אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה!!!!

maddy

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה!!!!

דייייי כבר! אני פשוט משתגעת! אני לא מסוגלת עוד לראות את הפרצוף של האשמאי הזקן המטופש והמשופם הזה! אני לא מבינה על מה ולמה ממשיכים לעשות ממנו סמל מין חייתי ומטורף, מתת האל למין הניקבי (או הזיכרי, ע"ע: ניל ווינטרס), כשמליוני נשים ברחבי העולם במרדף בלתי מוסבר אחרי זרעוני הזהב המשופמים. איזו אישה בכלל תעדיף את הזקן המגוחך על ג'ק אבוט לדוגמא (או כל גבר אחר, אפילו ניל!)??? (חוץ מיצור מטופש ופתטי העונה לשם דיאן, היחיד אולי בעולם המסוגל להתבונן בתאווה בגופו הרופס והמיוזע לאחר אימון כושר עלק). פעם אחת הייתי רוצה לראות את הזקן מנסה לגנוב אישה מג'ק והיא יורקת לו בפרצוף (רק יכולה לקוות שזה עוד יקרה עם פיליס). אין, אני לא מבינה את זה ונשבר לי כבר לראות את זה. מוות לטייקון! היו צריכים לגמור עליו עוד לפני שנים כשירו בו, או לפחות שבולדוויין קצת יכנס בו. גרררררר... בכלל, לא ברור לי למה מבזבזים כל כך הרבה זמן על עלילות גרועות ומשמימות סטייל הסטוקר של ויקי, עלילות טרישה בעיר הדפוקים, וכל דבר שקשור בניקי כמובן- עקרת בית משועממת וחסרת כל כישרון, הופכת תוך קריאת מאמרי אופנה באינטרנט (!!!) למועמדת לתפקיד הנהלה בכירה בז'בו. וכמובן בל נשכח את עשרות ומיליוני הגברים המאוהבים בה בגלוי ובסתר מסיבה בלתי מוסברת. למה לא לתת יותר זמן מסך לדמויות כמו דרוסילה שהצליחה תמיד להישאר מעניינת גם בין חבריה הבלתי נסבלים (אוליביה, ניל, מלקולם, קאלי בלה בלה)? או לנינה המקסימה, או לג'יל שתמיד יש לה מה להציע, או לג'ק, או לבולדוויין או אפילו לילדים?! שמישהו יגאל אותי מיסוריי ויבטיח לי שיום יבוא וויק הגדול ישא מפלה ויתאבד. ניקי לא תוכל לשאת זאת ותתאבד. לאות הוקרה והזדהות ניל יתאבד. מרוב צער אוליביה תתאבד. מתוך הזדהות, טרישה, מייגן, דיאן, מריסה, מרי, ברוק, גרייס יתאבדו. אח... סורי, הייתי פשוט חייבת להוציא את זה מהסיסטמה. עכשיו אני מרגישה יותר טוב

מסכימה איתך כמעט מהכול

איך את מעזה ללכלך על ניקי היא תוספת חיונית לצח"מ בלעדיה לא נראה לי הייתי צופה בכלל בסדרה הזאת היא לא משעממת ויש לה הרבה כישרון! טוב אבל כול אחד ודעתו

junny

New member
ואיפה את הסתתרת כל הזמן הזה??

אומנם אני לא מסכימה עם כל מה שכתבת אבל יש לך חריפות ושנינות מדליקה ואני לא מבינה למה לא נכנסת לפורום כבר מזמן?? או שמא נכנסת ואני ריחפתי?? גם זה יכול להיות...

Dawn12

New member
איזו כניסה מרשימה! ../images/Emo45.gif

ברוכה הבאה למחוזותינו!
אני בטוח שתשלבי כאן מצויין ואת מוזמנת להמשיך להוציא דברים מהסיסטמה או פשוט להשתתף בשרשורים
עם רוב מה שאמרת אני מסכים מלבד הקטע על ניקי. אולי בתקופה הזו היא פחות חשובה להתקדמות העלילות אבל היו זמנים (ועוד יהיו) שבהם אי אפשר היה לדמיין את צח"מ בלעדיה. אני לא תמיד אוהב את הדמות שלה אבל צריכים אותה בג'נואה סיטי ללא ספק.

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifמאדיייי../images/Emo140.gifברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

עשית לי שמייח , זה היה טוב
צדקת בהרבה נקודות
חולקת עלייך עם נינה אבל זה כבר עניין של טעם

maddy

New member
../images/Emo24.gif

תודה רבה על קבלת הפנים
אין לי כל כך גישה לאינטרנט ביומיום, שהיא הסיבה לכך שאני לא שותפה לחגיגה היומית שלכם פה :) מה שכן, אותו יום נתקפתי בפרץ זעם בלתי נשלט והייתי חייבת...
את צח"מ אני רואה בתקופות משתנות (בהתאם לזמן פנוי), מה שלא משתנה היא סלידתי העמוקה ל “Da' Man”... בכל אופן, קראתי קצת מהשירשורים כאן שהיו כיפים מאוד, ונראה שיש פה באמת אחלה חבר'ה :) במיוחד תפס את עיני כינוי החיבה המלבב "ויקטטור" ;) ובקשר לאוליביה, האם לפתוח דיון דוקא עליה, הוא לא קצת להוסיף חטא על פשע..?

Pete® Pan

New member
אזהרררררה!!! ../images/Emo58.gif ../images/Emo7.gif

ההודעה שם למעלה מכירה ספוייייילר!!!!!
איך לעזאזל אני נופל על כל הספויילרים...
לללממממממממה?!?!?!

למעלה