אַחֲרוֹן שִׁירַי

טאKילה

New member
אַחֲרוֹן שִׁירַי

‏רוּחוֹת מְכֻרְכָּמוֹת הִתְגּוֹדְדוּ סָבִיב חַלּוֹנִי וַחֲרוֹנָן הִתְדַּפֵּק עַל דֶּלֶת בֵּיתִי בְּעִצּוּמוֹ שֶׁל רֶגַע, מִלִּים הִתְפַּזְּרוּ בַּחֹשֶׁךְ אַחֲרוֹן שִׁירַי תָּעָה בֵּין טַבָּעוֹת עַשָׁן סִיגָרְיָה וּמַחְשָׁבוֹת מִתְרוֹצְצוֹת עָלָה לְבִימַת מוֹחִי, גָּדוֹל הִרְהוּרַי וּפָסַק - הִגִּיעַ הַזְּמַן לִפְסֹק .

דעתי

דעתי: 1. ברמת צורתו החיצונית של השיר - מאוד יפה, הן מבחינת חלוקת השורות והן מבחינת הניקוד עצמו שמוסיף נפח "שירי". 2. השורה "הגיע הזמן לפסוקר" קצת הפריעה לי. חבל, כי השיר עצמו - יש לו בסיס מאוד טוב, לדעתי. 3. המילה "התפזרו" היא מילה שנוטה "להתקע" קצת וחבל, כי בשיר עצמו יש כמה וכמה מילים יפה (וחלקן אף גבוהות), כך שהמילה הזו לא שרמה לי טוב עם השיר (כן עם המשמעות, כדאי לטעמי להחליפה באחרת). כנ"ל המילה "מתרוצצות". אמנם המילים תקניות, אך יש בהן הרגשה, כפי שאמרתי, שהן קצת תוקעות את השיר מהבחינה הלירית. 4. "עשן סיגריה ומחשבות מתרוצצות עלה לבימת מוחי" - אם הכוונה היא לעשן עצמו, אזי המשפט נכון. אם הכוונה לעשן הסיגריה בנוסף למחשבות צ.ל. "עלו" ולא "עלה". 5. "גדול הירהורי ופסק" - משהו במשפט הזה לא מסתדר לי. כדאי לעבוד עליו ולהשקיע בו עוד קצת מחשבה. יום קסום:) עפרי http://stage.co.il/Authors/77516

למעלה