אאאאאאאאאאאאאאאאאא סופסוףףףףףףףףף

אאאאאאאאאאאאאאאאאא סופסוףףףףףףףףף

פורוםםםםםםםםםםםםםם באסטד כבר שנה אני מתייבשת שיפתחוווווווווווווווווו! גאשש איטס אבאוט טייםםםםםם...אניוואי היי אנשים.. אממ היכרות: קוראים לי מור אני בת 16 ואני אוהבת את באסטד הכייייי שיש בעיקר את צ'רלייייי
פרליקינס שלייי..ואת ג'יימס ומאטי גם כמובן אני אוהבת גם את מקפליי אם מישהו פה אוהב..אבל איןיןין על באסטד BUSTED ROCKSSSS

וולקאאאםםם מורו'ששששש../images/Emo24.gif

איי אמ מזי.. ואני בת 14 מחיפה... אני אוהבת את כולם מבאסטד... נעים להכיר
וברוכה הבאה

MolsBolsRules

New member
ברוכה הבאה!!! גם את

בנחמין אני רואה שאת אוהבת,איזה מהממם הוא??

hen shane

New member
כבר שתי בנות מפורום המורדים...

חחחחחחחחחחחחח יפעת פורום באסדט הוא איגוד של פורום המורדים פלוס ווסט פשששששששש אנשים כאן עם טעם טובבבבבבבבבבבבבב

איכס אני לא אוהבת ווסטליףף..

גאד פורביטס
אני עם צ'רלי בדעה הזו. ופורום המורדים NOT...אבל בנחי כןןן

hen shane

New member
אההה אופס...מה את כאילו רק את בנחה?

בלי המורדים????????. חחחחחחחחחחח מה עם קוקו??מה דעתך עליו??

MolsBolsRules

New member
אהם אהם אהם

צ'ארלי לא שונא אותם... הוא כבר כמה פעמים ישב אם בריברי לשתות,הוא סתם משחק אותה קשוח ו"אני לא סובל בויבנדס" LOL

חחחחח אז ככה:

בקשר לווסטלייף: הוא לא שונא אבל ממש לא אוהב אותם..וגמני לא..לא אמרתי שונאת מה יש לשנוא? לא עשו לי כלום אבל אני לא אוהבת אותם..לא מתחברת לזה..ולא קשור לזה שהם בויבאנד אני אוהבת את בלו מאווווווווד והשירים שלהם נוגעים בי אחד אחד. ווסטלייף פשוט לאא. ובקשר למורדים חחחחח התכוונתי שלפורום לא..לא שלא למורדים..הפורום הזה הוא..אוי
ואני מתה על קוקיייייייייי איך אפשר לא?! הוא כזה סול..בנאדם מקסים ומוכשר ויפה בטירוף..אני אוהבת את כל המשניים חוץ מדייגו צ'ילד... בעיקר את פר מיקי קוקו אינס חסו אנג'י וויקו..אה ופירו ודייגו מסגליווו.. את לו וקמילה אממ..כאילו הן מצ'יקי וגדלתי עם צ'יקי זו ה-סדרה שלי אז יש לי כאילו..עבר איתן חחח נניח..אני לא בדיוק מחבבת את קמילה אט דה מומנט..לא ת'דרך שהיא מתייחסת לבנחי אניוואי. ולו יותר פסדר..את פליפההההה אנייי אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאו כל כךךךךך לא סובלת..יאק יאק י-א-ק בואו לא ניכנס לזה אוחחחחח הכל היה נפלא כל כך אם הוא היה נשאר אלמוני במקסיקו.יאק. זו דעתי אז בלי ויכוחים..זכותי:/ ובנחי מלאך
חוץ ממנו אני הכי אוהבת ת'משניים ות'קטנים- נ-ד-י-ה, נטי, אגוס ומריאנה..וניקו שהוא לא קטן:/ פלוריסיינטה הולך להיות מושלםם חחחח סורי על המגילההההההההה ככה כשמתחילים לדבר איתי על רבלדה..:/

hen shane

New member
חחח חכי תתחילי לדבר איתי על קוקיז

זה לא יגמר לך בטוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה