אאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההה

Kryptonite

New member
אאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ספוילר לא מסומן בכותרת בה"פ!!!!! הדמות שתמות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 לאאאאאאאאאאאאאאאאא פפפפפפפפפפפפיייייייייייייייייייייררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 להירגע צחי. זה רק שמועות. אבל זה לא יכוליות! כי אמרו שזה מהעיתון שהשיג את העותק! והרי ג'יקיי כועסת על העיתון! סימן שזה נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111 ללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה רק שמועות *שכנוע עצמי*

Charmed Gal

New member
אל תקרא גל! אל../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אני רוצה לדעת! אבל אסור לי לקרוא! אבל אני חייב לדעת! אבל לא! כן!!! אתה צריך את זה גל! אתה לא!!! כן! לא! *מת*

Kryptonite

New member
אל! תכנס! בשום! מחיר!../images/Emo168.gif

בבקשה, גל, ממש לא כדי לך!!!!! זה יהרוס לך ובגדול!!! זה כמו לומר לפני שאתה קורא את הספר השלישי שסיריוס הוא דמות טובה, ושפיטר הוא סקראבס והכל. אל. תיכנסו לפורום ה"פ!!!!!!!!!

Kryptonite

New member
אני מקווה שכן../images/Emo168.gif

אבל יודעים שעיתון אחד הצליח להשיג עותק של הספר, והוא פירסם ספוילרים קטלניים. ויודעים שזה אמיתי כי ג'יי קיי התעצבנה על זה והיא תובעת אותו על זה שהוא הורס למלא אנשיפם...

Woogyman

New member
אני קראתי את הספוילר, ../images/Emo110.gif

בטעות כמובן, וזה נראה לי שטויות. כבר שמעתי ממקורות "אמינים" כבר על בערך 5 דמויות שונות ש"בטוח ימותו" בספר, שמעתי כמה גירסאות שאומרות שבכלל אף דמות לא מתה, וקשה לי להאמין שדווקא ילד קטן ומקורצץ מישראל יודע בדיוק איזה דמות תמות. מה גם שהדמות שהוא ציין שם לא כל כך ראשית, והשמועה דיברה על מוות של דמות חשובה.

Woogyman

New member
אין ספויילרים למעלה... ../images/Emo110.gif

וגם לא כאן. וצחי וכל מי שקרא את הספויילר הזה וכל ספויילר אחר, תזהרו בתגובה שלכם. אני לא רוצה לשמוע שום דבר שיוכיח / יפריח רשמית את הספויילר, ובטח שלא ספויילר אחר.

Woogyman

New member
יותם *שיעול* ../images/Emo110.gif

הדפוק פלט סיפר לי (בטעות) שסיריוס הוא טוב לפני שהתחלתי את POA. יותם בכלל נהנה לפלוט ספויילרים מדי פעם, לכל מיני דברים.

Woogyman

New member
כן, המשפט ../images/Emo110.gif

"יותם נהנה לפלוט ספויילרים" יכול מאוד להתפרש במובן מיני.

למעלה