמָּשִׁיחַ, לְמַעַן תִּשְׂמְחוּ וְתַעַלְצוּ גַּם בְּהִגָּלוֹת כְּבוֹדוֹ. אלוהים יודע את חשיבות האיזון, ויש כתבי קודש המדברים על זה. תשמח שאת המשתתף בסבל של ישוע כי תהיה מלא שמחה, מלא עונג כאשר תתגלה תְּהִלָּה כלפי המאמינים. אני מתנסים בסבל ושמחה. שאלה- אם יש איזון וכפרה על חטאים שלקח ישוע על עצמו מדוע יש גיהנום וגן עדין? לא ברור לי איך מגיעים לשם אם אלוהים הוא כזה שנותן הזז\דמנות שניה, שלישית, רביעית וכך הלאה.

lion 7

New member
נכתב באל הרומים

/tapuzforum/images/emo13.gifשניתנה לבני אנוש להולד פעם אחת אחרי זה יש את הדין , פעם אחת ומולה שפע הזדמניות בלהאמין במה שנעשה על הצלב , הכפרה דרך הבן ורק הבן המתוך בין האב ובני אנוש , הקשר נותק בין ה` ואיתנו בגלל ההקשבה לדברי השטן ובלי מודע כפירה בסמכות להיות בקשר עמו עם מי שברא אותנו בצלמו וכתוב שהוא נהנה בקרבת בני אנוש , החטא מנוגד לטבע אלוהים שהוא גם קדוש ואהוב ואוהב, בכדי שלא נסבול בחיים אלה מהרפלקס החטא שירשנו מאבינו הראשון אדם , נועדה לנו דרך אחרת לכפרה ולחדש את הקשר מחדש דרך הצלב שמסמל מעבר או מעברת בין שני המקומות , מה שצריך לעשות הוא רק להאמין בנעשה על הצלב ואז נושעים , עד שנמות פיזית יש לנו הזדמנות פז בלהאמין ,זהו החסד האלוהי מתנה בלי שום התחיבות , הגיהנום הוא מקום שנועד למורדים הראשונים השטן ופמלייתו ואם ולא לבני אדם , אם ורק אם לא מקבלים את ישוע החסד אז יש עונש של סירוב למתנה האלוהית וישאר על אדם מסכן זה רגז וחמת אפו של אלוהים ויבלה לצערנו עם המורדים שישמחו שמצטרפים אליהם בני אנוש . יום טוב

Casey1

New member
אודה לך אם תאמר לי מהפן הפרוטסטנטי.

כמו כן, אם האל חנון אז מי שרצח ילך לגיהינום אע"פ שישוע מת בשבילו על הצלב ולקח על עצמו את כל חטאיו? תודה

lion 7

New member
קשה לשפוט מקרים כאלה

ידוע על רוצחים שבילו את ימיהם האחרונים בהמתנה לגזר דין מות מבית המשפט וברגע האחרון הם קיבלו את ישוע כמושיע לחייהם , מי שהכיר ונולד מחדש קשה לו להרוג ,ברם נזכרים במשל כניסת השטנים לאדם שידע את ישוע ורוח ה לא נמצאת איתו . כתוב שהאורח יבוא לבית וימצא אותו מטוטא ויזמין עוד 7 שטנים שהם גרועים ממנו , לא בטוח אם יהודה איש קריות נושע , אולם מי שהכיר את האדון ויחזור לחיי העולם ואף ירצח אני לא בטוח שגם ירש את המלכות יחד עם הצדיקים גם אם פעם נושע , כתוב בסוף פרק החזון שסוף מר יש להומואים ולרוצחים ועוד .

למעלה