בננות מושלמות!!!!
S sapir1000 New member 8/7/05 #1 אאאאאאאאאאאאא../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif יאו הרגע שמעתי את הרדיו של מקסיקו, שבו כל יום מישו מרבלדה מתראיין.. אתמול הייתה סלינה והיום ניראה לי שהייתה אנהיייי אממ ומיהרתי להקליט את זה.. אז אני יעלה את זה ותגידו לי עם זאת היא טוב?
אאאאאאאאאאאאא../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif יאו הרגע שמעתי את הרדיו של מקסיקו, שבו כל יום מישו מרבלדה מתראיין.. אתמול הייתה סלינה והיום ניראה לי שהייתה אנהיייי אממ ומיהרתי להקליט את זה.. אז אני יעלה את זה ותגידו לי עם זאת היא טוב?
H Hila The Sweet Girl New member 9/7/05 #59 טוב נראה לי הלכתם..חחח טז אני גם עפה מחר אני נוסעת לים..אז צ'או...ביי ביי!!
ג ג ב ש ו ש New member 9/7/05 #20 איזו מתוקה דולסה../images/Emo25.gifואממ../images/Emo88.gif אני מכיר ת'תמונות אבל תודה
ג ג ב ש ו ש New member 8/7/05 #3 חחחח סבבה..רק פעם הבאה../images/Emo88.gif תשרשרי למקום אחר.. חבל סתם לפתוח על כל דבר הודעה
S sapir1000 New member 8/7/05 #4 פסדר פשוט לא היה לי לאן../images/Emo4.gif חח לא חשוב! ואני לא ידעתי.. פתאום שמעתי קול מוכר ניראה לי שזאת היא הקלתתי 2 אחד שדומה לקול של אנהי ואחד שדומה לקול של סלינה.... אני יעלה שנייה
פסדר פשוט לא היה לי לאן../images/Emo4.gif חח לא חשוב! ואני לא ידעתי.. פתאום שמעתי קול מוכר ניראה לי שזאת היא הקלתתי 2 אחד שדומה לקול של אנהי ואחד שדומה לקול של סלינה.... אני יעלה שנייה
ג ג ב ש ו ש New member 8/7/05 #5 אוקיי מחכים../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif אני לא אשרשר את זה לשום מקום אבל פעם הבאה דברים כאלה גם מתאימים ל או לעשות נ"ש על שירשור לא פעיל זה רק לידע הכללי ולפעמים הבאות
אוקיי מחכים../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif אני לא אשרשר את זה לשום מקום אבל פעם הבאה דברים כאלה גם מתאימים ל או לעשות נ"ש על שירשור לא פעיל זה רק לידע הכללי ולפעמים הבאות
S sapir1000 New member 8/7/05 #7 הינה הקטע של מיה--> http://rapidshare.de/files/2895468/mia.wav.html זאת היא?!