אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהלן !!!!!!! ליאת , 17 עוד מעט . חדשה פה ... נעים מאוד :)
L liatat1 New member 8/12/05 #1 אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהלן !!!!!!! ליאת , 17 עוד מעט . חדשה פה ... נעים מאוד
מ מורי לנצח New member 9/12/05 #2 הי ליאת ברוכה הבאה הייתי מצעיה לך לבדוק את המקש של האות א' אצלך במקלדת נראה לי שהוא קצת תקוע ..
J juant1 New member 10/12/05 #6 ברוכה הבאה.... גם אני מירושלים...... ברוכה הבאה לפורום!!! היית בהופעה במעבדה שבוע שעבר?
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 10/12/05 #7 הייתי בטיול : \\ היתי תקועה בחולון.. אני לא מאמינה שפיספסתי את ההופעה.. :[
J juant1 New member 10/12/05 #8 אזיה באסה..... הייתה הופעה מדהימה...לא נורא.... בכל מקרה באמת בכיף שהצטרפת לפורום........
י י ר ד נ י New member 10/12/05 #10 גם אני חדשה... פעם קראתי פה הרבה.. עכשיו סתם נכנסתי כדי לראות מתי יש הופעות כי למרות שכפ"ס נורא קרוב אליי להופעה אנלא אלך כי מחר יש בצפר והחלטתי לרשום הודעת "אני חדשה". אז ברוכה הבאה לי
גם אני חדשה... פעם קראתי פה הרבה.. עכשיו סתם נכנסתי כדי לראות מתי יש הופעות כי למרות שכפ"ס נורא קרוב אליי להופעה אנלא אלך כי מחר יש בצפר והחלטתי לרשום הודעת "אני חדשה". אז ברוכה הבאה לי