אאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההה

תותי-בת

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההה זהו - ה-23/11.... רק עוד 58 יום....

תותי-בת

New member
לצערי הרב... ../images/Emo8.gif אני עדיין "כאן" ../images/Emo9.gif אבל רק עוד חמישים ושבע יום אני "שם" ../images/Emo9.gif חיחיחיחיחי ואני אהיה "שם" חמישים יום - יפה לי אה?... חג שמייח, נשיקות, אני.

aviron

New member
מממ ממממ מממכבי - חחח ייי פפפ ההה עוד 26 !!! ומי ירוק? ../images/Emo75.gif ומי אלוף? ../images/Emo106.gif ואיזה מכבי קרע את היווני? ../images/Emo87.gif ומיהו רוסו? ../images/Emo47.gif יה ר-בבבבבבבבבבבבבבבבב-ק ! ../images/Emo41.gif כל בוקר אנחנו מבקשים: "אלוהים, תן לנו את האננס והקוקוס ואליפות". מה כבר ביקשנו??????????????? ../images/Emo85.gif חג-שמח !!! ../images/Emo166.gif (איזה יופי ! 3:0 ) ../images/Emo59.gif

תותי-בת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo9.gif למען האמת מחר יש משחק - נגד מכבי ת"א ויום שלישי יש משחק נגד הגרמנים ../images/Emo9.gif עכשיו כדי שברי לא יגיד שאני לא קשורה לפורום, יש לי שאלה - שמעתי אתמול שאננס בשקית עולה שקל - נכון הדבר?... חג שמח, חיבוקים ונשיקות וצביטות של דודות, אני.

אננס, אבטיח, פאפיה, ../images/Emo94.gif. . אפילו קולה יתנו לך בשקית. וגם תירס על שיפוד. הא באט..../images/Emo9.gif

תותי-בת

New member
לאלאלאלאלאללאאאאאאאאא!!! ../images/Emo46.gif רק אננס! לא רוצה אבטיח, פאפאיה וקולה! רוצה רק אננס! ועכשיו ברצינות - אננס בשקית עולה 1 שקל´ז? ../images/Emo9.gif חג שמח ושבת שלומז, ליאת.

בבר

New member
שקל וחצי לשקית אננס, תעמדי בזה? תהני, עינב.(תוכלי לשלוח לי שייקים משם?)

תותי-בת

New member
מה כבר חזרת?!?!?!?!?!!?!?!?!?! ושקל וחצי זה כבר יותר מדיי... שקל אני אעמוד, שקל וחצי זה יקר לי ואני אשלח לך באימייל, פקס, איך שתרצי ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif איך היה? איפה היית? כתבת יומן מסע? ../images/Emo9.gif שמרי על עצמך, שבת שלום וחג שמח, אני.

בבר

New member
לצערי חזרתי כבר אבל אני מקווה לשוב בחזרה ובגדול עוד שנתיים. תכתבי לי מסר ואני אספר לך איך היה ולא כתבתי יומן.

תותי-בת

New member
אפילו ברי אמר שאת יכולה לספר בפורום אז אני מחכה ../images/Emo9.gif ומחכה... ומחכה.... ../images/Emo9.gif ליאת.

בבר

New member
באתי לספר תותינ´קה אני אספר קצת עכשיו וקצת בהזדמנות אחרת וזה יהיה מאין סיפור בהמשכים........ היה מאוד כיף. הייתי באיים- התחלנו בקופנגאן והצוות כלל אותי,אחי וזוג חברים שלו. עשינו בטן,גב , הלכנו למסיבת dark moon ורקדנו לצליליי מוסיקת טכנו (לא לטעמי). בקופנגאן נפרדנו מאחי והמשכנו לקוסמוי שם מצאנו מלון זול והלכנו בערב לראות קברט שבעצם רוב הרקדניות הן ליידי בוי (לפעמים לא שמים לב) וזה היה נורא מצחיק. בבוקר רכבנו על אופנוע ים והתהפכנו והאופנוע לבסוף,אחריי מאמצים התניע. החופים מקסימים. כמובן שלקחנו טיול עם מדריכה ליום שלם לטיול במפלים, רכיבה על פילים- פיל אחד היה מאוד לא ממושמע שלקח ואכל כל מה שנקלע לדרכו והחליט לעצור דווקא בירידות והחלקנו- מהנה ומצחיק אחר כך עצרנו ועלינו על עגלה שמחוברת לבאפלו שעל הראשים שלנו כובעים סיניים - רק היה חסר כינור. בהמשך טבלנו במפל ולסיכום אכלנו במסעדה טובה וראינו את השקיעה. ממשיכים לפוקט- שם שהינו שבוע במלון מקסים של ישראלים . ביום הראשון הסתובבנו בין הדוכנים ושיקנו באולינג והיינו בקניונים, ובערב הלכנו לפנטזי שזה מופע ריקודים מסורתי. ביום השני צללנו ליד פוקט אבל הנוף התת ימי שם על הפנים. ביום השלישי שכרנו ג´יפ ועצרנו בחוות פרפרים ודגים, מפלים. ושאר הימים הסתלבטנו. אחר כך המשכנו לקופיפי שם צללנו ושייטנו לנו בקייקים. הנוף התת -ימי כאן היה יפה מאוד. אחר כך נפרדתי מהחברים הם המשיכו לבנקוק ואני לפוקט. שטתי באוניה יום שלם שם התיחסו אליי כמו מלכה - עצרנו באי שצילמו בו סרט של ג´יימס בונד, עצרנו לשחות באי מקסים וירדנו עם קייקים למערות מדהימות שבתוך חלקן יש עטלפים. בערב יוצאים בפוק לדיסקוטק הגדול שם בננה קלאב. ולצערנו המועדונים בתאילנד נסגרים ב- 2:00 בלילה. בגלל שהיה גשם בפוקט במשך יומיים רצוף עזבתי את פוקט ונסעתי לבנקוק ביום ראשון וכשהגעתי הלכתי להסתובב בעיר ובערב הלכתי לקולנוע סיאם שבו רואים את הסרט על כורסאות אמריקן קומפורט (שממש הופכות למיטה)- אחד לידי נחר. למחרת נסעתי עם טיול מטעם הקשר הישראלי לשוק הצף,מפעל קוקוס, מפעל עץ (מדהים - הם לוקחים עץ עבה וחורטים בו בדיוק פריטים קטנטנים) היינו בחוות תנינים בה התאילנדי מכניס את ראשו לפיו של התנין. ובסוף היינו במופע ריקודים בגן הוורדים. למחרת סתם הסתובבתי והלכתי לטייל בערב בציינה טאון ובשוק פירות הים. בקיצוק הטיול היה מ-ק-ס-י-ם!!!!!!!!!!! לתותי כמה המלצות- * עם את לא מתכוונת ללון במלונות יוקרה אז אל תזמיני מהארץ - המלונות יוקרה יותר זולים כשמזמינים מהארץ. * דיל של טיסות פנים יותר זול מהארץ. * במקרה ובחרת לנסוע באוטובוס אז תשמרי על הכסף מתחת לחולצה כי כבר שמעתי הרבה סיפורים בעניין. - אני מתגעגעת לשייק אבטיח ולמרק קוקוס- משהו, משהו!!!!!!!!! הלוואי ואצליח להגיע לצפון תאילנד עוד שנתיים. תהני, תעשי חיים, תנוחי,תתפנקי, עינב הירוקה מקנאה.../images/Emo5.gif

תותי-בת

New member
יו ברברוני ../images/Emo9.gif אז ככה - אני לא מתכננת להיות בשום מלון יוקרה ../images/Emo9.gif וגם לא לקחת טיסות פנימיות, לגבי הכסף תודה על העצה שמלכתחילה הייתה מתבצעת ../images/Emo9.gif תודה שסיפרת לי על הטיול שלך - מחכה להמשך, ליאת.

למעלה