אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

RJlake

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

2005 album releases on the way from Pink, R. Kelly, J-Kwon, Kirk Franklin, Tool, Justin Timberlake, Three Days Grace, Backstreet Boys, JC Chasez, American Minor, Eamon, Buddy Guy, Donnie McClurkin, Reel Big Fish, Richard Smallwood, 311, Wakefield, Rev. Hezekiah Walker, Youngbloodz - and more! תרגום- זה אומר איזה אמנים עומדים להוציא אלבום ב-2005 וג'סטין רשום שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאא אני מקווה שזאת לא שמועה ושנזכה לקבל גם את "אדיסון" וגם דיסק חדש לשנה החדשה!!!!!!!!!!!!!!

RJlake

New member
ובנוסף עוד כמה תמונות חדשות...

ג'סטין וקמרון קונים אוכל..

RJlake

New member
בסטודיו עם פארל וונסה מארקיז

מקליט שיר לאלבום של סנופ דוג.

כןןןן הלוואי!!!!!

תנקס על החדשות והתמונות.... מה זה הזקן הזה???? בעעעעעעעעעעעעעעעעע לא יפה לו....

ADI42

New member
וואי הלואייייייי

(לא חדשה... פשוט מזמן לא הייתי פה... מישהו זוכר?)

jt fan

New member
בטח זוכרים../images/Emo70.gifברוכה השבה../images/Emo70.gif

למה את לא מתחברת למסנג'ר יותר

morg77

New member
יוווו../images/Emo13.gif

יווו נועם את גדולה חולה עלייך
הלוואי פליז שזה נכון ושייצא כבר הסרט.....

RJlake

New member
חחחחח חמודה!!! באמת שייצא כבר הסרט!

את בבית עכשיו?

RJlake

New member
ואחרונה!!!!!

התמונות זה מקטע שג'סטין עשה בתוכנית של אלן ד'יגנריס למטה יש קישור לאתר ומשם אפשר להוריד את הסרטון.

celine21s

New member
את יודעת מי אני??????????

מאמי יא חולת ג"סטין את יודעת מי אני? אני מתה על ג"סטין החמוד הזה ושונאת את המגעילה הצמודה אליו קמרון דיאז אבל יותר אני מה על הדיווה המדהימה סלין דיון מי אני?????????????????????????????

RJlake

New member
נצל"ש!

קבלו משפט מהשיר של אמינם My 1st Single: Just recently somebody just discovered Britney and Justin videotapes of them fuckin When they were just mouseketeers in the Mickey Mouse club תרגום במילים קצת יותר יפות.... "לאחרונה מישהו גילה קלטת וידאו של ג'סטין ובריטני מתעלסים עוד שהם רק היו מוסקטרים במועדון המיקי מאוס"

למעלה