אאאאאאאאאאאאא כנסו מהר

אאאאאאאאאאאאא כנסו מהר../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אולי זה לא עד כדי כך חשוב רק שכל כך התלהבתי שרציתי לפתוח הודעה חדשה
אז ככה: לכל מי שיש ערוץ E ביס יש ביום ראשון כל היום אמי 2004 ובראד וג'ניפר בטוח יהיו שם כי ג'ניפר מועמדת לאמי ....ואין לי מושג אם בראד גם מועמד למשהו...מישהו יודע
(והטקס עוד בשידור חיי אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
) אני לא זזה מהכיסא עד שמונה לפחות וגם יש בשלוש וחצי משהו על ג'ניפר בערך איזה חצי שעה או משהו כזה...על המועמדות שלה חיחי כדי לראות

בראד לא מועמד

דבר שני, יש מצב שהוא לא יהיה שם.. היא תיהיה כי היא מועמדת אבל הוא לא בטוח גם בפעם שעברה הוא לא היה איתה וחיכיתי לו עד איזה 3 בבוקר... וזה בערוץ E לא רק ביס למרות שיש לי יס....

מה../images/Emo35.gif יש ערוץ E גם בהוט../images/Emo35.gif

אם כן אז לא ידעתי...ובקשר לזה שבראד לא היה באמי 2003 אני חושבת שזה בגלל שהוא היה בצילומים של טרויה אבל אני לא בטוחה...

ה אורחת

New member
ברוווווווווור שיש ../images/Emo3.gif

אה ואני לא יודעת איז זה היה או 2003 או 2002 שג'ניפר זכתה בשחקנית הטובה ביותר בקומדיה או משו כזה, והיא ממש התרגשה, ובראד ישב שם בקהל וכל שנייה המצלמה התמקדה בו! וגם היה קטע קורע עם קונאן אובריאן (נראה לי דיברנו על זה!) שהוא היה המנחה והוא התחיל לעשות עיניים לג'ן שישבה בקהל והיא החזירה לו וככה זה היה ופתאום הייתה כזו מוסיקה מפחיד והמצלמה זזה שמאלה וליד ג'ן ישב בראד ועשה פרצוף כזה כועססססס לקונאן פשוטטטטטטטטט קוררעעעעעעעעע מצחוווווווק!!!!!! ואז קונאן עבר לעשות עיניים ללארי סנדרס וראו אותם רוכבים על סוס בחוף הים, קורעעעעעעעע!!!!!!!!!!!.......... בכל מקרה גם כל האמי המצלמה עשתה לו קלוזאפים נונסטופ וסביא מאוד להניח שהוא יהיה שם, קיצר, תיראוווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!

ה אורחת

New member
נצל"ש.... - שננננה טובה!!!!!!!!

רק רציתי לאחל לכולכם שנה טובה ומתוקה!!!!!
שיהיה לכן רק טוב תאכלו הרבה
ב
וכן אני פשוט מתלהבת מהסימנים החדשים! אבל רציני, בריאות ואושר ושנה מצוינת הכיייייי חשוווווווווב!!!!!!! באהבה מ האורחת

למעלה